Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Za vse naše nezadovoljne ženske

Za vse naše nezadovoljne ženske

Malo manj kot teden dni odkar sem se prvič prijavil na ta forum. Vzrok je bil, ker sem pričakoval kakšen nasvet od mladih mamic kam z familijo na kampiranje čez vikend. Sem in tja sem preletel še kako drugo temo…….
Vse polno nezadovoljnih, nesrečnih, nepošenih, zafrustriranih in še bi lahko našteval žensk.
Eni mož nič ne pomaga, drugi ni mož več privlačen, tretjo seksualno ne poteši, četrta se duhovno ne ujame več z njim, se premalo pogovarja, ne izkazuje nobene pozornosti, jo ne zapeljuje kot včasih, …………………..nikoli konca.
Vse (OK večina) vas ne ve kaj je vzrok težav ampak samo, da ni tako kot ste si v mladosti predstavljale življenje ko ste imele glave polne pravljic in princev na belih konjih. Nekaj je narobe in tega so krivi moški. Seveda kdo pa drug ve verjetno ne ker ste vse popolne. Vse polne “znanja” iz knjig, polne duhovnosti in podobnega sranja. Zakaj je zadnje čase toliko ločitev?
Razdrtih družin? Zaradi nezadovoljnih moških?
Kot bogomoljke, ki po parjenju požrejo partnerje. Rodite in sedaj je svet vaš? Otrok itak pripada mamici, ki je VELIKO bolj primerna za vzgojo otrok!?!? Dec bo plačal preživnino in to je to. Itak bo meni veliko bolje sami.
Ko pa dec gre je nekaj časa OK potem pa spet nekaj manjka!?! Ja?
Non-stop nezadovoljstvo – kot vreme ko pada dež in je hladno “o kdaj bo kaj sonca…… po enem tednu sonca…. mater je vroče kdaj bo dež.
Za zaključek: preveč vam je lepo, preveč imate časa in bistvo vsega preveč razmišljate……….

no, res je veliko neumnosti tu in res veliko žensk pretirava. So pač žense tiste, ki si vse slikajo bolj idealno in so potem razočarane.

Drugače pa precej pretiravaš abeta, poleg tega pa je res veliko decev groznih. Jih poznam veliko, s katerimi grem rad na pivo, njihova žena pa ne bi bil nikoli.

čista 10tka

Jap, se bom podpisala kar pod tvoj post. Se strinjam s tabo 98{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

v polno :))

Tole je pa zelo dobro napisano. Se strinjam, da je kar nekaj primerkov tukaj gor, ki idealizirajo vse skupaj in so skrajno nesrečne … jap, sem mnenja, da sta za vsak tak problem kriva OBA, tako da: ženske vzemite se k sebi, razmislite, kako bi s skupno pomočjo partnerja spet živele tako kot si dejansko želite.

Ma dej no ne seri. Saj iz tvojega posta sije samo nezadovoljstvo! Kje je kakšna pohvala???

Mogoče ne veš, da so na tem forumu tudi najstnice in otroci, ki si kar izmišljujejo zgodbice…

Če ti ni nič všeč na tem Forumu, potem se ne oglašaj. Preskoči tiste poste, ki te najedajo in pojdi na dež.

Tudi sam sem en nov in sem zelo zadovoljen. Nekater punce so prav fantastik!!!

Glejte ga, zafrustriranca, verjetno ga je žena/punca pustila.

Na podlagi postov 10 žensk, ki so pač nezadovoljne in nezadovoljene, si situacijo preslikal kar na celoten ženski spol. Ne vem, če bi sama vlekla take vzporednice.
Očitno imaš tudi ti preveč časa in si nam vrgel kost, zdaj pa čakaš, kako jo bomo obgrizli.

Meni se pa sploh ne zdi čudno, da je stanje tako, ker za moje pojme povprečen zakon funkcionira tako, da mora biti ženska kuharca, pa peglarca pa čistačica pa mati pa še dobro zrihtana pa dobra v postelji, od moškega pa se pričakuje edino to, da bo hodil malo več v službo, kot pa po gostilnah s kolegi.

Če pa slučajno doma nekaj malega naredi, se je treba pa vsest in to občudovat pa še po možnosti tri tedne hvalit in omenjat.

In zakaj so ženske razočarane? Ker po letih in letih opletanja z emancipacijo ugotoviš, da si skoraj na istem, kot pa so bile naše prababice.

Seveda ni nikoli konca, če se pa dedci nič ne poboljšate. Ženske smo končno dobile svoj plac, kjer se lahko skašljamo, pa ločitev je zdaj več, ker babnice nismo več tako pohlevne in poslušne, kot so učili včasih, pa po ta novem nam je dovoljeno tudi razmišljati in to vas najbolj matra dedce danes!

A je tako težko razumet, da ima vsaka kdaj slab dan in da POTREBUJE SAMO MALO PODPORE, POGOVORA. Tipi pač ne govorite ravno veliko in tako se vačsih skašlamo drugje.

In ponavadi, ko si vesel in srečen tega ne opisuješ na dolgo in široko. Tako pač je.

Morda pa imamo danes v večini dober dan? Nikoli ne izveš :)))

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Jaz sem bila tudi malo presenečena, kako bedna zakonska življenja pravzaprav živi folk. Šele tukaj na forumu vidiš, ko so vsi anonimni, ker v resničnem življenju vsi samo hvalijo svoje idealno zakonsko življenje in svojega idealnega partnerja. Potem pa kar naenkrat ločitev….
Ko berem poste tukaj me mine vsaka želja po poroki…kdo bi si pa sploh želel enoličnega, dolgočasnega življenja s prdečim, smrdečim, zrejenim možakarjem, ki misli, da je klitoris kakšna rastlina…ubadanje z razvajenimi mulci, ki se mečejo na tla v trgovinah, kreganje s taščo, zato ker je dala vašemu genijalnemu otroku piškot, kreganje s sosedi, ker vas moti ne vem že kaj, vsakodnevno kuhanje, pranje, likanje…..uffff to je životarjenje, ne pa življenje…no, tako opisujete svoja življenja…

XY ti me pa nasmejiš…. Do konca…. Tole je že žanr tragikomedije. Smeh skozi solze al kaj že….

Dejasnko imaš kar prav. Tudi jaz sem včasih v dvomih, če ni lepše sam živet. Malo egositično, pa kaj.

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Jaz sem se tudi nasmejala, realni in gremo naprej.

Men je forum fajn, ker ob branju zgodb drugih spoznavam resnični svet, skozi maske, ki jih nosijo ljudje, vsi so uspešni, samozavestni, ljubljeni, itd. sploh ne veš, kje živiš in kdo si. Potujemo, da vidimo, kje smo doma, isto velja za forum, berem, da vidim, kaj imam jaz.

No, jaz že ne živim tako, kot si napisala. Moj otrok se ne meče po tleh, sva ga z možem kar dobro vzgojila, pri nas mož doma dela ravno toliko kot jaz, če ne še več … Na splošno kar dobro furava skozi življenje. Jaz sem zadovoljna.
Je pa res, da tu pač takih postov ne boš prebrala. Ker sem se piše takrat, ko si v krizi, ko potrebuješ pomoč ali pa nasvet. Ne pa, ko si zadovoljen in srečen in vse laufa.
Tako, da mislim, da je vseeno kar nekaj takih med nami tudi takih, ki smo zadovoljne in zadovoljene.

Seveda ste tudi take srečno pročene in z ok dedci, ampak po moje v manjšini, tko da ti in tvoj mož verjetno niti nisi normalna, glede na povprečen slovenski zakon 🙂

🙂 potem sva pa midva tudi nenormalna, ker imava podobno situacijo kot silvy. Sem pa ugotovila, ko sem se pogovarjala s kolegicami, da se midva ogromno pogovarjava in sodelujeva,medtem ko zelo veliko partnerjev živi eden mimo drugega.

Abeta je dobil občutek, da gre vsem ženskam vse narobe, ker se ženske res obrnejo s svojimi težavami sem, ko je kaj narobe, sicer pa ne, je pravilno ugotovila Silvy. Tudi jaz sem že skoraj padala v depresije, ko sem brala na forumih, kako hudo je povsod, ta občutek, da ljudje nosijo maske ni iz trte zvit. Ne le na forumih, tudi v praksi vidim srečno zaljubljene ženske in moške, ki jih partner vara, nekateri celo to vejo. Total depresivno. A vse slabo je za nekaj dobro. Dokler se ne zavedaš, da imaš problem, se za njega ne zmeniš, moraš se začeti počutiti zares slabo, da začneš migati in razmišljati o tem, kaj se da narediti. Jaz sem zdaj v tej fazi, juhu!:-)

Meni je pa forum fajn tudi zato, ker ob branju nezadovoljnih žensk vedno znova spoznam, da je moj mož super :-)) Da slučajno ne pozabim! 🙂

Abea – pretiravas.. in posplosujes… Ti predlagam, da malce dlje ostanes z nami, pa bos videl, da ni vse tako… 😉
Ja, babnice pa smo taksne: potrebujemo se skasljat, da nam je potem lazje. Ce se najde se kdo/katera, ki te malce potolazi in pove svojo zgodbo, je prav blagodejno… In spoves se ponavadi lazje, ko ti je hudo, te kaj jezi.. kot napisat kaj o lepem.. ker potem te lahko obdolzijo hvalisanja in pocukranosti… kar pri slovencih ni dobra navada…heheh
In seveda smo vsi v maskah…;)
Prednost foruma je v tem,. da odpres/preberes tisto temo, ki te zanima… ce si prebral samo take o nezadovoljnih zenskah… hja.. Se dobro, da nisi prebiral samo tiste o zbiranju nalepk.. heheh

Se strinam s kleo: berem, da spoznavam sebe.. in kaj imam doma..;)
In s silvy: vmes nas je nekaj tudi cisto povprecno zadovoljnih… Z uredu partnerjem, poslihtanim-i otrocaji, zadovoljnimi v sluzbi, druzbi in s samim seboj… :)) Masinca, kako sem poeticna danes… 🙂
Lp! S.

Jah, jaz sem tudi opazila, da raje berejo ali pa poslušajo tiste, ki jamrajo in se pritožujejo, ker si na teh potem ostali filajo svoj ego.
Če pa se ,bognedaj, pohvališ, da si zadovoljen in z njimi ne tuliš v isti rog, te kar hitro izločijo. Ali ti zavidajo, ali pa ti ne verjamejo.
Jaz načeloma ne jamram, ker v resnici nimam zakaj. In ker verjamem, da negativne misli prinesejo negativne dogodke.

Tuki je res velik frustrirank, ampak kakšen frustrat si šele ti.

jaz pa ne bi nikoli živela sama brez svojega moža, pa čeprav ni popoln, tako kot tudi jaz nisem. veliko mi pomeni že to, da se res ves prosti čas ukvarja z najinima malčkoma, pa čeprav v kuhinji in kopalnici ne naredi kaj dosti. ne bom ga na veliko hvalila, ker se lahko prehitro pokvari, rekla bi lahko le, da vse nimamo tako slabega mnenja o moških.

Na forumu se najde vse sorte zgodb in vse sorte ljudi. Vsakdo pa te zgodbe bere s svojimi očali in si s svojim selektivnim spominom ustvari sliko, kakršno želi videti.

Tako da predlagam, da si natakneš manj pesimistična očala.

New Report

Close