Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek za oblačne, hladne dni – nekaj za ustvarjanje

za oblačne, hladne dni – nekaj za ustvarjanje

morda že znana stran, meni vedno ljuba –
lahko sprintate in naredite pobarvanke ali pa podlage za sličice za steklo

Tinkara, tebi link deluje? Meni javlja error 403 – Forbidden…

Lp,
Z.

anka meni javlja toisto napako :(((

*zvezdica**, vpiši (verjetno je to isto, ker sem naslov samo “krajšala” dokler se mi ni odprla stran

Ljubko, …sem jih ze shranila v arhiv …
Tinkara, imam se eno prosnjo in jo bom kar dodala na tvojo temo … da ne bom odpirala nove teme. Velja pa seveda tudi za vse, ki boste to prebrale.

Imas mogoce se kako lepo slikico, ki bi jo moj triletnik lahko pobarval za strica ob 60 letnici?!? Ze kar nekaj dni brskam na netu in iscem…., pa se nisem nasla.
Hvala za pomoc in en lep soncen dan vsem,
E.

Poisci nekaj na http://www.otroci.org.

Tam se vedno nekaj najde.

LP

Manca1

Hvala Manca 1, za odgovor. Se opravicujem, ker bi morala biti bolj natancna. Iscem namrec kako sliko, na kateri je en fantek (ali dva) s torto … ali kaj podobnega. Na http://www.otroci.org je vse v bozicnem duhu, drugod pa tudi nisem nasla kaj uporabnega za nase praznovanje. Seveda se vedno vneto brskam in stikam po medmrezju.
Upam, da mi bo do sobote uspelo ;-).

Missy, hvala za popravek linka! Deluje… že brskam :))

http://www.wyzlic.de/windowcolor/vorlagen/comics.htm

hm, zanimivo, zdaj pa tudi meni ne odpre, ampak skopirala sem naslov z vrstice kot se mi odpre iz priljubljenih 🙂

No, upam, da ste našle.

zanimivo, če si naslov skopiram in ga pastam noter v vrstico je okej, če pa kliknem na narejen link,pa ni :)))
Čudno čudo :)))

ja, pri meni je isto. Hvala.

Zakaj pa mali triletnik sam ne nariše slike. Saj pobarvanke so sicer čist v redu, ampak malo pa zavirajo ustvarjalnost, če se jih ne kombinira z ostalimi vrstami ustvarjanja. Pa tudi stric bo zagotovo bolj vesel avtorske risbe kot neke pobarvane zadeve. Moje mnenje.

Lp

Aja

Aja, sem sama ravno tako pomislila na to. Mi se pobarvank izogibamo, razen za okenske sličice, kej so šablone zelo v pomoč.

Predlagam eno krasno – kupine navadno majico na kratke rokave ali pa dolge, pa flomastre za tekstil (če ste iz LJ, jih imajo v prometeju za ne preveč denarja, mi smo kupili kar tiste v kompletu za otroke, ne posamičnih) in 3letnik nariše slikce na majico. Mi jih najdražjim podarjamo – eno ima očka, eno moja sestra, eno Pujek :)))
Tako lahko narišete tudi kakšne ljubke motive na preobleko za vzglavnik za babico ali na rjuho za teto …
T.

S U P E R!!!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Ja, Tinkara, super so te ideje in se jih tudi posluzujemo…moram pa priznati, da si me spomnila na pozabljene napihljive barve, ki jih bomo danes popoldne s pridom uporabili. Res, hvala…
A, zakaj pobarvanka? Zato, ker moj sine ze za vsak rojstni dan rise in posilja svojim dragim sorodnikom svoje umetnije. Ker pa je nor na avtomobile , rise (sanja, zeli si le, pozna vse) samo avtomobile. Stricu bi rada v nasem umetniskem prispevku (nastaja mapa z izdelki) dodala se kaj drugega, ker barva zelo rad in so njegove barvne kombinacije tudi super…samo se sliko torte/ balonov in dveh fantkov bi rada dodala…sem res zahtevna.

p.s. pri ‘babici’ in ‘teti’ sem se morala nasmehniti … a za tisti dve iz posta…verjetno je le nakljucje ?!?

Lep dan,
E.

ejaves – ena ideja za pod smrečico – sicer ne maram šabloniranja, ampak naš risar je not padel – knjigice Kako narišeš … žival, čmrlja, prevozno sredstvo 🙂

Mi smo nekaj let samo avtomobile dobivali :)))) je dete narisalo nekaj za babi, ki ima rada rožice – avto – porisan z rožicami … naš ima v svoji mapci eno leto samih avtov, potem je delal vlake, zdaj dela ladjeeeee … ko bomo prešli na kaj drugega, javim :))))

Tinkara, si me potolazila. Glede na to, da je moj “triletnik” (cez dober teden bomo praznovali 3), verjetno mlajsi kot tvoj, upam, da se bo tudi pri njem ta avto-manija malce umirila. Na sreco se lahko otrok preko avtomobilov ogromno nauci (So se mi danes zjutraj kar zasolzile oci, ko je opazil eno veliko crko F in je rekel: mami, poglej, F kot Ford…).
Glede raznovrstnih Kako narises… ter raznih sablon tudi sama nisem pristas, se jih na dalec ogibam. Ne vem, …morda bi pa morala poskusiti… Naj bo Bozicek krivec, jaz ze ne kupujem tovrstnih neumnosti 😉

Ko bo pa tvoje dete preslo z ladje na kaj drugega, bolj zivega, mi pa le sporoci, ti takrat povem, kje smo sele mi…

Naše dete je staro 5 let, tako da je zdaj že skoraj v šoli (nas čaka jeseni, aaaaa), te knjigice v bistvu niso tako šabloniziranje, pač pa bolj vzpodbuda, kako se preprosto dajo narisati dokaj zapletene stvari. Včeraj sem dobila žirafooooooo! No, sier je bila na ladji, pa vendarle …
Prepričana sem da bo avtomanija izzvenela, oziroma da se bo njegov repertoar razširil. Kar je zanimivo je, da je naše dete šele okoli 4 leta začelo posegati po barvicah oz. barvati ploskve, še zdaj pa najraje riše s svinčnikom ali eno samo barvico, če pa že uporablja barve, pa jih samo za črte, barva še vedno zelo redko. Je pa res, da je kar risar, ima to po očku.

Ja, Božičku kdaj pa kdaj res lahko “naložiš” kakšno nevzgojno bedarijo, je že Gašper Tič tako napisal v kolumni :))))

T.

.

New Report

Close