Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek za Piki Miki-KOLEDAR

za Piki Miki-KOLEDAR

kako si zadovoljna s koledarjem , ki si ga kupila na posti? je v redu , se da zraven za vsak mesec kaj narisat? Ce je ok, bi ga sla danes tudi sama kupit!

Ko ga pripneš na steno je na zgornji polovici koledar, z velikimi kvadratki kamor lahko zapišeš recimo kdo ima rojstni dan ali pa kaj drugega. Spodnji del pa je samo prazen prostor, kjer se da risat, lepit…

Nevem, če bo našega babi lahko obesila, ker bo tako poln, saj veš eno je če samo narišeš, drugo pa je, če nalepiš tudi kup slik gor. Bo pa vseeno mislim, da zelo vesela. Naša babi je sploh vesela vsega, kar vnuček naredi zanjo.

Mislim, da je bilo predlani, ko smo na morju v restavraciji praznovali njen rojstni dan in sva ji s sinom (takrat 4 leta) zapela tisto: dekle je po vodo šlo…, (ki jo je sine non stop poslušal na zvončku) in je tako lepo zapel s tistim zvonkim glaskom, da so babi kar solzice šle na oči. In to je bilo pač najino darilo zanjo, ker je drugače ne obdarujemo (ponavadi kaj narediva zanjo) saj ve, da smo z dinarčki na suho in nam ona še pomaga. Ta teden gremo malemu kupit čevlje (je babi “miklavž” dala dinarčke) in mi je strogo zabičala naj ne šparam, ampak mu kupim dobre čevlje.

Oprosti, sem čist skrenila s poti. Torej meni se zdi v redu, glede na to, da nimamo možnosti si ga sami naredit in bo spet nekaj posebnega.

Jaz bi pa rabila adventni koledarček iz Cosmopolitana… Tisti, ki zapoveduje seksualno življenje skozi veseli december…

Da vidim, če ga lahko kaj ponucamo… :)))

Meni se zdi namreč Cosmo predrag (1200SIT), ampak moj meni, da bi se v primeru resnega jemanja načrta splačalo tudi kupiti :)))

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Če bi meni moj rekel “v primeru resnega jemanja načrta” sploh ne bi razmišljala. Navsezadnje tako poceni sexa ne boš dobial nikjer……..pa še tolikokrat!!!!!!!! :))))))))))))

Jahhh… sam pol se stroški še mal povečajo za Durex škatlico, ker je teta s Krvavca spet nazaj… Pol se pa človk upraša, če je to ekonomsko smislena investicija ;))

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

lol

mogli bi imet take za večkratno uporabo :))))

jaz jih dam v pomivalni stroj….Ja, šparat je treba!

a jih prej natakneš na kakšen kozarec?

Znajdljive ste ve :)))

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

čist po gorenjsko :)))))

na flaško…
:)))
jao, same bedarije mi grejo danes po glavi! Kaj je polna luna ali kaj?

veš kaj, verjetno mal moti tisti med pa en štamperle ;)))))))

pardon, medica a la acjom :))))))

;)))
verjetno res…

hehee, Slonček, midva sva se ravno včeraj zabavala ob prebiranju adventnih strani. Če želiš, ti pošljem kopijo koledarčka, ravno včeraj sem dobila novi Cosmopolitan :))

New Report

Close