Za moške in ženske
Jaz takrat sploh ne registiriram okolice, le njega in sebe, šele ko je konec lepega, pogledam naokoli;)).
Se je že zgodilo, da mi je potem na koncu povedal, da sva imela obisk kakšnega gobarja;)), pa kaj, vsak ki je normalen hitro prošeta dalje, vsaj jaz ko vidim kakšen takšen primer, si rečem,kako se imata fino in potiho iščem gobice kje drugje.
Kirček, ne sekiraj se, drugič imej ušeska le za njo in ti sigurno ne bo padu dol, ker gozdarje sploh slišal ne boš, zajebano je le, ker ti sigurno bolj cvikaš, da te kdo ne uhvati na prepovedanem ozemlju-delu;))), če bi bil z svojo ženičko , sigurno ne bi gledal okoli, da te ja kje kdo ne vidi, ampak bi užival in brigalo bi te za cel svet, naj vidijo, kako se ljubita, ane;)))))))))))!
Tako pa si tam z ljubico in te skrbi poleg vsega še to, da te ja kdo ne spozna, ne vidi, kako ti potem ne bo padu dol.
In če je velika napaka, ne vem koliko je zahtevna tvoja ljubica, če ji je le za seks, se zna zgoditi, da si kmalu najde nekoga, ki mu ne bo padu dol, takrat, ko si vzameta čas za ***.
Mi ne verjameš kaj, kajti na vsak način me želiš zapeljati nekam, mogoče iz pekla do raja;))), haha. Bajtevej, ta pesem mi je zelo všeč;))))))))
Sem ti dejala, ko bom na tem , boš prvi izvedel in me boš lahko popeljal nekam, kjer ne bova poslušala kdo hodi mimo naju, ampak imela oči, ušeska le en za drugega;)))))))))).
Dragi Kir, želim ti en odpilen dan!!!
Nobena napaka ni to, ljubi KIR….
Se pač zgodi!
Da ji ni bilo prav…. ok, no…. razočarana pa naj ne bi bila…. zadevo bi morala vzeti kot izziv! In te vzeti “v svoje roke” ter obdelat, da bi se ti še tri dni mešalo…. kaki drvarji, kako sranje…. če bi se ti to zgodilo z mano, bi si želel, da bi se ti še večkrat!!!!!