Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Začnimo prijavljati bando ki na črno oddajajo stanovanja in utajujejo davke od najemnin

Začnimo prijavljati bando ki na črno oddajajo stanovanja in utajujejo davke od najemnin

telefonska številka davčne je tukaj

http://www.durs.gov.si/

NA MILIJARDE SO ŽE NA ROKE PREJELI, DAVČNA NAJEMNIN NIKOLI NE VIDI, SRAMOTA, SLOVENČKI

A majo brezplačne telefonske številke tko kot vsi drugi, al je treba vse klice plačat? ker v drugem primeru se mi zdi butasto met višji račun za telefon zato, dabom opravu delo, k bi ga mogli drugi

če pa maš viška keša in te previsok telefonski račun ne moti, navali narode

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

na milijarde denarja se tko že leta utaji, nihče nič ne ukrepa

Umiri se, globoko vdihni, izdihni, vdihni, izdihni… si pozabila, kako te je psihiater učil?

Sicer pa to kar ti počneš je točno to kar si država želi – skregan narod, da ne bo niti imel časa razmišljati o dejanskih krivcih za katastrofalno stanje, ki vlada v Sloveniji.

Imajo pa strici iz ozadja psihologijo množic naštudirano v nulo. Če se to ne bi dogajalo, bi se narod uprl, zdaj pa nima niti časa zato, ker je skos bombardiran z raznoraznimi novimi davki, preiskavami, grožnjami… reven, obubožan narod v strahu – sanje vsake vlade, ko država zaide v krizo. Takšen narod se ne bo nikoli uprl. Še posebaj pa ne slovenčeki, ki so že tko skregani med seboj in še bolj bojo.

Saj vidiš pri sebi, zdj so krivi najemodajalci, ker si sama v bedi in nimaš kam, potem bodo politiki, potem bodo šolniki, ker se jim ne bo znižala plača, potem zdravniki, policisti… še enkrat, mokre sanje vsake vlade, ko gre državi slabo in je blagajna prazna. Ko boš spoznala, da so vsi ti pobrani davki pljunek v primerjavi s tem, koliko so pokradli dejanski krivci za to krizo bo pa že prepozno…

bravo!!
@”tablete popustile”, resnica boli kajne?
saj saj:))

telefonska številka davčne je tukaj

http://www.durs.gov.si/%5B/quote%5D

lahko se pa izseliš in greš nazaj k tašči …bo vsaj kaj zanimivega spet za brat 🙂

A je tebe zdajšnji najemodajalec posiljeval ali zakaj tako traumiraš? Jaz sem bil vrsto let najemnik in sem imel z vsemi najemodajalci dobre izkušnje. Se najdejo tudi problematični ampak to že takoj na ogledu vidiš in v takšno stanovanje ne greš, ne? Vem, da mi je enkrat en rekel, da ne dovoli imeti računalnika, ker potem skoks najemniki visijo na internetu in njemu rabijo elektriko (v najemnino bili vključeni stroški), enkrat je en zahteval 101 potrdilo pa še aroganten je bi ampak k takšnim pač ne greš, kaj ti tu ni jasno? Če oddaja na črno je pa meni malo mar, saj bo on plačal kazen ne jaz. Jaz pač zahtevam, da se na tem naslovu prijavim on pa naj potem počne kar želi. Zakaj se tako obremenjuješ s tem, če kdo z najmeninami služi? Saj stanovanja niso zastonj in nekdo jih je moral kupiti.

Čista zmaga najemnikov, ker se bo posledično za višino davka dvignila najemnina.

Kar sanjaj. Trg najemniških nepremičnin ni oligopol, ki dviga vse cene naenkrat. Vse se draži, cene nepremičnin pa padajo. Kako si to razlagaš?

Vlada Zorane Bratušek nam je začela nabijati davke z namenom, da saniramo milijardno oškodovanje “družbenega premoženja”, ki so ga pograbili old boysi in v ta namen celo ustanovili svoje “tajno društvo PGC”, uradno imenovano Forum 21.
Mi, navadni državljani, od teh ropov in kraj, ki se nadaljujejo vse od nacionalizacij kmalu po 2.vojni, nimamo nič. Mi moramo samo plačevati.

Zato pozivam vse najemnike stanovanj, da najemnin ne prijavljajo, in da bodo zaradi teh prijav plačevali davke za nenasitne želodce roparjev slovenskega naroda.

Ropati se ne pustimo več. Banda nas ropa že 70 let. Ropov je dovolj, mi ne bomo več plačevali roparjev za njihovo delo.

PS
Zelo važno opozorilo. Nimam nikakršnega “dodatnega” stanovanja, zato ga tudi ne morem oddajati in si zaračunavati najemnine.

Posedujem hišo na obrobju Ljubljane, zgrajeno v mrzkem mi socializmu med tankovskimi gosenicami in usmrtitvami brez sojenj ter zidanico ob hrvaški meji, podedovano, zgrajeno še v rajnki Avstriji, obnovljeno pod Drnovškovo komunistično diktaturo, ko še za jest nismo imeli. Davek me bo malo bolj zadel, ampak ne jamram. Veselim se že bodoče zmage stranke SDS na volitvah, ki bo razveljavila in ukinila vse šiviljine davke, preimenovala še kakšno vojašnico ter nas tako postavila na nivo prvega svetilnika svobodne Evrope.

Zaradi mene imaš lahko kar hočeš.
Jaz pa sem za državljansko neposlušnost in za ukrepe sesutja te oblasti.
Če bi večina zaprla račune v NLB ali NKBM, se dva velika seska mafijcev in gangsterjev posušita. Primorani bi bili uporabljati rezervni črni fond udbovskih računov v švicarskih in še katerih bankah. S tem bi bili tudi ob garancije za državne kredite.
Nabijanja davkov imamo dovolj, na vrsti smo mi.
Pametni si ne bodo dopustili nabijanja paradavkov s pomočjo najemnin za stanovanja.
In ker smo že pri para-. Vzporedne paradržave imamo dovolj. Hočemo samo eno državo, ki bo poceni in v kateri ne bo zajedalske komunajzlarske mafije in gangsterjev.

Meni pa ni vseeno. Zakaj nam demokratična oblast zdaj nabija davke, ker smo v komunizmu edini kaj ustvarjali, da ni vse propadlo? Saj bom plačal, ampak nočem plačevat šivilji za njene šminke in šolenčke. Raje vidim, da Janša moj denar nese v davčne oaze. Bo vsaj lahko kam perspektivno vlagal. Tukaj je že tako vse zavoženo.

Jaz sem pa za mojo bajto dovolj pretrpel v komunizmu, ko nisi smel imeti privatne lastnine. Cela družina je trpela. Foter je bil privatnik, v kleti tri štancmašine in posel v kooperaciji z državno firmo. Saj smo nekaj zaslužili. Saj je bilo za kofe v Trstu…Saj je stari leta 1972 vozil opel rekorda, saj je mati imela vse v kuhinji iz Italije, saj sem jaz imel bicikel na deset prestav in uvoženo banano skoz v goflji, samo kaj, ko smo bili zaradi svoje podjetnosti stalno v strahu, da nas odpeljejo na Goli otok ali v Sibirijo. Mi smo dovolj davka v komunizmu s strahom plačali na nepremičnine. A v demokraciji nam bodo pa še v denarju zaračunavali?

Kdo nosi denar v davčne oaze?
Tebi ne gre osnovna logika in osnovna dejstva podaljševanja oblasti od leta 1945 do danes. Pa saj to veš, ampak hočeš to z ironijo zanikati. In vplivati na druge, da bodo verjeli tvojim zavajanjem in manipulacijam.
Delaj se norca iz drugih ljudi, iz mene se ne boš! Lahko svoja ironična pisanja naslavljaš na drugega, ki verjame lažem. Delaj se norca iz sebe, ne iz drugih.

Če pa že kaj pišeš o Janševih “nadnaravnih” lastnostih, pa apeliraj na vse, naj takega človeka postavijo za predsednika vlade. Če ima “nadnaravne” lastnosti, bo dojel tudi to, da je treba delati za državo, ne za sebe. In tak človek bo iz naše države naredil raj. V razmeroma kratkem času. Ubogi narod, ki ne zna nadnaravnih lastnosti nekega človeka izkoristiti v svoj prid! Pa ga raje kolnejo! Nesposoben narod!

Komunjare takoj v luft skačete, ko vam človek resnico pove. Vas boli, a ne?

Kakšno resnico si pa povedal?
Glede na slovenske specifične razmere in po “naravi” slovenskih zadev in glede na razvoj od 1945 do danes, je vendar vsakemu jasno, da oblast še danes nadaljujejo tisti, ki so izvedli revolucijo. Oblast imajo deloma legalno, po večini pa ilegalno. Vse gospodarstvo, posebno pa bančni sistem, imajo nepretrgoma in trdno v svojih rokah. Brez oblasti nad denarjem in denarnimi tokovi, ne bi bilo njihove realne oblasti v državi.

Tak razvoj je jasen vsakemu zdravemu človeku. Seveda pa se pojavljajo posamezniki in skupine, ki hočejo ta dejstva zakriti, prikriti, zamegliti z insinuacijami in izdelki göbelsovske propagande. Nismo priplavali po pržgani župi in nas tudi žalitve, ironija in namerne izmišljotine ne odvrnejo od zdravorazumskega razmišljanja. Zavedamo se tudi, da so skoraj pol stoletja poneumljali narod in ga imeli za norca. Seveda se tako poneumljanje nadaljuje, ampak zdaj ni več represije in ustrahovanja, zato ne vžge več. “Ne vžiga, Tone Fajfar” je bil naslov v medvojnem tedniku.
Zdaj pa sploh ne vžge več in nikoli več ne bo vžgalo. “Laž je nesmrtna duša komunizma”.
Ne trudi se, ne vžge več.

Nobenih argumentov. Samo nekaj nabijat pa zajebavat brez veze. V žabariji ste itak sami komunisti. V zasebni sektor bi vas bilo treba poslat delat. Bi vi videli, kaj je Goli otok!

Plačajte davke da boste bančno luknjo zakrpali.

Vsi v tej državi smo na Golem otoku.

Odgovor na objavo uporabnika
nick, 10.01.2014 ob 16:31

telefonska številka davčne je tukaj

http://www.durs.gov.si/

edini problem je, ker v zlovenistanu ni poštenih inštitucij!

Odgovor na objavo uporabnika
najemniki tukaj imate telefonsko od DURS-a, 10.01.2014 ob 16:31

NA MILIJARDE SO ŽE NA ROKE PREJELI, DAVČNA NAJEMNIN NIKOLI NE VIDI, SRAMOTA, SLOVENČKI

 

Odgovor na objavo uporabnika
Milan K., 10.01.2014 ob 17:05

Kar sanjaj. Trg najemniških nepremičnin ni oligopol, ki dviga vse cene naenkrat. Vse se draži, cene nepremičnin pa padajo. Kako si to razlagaš?

Stanovanje ostane, hrana zgnili ali splesni. Torej razlaga je takšna: ko boš dal vse za hrano si kljub zelo nizki ceni nepremičnine te ne boš mogel privoščit. Za tisto najemnino boš spraskal, ker najemodajalec ne gleda koliko ti ostane od plače po plačilu najemnine. Najemnina ni obrok za kredit. Je čisti potrošniški nakup.

Podaj svojo razlago.

dajmo!!!!!

dajmo

New Report

Close