Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Za popi*dit

Za popi*dit

Menili smo se z moževim prijateljem in njegovo ženo, da jih danes popoldne obiščemo na njihovem vikendu na morju. Sta rekla, da bosta tam in da midva skočiva na obisk. OK, vendar se nama je nekaj zalomilo in ne bova mogla iti, pa mož pokliče prijatelja, da naju ne bo. pa prijatel pravi: saj sploh nisva dol, sva tu, v LJ.

Ej, a se vam to ne zdi malo hecno, midva sva bila že na tem, da greva na obalo, zdaj pa to. OK, itak ne moreva iti, ampak menili smo se, rekla sta, da bosta tam.

Če sta vama sama od sebe predlagala, da se kaj oglasita, potem ne razumem, zakaj nista sporočila, da ju ni tam.

Če pa sta se vidva povabila sama od sebe, morda povabilo izsilila, potem vama na tak način oznanjata, da tega ne počnita več. Ja, tudi to se dogaja.

V vsakem primeru pa se z njima ni dobro dogovarjati za take stvari, če nočeta še kdaj izviseti:)

Ja, sama sta omenila, da ju naj kdaj obiščeva in celo ponudila, da lahko pri njiju tudi prespiva. In nato sta rekla, da bosta ta vikend tam in da ju lahko obiščeva. Meni se kar malo butasto zdi vse skupaj. Mož je rekel, da mu je žal, da ni prijatelju rekel, da sva že tam in da ju iščeva:))

Dobra šola za naprej….zmeraj preveri prej, če je gostitelj doma(oz tam kamor te vabi)….

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

morda vaju je pa pričakoval že včeraj…pa da potem celo prespita.
Danes pa je nedelja,konec vikenda in se je vrnil domov.Ne vem,razmišljam.

Ah, to je bilo samo vljudnostno povabilo, ko navržeš – pa kaj pridite – v resnici pa sploh tega ne misliš, zato ju tudi ni bilo tam. Saj se niste fiksno zmenili. Fiksni zmenek izgleda drugače.

?? danes pa ja ni nedelja!

Jaz tud tkole povabim, samo da se s povabljenimi vsaj par dni prej slišimo in zmenimo. Tiste katere pa ne nameravam gostiti, pa so prijeli na trnek, pa na podoben način odpikam.
Res pa je tudi, da zaradi tega ker sem enim znancem rekla, da bom na morju, da moram pa zdaj v takalem vremenu, pa res iti. Saj niste bili zmenjeni v nulo.

Hvala vsem za mnenja. No, ja… Res, šola za naprej. Pa tudi ne vem, če se bomo z njimi tako kmalu spet kaj menili:)

V tem primeru se mi zdi, da sva glupo izpadla midva z možem, ko sva se hotela opravičiti, da ne prideva, onadva pa…no, njima se pa ni zdelo vredno niti obvestiti naju, da ju ne bo. Res je izpadlo, kot da se midva vsiljujeva.

a si sigurna, da ste prijatelji ali samo ti misliš, da ste “prijatelji”? Kaj si mi mislimo je itak vseeno.

keksa-s teboj se popolnoma strinjam

nedelja? mislim, da malo prehitevaš…

Poglej, tudi mene kdo takole mimogrede povabi naj pridem…pa mi na kraj pameti ne pade, da bi se namalala na vrata, ne da se še enkrat najavim in preverim če zadeva še drži…..

Po moje gre samo za to…onadva sta rekla bova dol, pa pridita….vidva pa sta se odločila da gresta in nistva preverila, če dogovor še drži (vmes se lahko zgodi marsikaj)…a bi se bolje počutila, če bi onadva danes rekla, sorry, sva ostala doma, ker je on mama morala v bolnico….ali pa sorry, on si je zlomil nogo??????

Jaz pač tako razmišljam…….neko kuhanje zamere, ker se pa onadva nista potrudila vaju klicat pa je mal BZ…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Če je rekel, da ju KDAJ obiščita, je zagotovo pričakoval poprejšnjo potrditev in to ni bil fiksen dogovor. Vsaj jaz to tako razumem.

Ne razumem, zakaj pi*dis.
Kakor je vama nekaj prislo vmes, tako je lahko tudi njima.

In zakaj ne preveris, ce dogovor drzi, preden spokas in gres?
In tudi ce bi vidva sla in njiju ne bi bilo, vidva ne znata biti sama in se zabavati sama?

Pa cisto mimogrede – ni bilo neko vreme na morju.

Jaz te pa čisto razumem kaj si hotela povedati in kaj vaju je prizadelo. Tudi sama sem taka, da če nekaj rečem ali obljubim to drži. Prijatelj pa je rekel, da se ta vikend oglasita njega pa sploh potem ni bilo na morju in ko ste se slišali je čisto pozabil na vaš dogovor. Se pravi vidva sta planirala pa morda skočila še kaj v trfovino oni pa brezbrižno ostanejo doma.
Ma jaz sem začela po tanovem gledati tudi samo nase in na mojo družino. Če nam paše gremo kam če ne (kljub temu da smo povabljeni) ne…..skratka nobenemu se več ne prilagajam in dajem prednost sebi.

No, nekateri ste razumeli, kaj me je prizadelo. Seveda midva nisva šla nikamor, ker je nekaj prišlo vmes. Ko sva pa to sporočila prijateljem, se je izkazalo, da so oni očitno pozabili dogovor in niso nameravali niti javiti, da jih ne bo. In, jasno sta nama rekla: ta vikend bova dol, pa pridita!

No, saj me ni ne vem kako prizadelo, se pa čudim ljudem, da so lahko taki. Ma, bomo preživeli:)

Nekateri so čudni ja.Mi smo imeli par let družinske prijatelje,potem pa je prislo do nerešljivega konflikta.Sem rekla ženski,zakaj pa potem vabi.Odgovor pa tak : moj mož vsakega vabi,ampak to kar tako-ne misli čiszo resno.On je pa rekel na to : meni je vseeno, če kdo pride ali pa ne.Kakšni čudaki – jaz sem jih pa imela za prijatelje.Do konflikta je pa prišlo,ker naj bi moji otroci pri njih na obisku preveč razmetavali. Pa še zdaj vem,da to ni res -saj sem bila zraven.Ko smo zadnjič odhajali od njih,so poslali mobi sporočilo v smislu češ,kako bi se nam zdelo,če bi njihovi otroci razmetavali pri njih.
Nisem odgovorila na mesič,sedaj bo že osem let,kar se ne ” poznamo”.Kaj češ !

Poprava :če bi njihovi otroci razmetavali pri nas.

New Report

Close