Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu za lovce

za lovce

“Moški se imamo v tem času prav dobro. Ženske so spustile svoje standarde na absolutno ničlo, saj na začetku razmerja ne pričakujejo intenzivnega dvorjenja (se mi zdi, da smo to besedo nazadnje slišali v kakšnem romanu iz 16. stoletja) in dokazovanja. Potrebna je le ena pijana noč, hiter seks ali pa ponudba za izhod iz obstoječega razmerja.”

iz revije Cosmopolitan

Ja bo držalo. Do sedaj se mi še ni bilo potrebno truditi.

Drži. Neverjetno, kako se večina žensk nizko ceni! V času, ko sem preboleval dolgoletno zvezo, se mi res ni bilo treba niti malo “sliniti”, da pridem do enonočnega sexa. To mi je dalo krepko za mislit… In sem, hvala bogu, našel zrelo, pametno, občudovanja vredno ženkico, s katero se sedaj v miru (niti ne tako zelo umirjeno :-))) starava (z otrokoma vred).

hja…

ne bi se rada hvalila, vendar sama ne “podležem” tako hitro…

mislim pa, da je za moške bolj zanimivo tisto, kar je nedosegljivo na prvi vtis in se morajo zato trudit in nekaj naredit.
na koncu pa je toliko slajše, če res dobijo tisto, za kar se potrudijo.

ni takšnega feeling-a, če dobijo takoj.bolj jih podkuri to, da jih ženske nekaj časa odbijajo, obenem pa dajejo znake interesa…

*

Ha-ha-ha……

ali si eden tistih, ki potem pravijo:ta je pa lahka…?

*

naiva a nisi slišu ,da sedaj ženske lovimo in mamo vas za eno noč…kar vprašaj tvojo haaaaaaaaaaaaa

Js sem prestara za ta svet:))) bi bila kar se v 16. stoletju:)
da bi kako bonbonierco prnesu, pa pesmice pel, pa se ko bi k men prihajal, nebi tolk mladoletnic napol nagih videl na cesti:)…to so bli časi:)))

hmm…ampak, če se ženske ne bi “nizko cenile” ti ne bi DOBIL enonočnega sexa – si ga pa dobil!!!…pa kdaj pomislite tudi tako, da ste bili VI tisti, ki ste bili “potrošni material”?…in kaj je pri tem narobe?…

lp

Za nekatere je to tako preprosto in enostavno.

kaj to ondi? a gledat mladoletnice?:)

pa dobro jutro ondi*

Če jih še gledamo to še ni nič.No jaz imam najraje zrele vroče punce20-40 let mlade:-)

Čisto nič! Se strinjam. Samo, da se le rajši vsaj počutim kot lovec, ne pa plen! Pa čeprav v resnici ni tako…

New Report

Close