Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu za vse nas…

za vse nas…

Pa ena čudovita poucna zgodba…pa brez zamere..ker ni lih seks tema,)

Majhen fant, ki se je večkrat slabo obnašal, se je nekega dne močno razburil. Njegov oče, ki je bil pameten človek, mu je dal vrečko polno žebljev ter mu dejal, da naj vedno, ko bo razburjen in se ne bo mogel obvladati, zabije žebelj v ograjo.
Prvi dan je fant zabil v ograjo kar 37 žebljev.
V naslednjih nekaj mesecih se je naučil obvladati svoje obnašanje in število žebljev, zabitih v ograjo, se je počasi začelo zmanjševati. Fant je kmalu odkril, da je lažje obvladovati svoje obnašanje, kot zabijati žeblje v ograjo. In končno je prišel dan, ko se ni nič razburil in tako tudi ni zabil nobenega žeblja v ograjo. Tako je to povedal očetu in ta mu je rekel, da naj vsak dan, ko se bo razburil, potegne en žebelj iz ograje.
Dnevi so minevali in prišel je dan, ko je fant povedal svojemu očetu, da ni več žebljev v ograji. Oče je prijel sina za roko in ga peljal do ograje. Tam mu je rekel:
«Sin moj, dobro si opravil svoje delo, toda poglej vse te luknje v ograji. Ograja ne bo nikoli več ista. Ko nekomu rečeš nekatere stvari v besu,jezi al kar tako… te besede pustijo brazgotine, ki so kot te luknje v ograji. Človeka lahko zabadaš z nožem in kasneje nož tudi izvlečeš iz njega. Potem mu sicer lahko neštetokrat poveš, da ti je žal, vendar rana ostane za vedno. Besedne rane prav tako bolijo kot fizične. Pravi prijatelji so tako redki, kot so redki dragulji. Prijatelji te pripravijo do smeha, prijatelji te poslušajo, prijatelji te opogumljajo, ko ti gre slabo, imajo zate lepe in vzpodbudne besede in njihovo srce je tebi vedno odprto.Zato vedno merkaj kaj delas, prej, predno »zabodes« nekaj v cloveka.«

Sicer si rekla, da si gorenjka, ampak tole štorijo sem jaz eno nedeljo slišala pri maši, ko smo bili nekje na obisku. Da nisva skupaj sedele?

nikoli ne reci nikoli;)..ampak pri maši sem redko;)..ponavadi tudi le takrat ko sem nekje na obisku..haha..to ni res..!

New Report

Close