Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek za mpjo Niki…poročilo sobotnega dne..

za mpjo Niki…poročilo sobotnega dne..

Tkole Niki, ker so se vsi potuhnili, bom povedala jaz kar pač zmorem in vem.
Zdaj, če bo slika kaj izkrivljena, ne vem…
tkole je zajček videl zadevo :

V soboto je Jani baje ( dvakrat vstal ). Ker sem tak no, kulturne sorte zajček, se ne bom spuščala v tole podrobnost.
No, in potem je iz trga prišla Barbi, ki je hotela samo pozdravit sodelujoča dva, Saškota in Janija. Vendar je ugotovila, da sem med njima nekaj toplega vali ( ker drugega ni bilo ) in je kot zdravnica skušala zadevo rešiti na pač človeku prijazen ekološki način.
Potem pa so se kar naenkrat vmes vpletle neke “parade ” tuki ne vem točno kaj je vse bilo ( menda seks, grozdje in špineli ), nakar so vse skupaj začinili s jogurti še pa še..
Ko sem bila poklicana na pomoč, je bilo za mojo intervencijo prepozno. Niti eden od sodelujočih v seks aferi, se ni zavedal kje je, kaj počne, kaj šele, da bi videli, da je okoli njih še svet in ljudje.
Fanta sta zdivjala, ampak sta se lepo uštela. Barbika ju je tako lepo ukrotila, da fantoma še danes ni jasno, da ne gre z dohtarcam češenj zobat.
Da pa ti bo čimbolj vse skupaj nejasno, sorči jasno so tu vmes še tangice.
Na vsak način sta hotela :)) , da gremo v no, tam k se proba cunje, da bosta poskusila vse vrste tangic stila trevira, in da midve odločiva, v katerih sta najbolj prijetna za oko.
Jaz ne morem več…………..joj solze..

..in zdaj…onadva bi kao še….a mi, kao da jim nedamo :)))))))))))))))))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) o jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :))))))))))))))))))))))9

e stvarno ja bi još.. a zeko ne mi da :)))))))))

:)))) se podpišem pod poročilo :))))

zajček, welcome back :))))

z pomočjo lažje gre:)))
cmoka !
za danes jih imaš dost anede ?
al hočeš še ?

To je ko una izjava iz prvega dne vojne za Slovenijo, ko so vprašali enga preplašenga vojaka, če ve, kaj se dogaja….pa pravi…

Ovi nas kao napadaju…..mi se kao branimo :)))))))))))

He , he … a Saško je mogoče probu tudi tigraste tangice :))))
Jani pa bi bil po moje full lepi v takih usnjenih z zakovicami :)))

Niki zdaj sprašuje samo še tole – ti , ki si ženska , pa Barbi tudi , dejte povedat , kakšna sta , a se splača ta dva tipa nagovarjat za eno zasebno strip predstavo ?
(magari enkrat na pikniku , recimo , bi imele še druge dame kej od tega , he , he …. pa lahko bi recimo uspel performans nagradile s kakšnim tisočakom … he , he … tu mač :)))

Nikitka – so se narolali po sceni;-)

ma jest sem se vsake tolk cajta hudo krohotala…

Hja, če bo tisočak definiran v Evrih, potem dam tudi tangice dol….edino, hmmmm, se bojim, da se bo občestvo spraševalo, kdaj se je zadnjič tako poceni zapravilo tak denar :))))

Vendar ti je prišlo, ja to je to ! :))))))))))))))))))))))))))))))

No, fantje, dekleta, tkole, še moj skromen
podpis ob skromni udeležbi v tej nori dirki za
preskok magične cifre.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close