Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu za -mm – drugič

za -mm – drugič

Hojla,

ne se ustrašit, jaz ne bom napisala, da sva se ob lešnikovi čokoladi dol dajala (ko si naslov prebral, si si ziher mislil: joj, pa ne še ena…).

Torej, pred kratkim sem našla ta forum ter ga sedaj nekaj dni prebiram in si mi ti padel v oči s svojo odkritostjo, odprtostjo, resnicoljubnostjo, smislom za humor….

Zanima pa me sledeče: glede na to, kako odkrito pišeš o svojem nezadovoljstvu z zakonom, sexom (doma) ter priznavaš, da si v zakonu samo zaradi otrok – a se ne bojiš, da bo tvoja žena lepega dne našla ta forum in te poste prebrala??? Ker, to se najbrž strinjaš, prepoznati te ne bo težko!

Kaya

Nič bat! Če malo prelistaš forum, vidiš, da je takih -mmov kar nekaj!

Ja, -mm, tudi jaz sem se že to spraševala. Res je, da je -mmov kar nekaj, toda njegove izpovedi so tako osebne, da se tudi meni zdi NEMOGOČE, da ga žena v njih ne bi prepoznala.

No ja, upam, da ga zdaj ne bomo odvrnili od tega, da bi bil še najrej tako odkrit in neposreden.
_________

Morda pa bi njegova žena prebrala samo to, kar že tako sama morda ve ali pa vsaj sluti.
Biti odkrit in napisati nekaj za kar potem stojiš in ne menjuješ svoje mišljenje ne glede na to kar nekdo piše je pa prava stvar in takšni so pravi sogovorniki na forumih. Čeprav tega -mm-a ne poznam in mi še na tem forumu ni padel v oči,ker sem nova tu…ga bom počasi sigurno spoznala.:)
Pa še kdaj kasneje povem svoje mnenje.:))

lp

____________________________________________________________ Vsakdo bi moral vsaj enkrat v življenju doživeti norost, ob kateri ti zastane dih.

he he he he… zakaj pa misliš, da nimamo neta doma (:-P)

sicer pa… brez tveganja zame ni žvljenja ;-)))

Ne se sekirat! Zdi se mi, da ga žena ne pozna niti doma, kaj šele na forumu! Ima pač nekaj smole…

he he he he… bravo kren

New Report

Close