Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu za živahne punce in fante;)

za živahne punce in fante;)

Pozdravljeni!
Nimam veliko izkušenj, me pa zelo zanima t. i. fafanje;)
Fantje, večina vas najbrž to obožuje, zanima me pa, na kakšen način vam je to najbolj všeč; vam paše, če punca na koncu pogoltne?
Punce, koliko vas to dela, kako to delate in koliko vas golta? Mislite, da to prakticira večina parov?
Js tega nisem še nikoli počela, sem pa spoznala tipa, za katerega bi naredila vse, samo da bi užival. Kakšen nasvet?;)

Če se ti zdi pomembno pač pogoltni. Gre se samo za beljakovine.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Hej,
fantom to paše :-)..mora pa pasat tudi puncam. Ce sta izpolnjena ta dva pogoja..bo vse ok..in še več.
Kako to zgleda, je pa takole: Fant ti bo zagotovo povedal, kako mu paše..predstavljaj si, da so tvoja usta nožnica. O podrobnostih in umetnosti tega dobiš tudi v knjigi: “Popolna ljubimka”, ki jo je napisala Lou Paget.
Veliko užitkov! 😉

Še so take na svetu vidim, ki bi kaj naredile za svojega jebača.
Ti kar lepo posedi tvojega na kavč in se spravi k delu. Pa vzemi si čas, počas, igraj se, ne se obremenjevat kdaj mu bo prišlo in kako. Delaj samozavestno, kot da si jih že 200 potegnila. Prim ga v roke in ne se ga bat. Ti njemu povej kaj mu boš naredila in predvsem na koncu lepo pogoltni :).
Srečno

Glede na to, da ga očitno še nikol nisi imela v ustih se pač ne preveč obremenjevat s tem kako ga boš in kaj vse fantu paše. Najprej pač poskusiš. Dobro je, da si tega tudi sama želiš in da si nad tem navdušena, saj bo že samo to fanta vzburjalo. Dobro je, da se malo menjava (drkanje in fafanje) oz. da je obdelovanje razgibano. Tako kot vam paše, da se malo menjava ritem, ko vam liže muco. Verjetno ti ne paše samo to, da ti skos samo ščegetavčka drgne ampak je boljše, če poliže muco s celim jezikom, se sprehaja po luknici, malo po ščegetavčku, uporabi prste… Najbolj vas pa rajca ko to delamo s strastjo in z občutkom. Opazuješ govorico telesa. Ne se bat, da ne boš fafala dobro ampak se tega loti sproščeno, ker če boš napeta potem boš delala “leseno” in ne bo strasti. Kar se pa tiče tega da pogoltneš. Spet. Probaj. Brez predhodnih predsodkov. Če ti bo sprejmljivo potem to delaj, ker ponavadi nam to kar nekaj pomeni. Ne sprašuj zakaj ampak tako je.

Kakšno vlogo ima pri fafanju kožica?

Način ni važen, ti sam fafaj:-))

Ja, pa fajn ga stiskaj, to men strahotno paše

hahahaha PANCETA, kakšno vprašanje “FANTJE A VAM PAŠE ČE PUNCA NA KONCU POGOLTNE”….pa kako je mogoče da nam to paše, mislim, saj nimamo sperme mi v ustih ampak ti-torej tebi paše, ali pa ne paše.
En nasvet ti dam, če mu boš dala ananas za jest, al pa banane-eksotično sadje čez dan, bo imela zvečer sperma vonj in okus po tem sadju. probaj

men je važen da ko mi pride da takoj ne neha, ampak ga še mal liže


Delaj tisto kar je všeč tebi in tvojemu partnerju, vse ostalo je mlatenje prazne slame!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kožica nima posebej neke “funkcije” …. glavica je občutljiva!
Uporabljaj predvsem jezik…lizanje …. drži ga za koren in malo stiskaj…..poskusi uživati tudi ti pa čeprav malo blefiraš! 🙂
ja….. tudi če pogoltneš in poližeš spremo zelo dobro dene! In kot je nekdo rekel prej: paše …če še po izlivu malo vztrajaš in nežno ližeš….

Nasvet dam lahko samo v živo.

Jaz pa rabim nasvet kako naj jo obdelujem svoji punci ker ona ga meni zelo dobro. Ali naj ji tudi rit ližem pa malo trebuh. Prosim rabim pomoc.

New Report

Close