Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu zahtevam preveč?

zahtevam preveč?

zahtevam preveč, če želim pozornost kot pa samo goli seks brez čustev???

zakaj vsi mislijo, da je kaj narobe z osebo, če je pri tridesetih samska?

zakaj bi vsi samo avanturo???

Po moje ne zahtevaš preveč (oziroma želiš), če želiš tudi ljubezen. Samo v tem primeru boš morala nekaj naredit tudi sama.

In ni nič narobe s teboj, če si še vedno samska. Zavisi tudi zakaj je tako, zakaj nisi v resni zvezi. Jasno pa je, da (posebno moškim) najbolj paše avantura, saj potem ni nikakršnih obveznosti in težav, ki resno zvezo posebej med poročenimi vedno spremlja.

Zakaj pa to sprašuješ?

1. Nič ni narobe s tvojimi željami – pa kar koli si želiš. Očitno je narobe, da jih ne znaš realizirati – in si izbiraš narobne partnerje.

2. Kdo je to vsi? V moji družbi, v širši družbi ni nobenega, ki bi kaj takega mislil. Torej, jaz bi lahko vprašal ravno obratno – zakaj nobenemu ni nič čudnega, če je oseba pri 30 samska? Če se ne bi menila za mnenja t.i. “vseh”, če ti njihovo mnenje ne bi nekaj pomenilo – bi se počutila povsem drugače.

3. Spet vsi! Kdo?! Spet lahko pogledaš točko 1. Očitno si izbiraš takšne moške, ki si želijo samo avanture. Veš, obstaja veliko moških, ki mogoče niso toliko širokoustni, ne razmetavajo z denarjem, imageom, ne vozijo drage avtomobile, so pa rahločutni, znajo zadovoljiti žensko (čustveno in seksualno), znajo biti odlični partnerji. Samo malo bolje je treba pogledati. Nobenemu na čelu ne piše kakšen je – lahko pa zelo hitro ugotoviš, kaj se nahaja znotraj lupine.

lp,
Sreč

Pač nisi srečala še pravega dedca.

hvala za odgovore…mogoče je tudi res, da več ne znam koketirat…sem kratek čas samska po kar nekaj letni vezi…

mogoče je tudi res, da se ne gibam v pravih krogih, kjer bi lahko spoznala kakega moškega, ki ne išče zgolj avanture in si želi kaj več…

saj bo…samo zanimalo me je vaše mnenje…

1. Zakaj bi zahtevala preveč? Meni goli sex brez čustev odpade, pa predvidevam, da še komu. Ker pa me za druge v tej zvezi bolj malo briga (kako se nekdo spolno obnaša mi je lahko kvečjemu v informacijo s katero nimam kaj počet), bom še naprej gledala nase. Se ljubila z nekom, ki ga ljubim.

2. Vsi mislijo tako? Mogoče, sonček, si le trenutno v malo slabi koži, saj ni enostavno zaključit z nekom po nekaj skupnih letih. Kmalu se boš prenehala spraševat o tem, vsaj jaz tako misli. Ko preboliš. (ne glede na to, kdo je končal)

3. Vsi bi avanturo? Mogoče tisti, ki so cedili sline zraven vaju….pa zdaj vedo, da si brez njega? O, oni bi. Te že prej? Pa ni šlo? Vzemi, če želiš, pusti, če nočeš.

srečno!

NE VEM ZAKJA MISLIJO TAKO, TO SE TUDI JAZ VČASIH VPRAŠAM. IN PRIDEM DO UGOTOVITVE DA SO TO ZELO UBOGA PA NEINTELEGENTNA BITJA.DA SE RAZUMEVA -TISTI KI TO SPRAŠUJEJO IN NE SAMSKI.
KAJ PA ČE BI VPRAŠANJE ZASTAVIL DRUGAČE: KAJ JE NAROBE S TISTIMI KI SO VEZANI?DA PRENAŠAJO PARTNERJA KI SE JIM GONI NAOKOLI, SE DO NJIH GRDO OBNAŠA IN JIM MA SAMO ZA FUKANJE, ZA PRAZNENJE JAJC, ZDRAVEN PA ŠE RIGA PA PRDI. DA NE GOVORIM ŠE O ČEM DRUGEM .
JA RES, KDO JE TUKAJ ZDEJ NORMALEN PA KDO NE .
ČE TE ŠE KDO VPRAŠA ZAKAJ SI SAMSKA RECI DA RADA DOBRO SPIŠ IN NE RABIŠ V POSTELJI ENGA PIJANEGA ZAVALJENEGA PRASCA KI CELO NOČ PRDI PA SMRDI PA DIHUR.
L.P.

ŠE PREHITRO SE BODO SLINILI PO TEBI .

Tisto o slinah je moje!… Prepisuješ, bi rekla, ha ha!

ne ni, ker te sploh nisem prebral ha ha :)))

zahtevam preveč, če želim pozornost kot pa samo goli seks brez čustev???

Zahtevaš le nekaj, kar je normalno, ne more biti vedno le goli seks, tega sploh ni v normalnih odnosih… je vse,mešano…ali pa nekaj ne štima!

zakaj vsi mislijo, da je kaj narobe z osebo, če je pri tridesetih samska?

No ja, ponavadi se pri teh letih že ve kako in kaj in na splošno pričakuje, družino, otroke, kariero…vsi ki ne živijo tako, je baje nekaj z njimi narobe…haha
Ampak ej, zakaj te to sploh gane, živi kot tebi paše, ne pusti drugim da ti govorijo in ukazujejo-kreirajo tvoje zivljenje- kako boš živela, itak je več kot polovica takih, ki jih daje le ljubosumje, kaj bi dali da bi bili samski;)), ne pa sitna zena, froci…

zakaj bi vsi samo avanturo???

Si pomislila da se gibljes med napacnimi moskimi, veliko je takih, ki bi veliko vec, ali pa imas ti napacni pristop…
Mogoče pa iz avanture lahko rata tudi kaj bolj resnega…

Ne, sploh me nisi prebral, ha ha!
Saj važn, da jaz tebe!

Vem, da si samski…že povedal. A zakaj tole:
…..PARTNER, KI SE JIM GONI NAOKOLI, SE DO NJIH GRDO OBNAŠA IN JIM MA SAMO ZA FUKANJE, ZA PRAZNENJE JAJC, ZDRAVEN PA ŠE RIGA PA PRDI.

Pa saj to ne moreš biti tudi ti, svetilnikk??
Ti si lepo bitje, s čudovitimi očkami in jezičkom za občudovanje. Zakaj potem toliko grdih besed? Nisi mislil tudi nase, ne de ne? Ti si moški, imam prav?
Ko včasih (no, ne vem drugega, kot, da redne zveze nimaš, ja?) si ljubimec, delaš vse to, kar si napisal ali pa si dober, ljubiš z občutkom, daješ in prejemaš užitke?

in še
…ČE TE ŠE KDO VPRAŠA ZAKAJ SI SAMSKA RECI DA RADA DOBRO SPIŠ IN
NE RABIŠ V POSTELJI ENGA PIJANEGA ZAVALJENEGA PRASCA KI CELO
NOČ PRDI PA SMRDI PA DIHUR……

Pa seveda, da noče. Noče nobena. Noben.
Ti praviš, da so tudi taki….zna bit. Mi ni treba vedet. Uf!

lp

Ja ja, backa kar nakladaj. Drugače pa veš da je on navaden mulček, ki se tukaj napihuje, v realnosti si pa ne upa nič, rep med noge….. No, mogoče bo tudi z njim kdaj kaj več, kaj veš

Napihuje, da se, ljubi KIR?
Men se skoz bolj zdi, da je ženska, ha ha!!!

Ni, ljuba moja, mulček cca 20 let star in še Dolenjček povrh, hahaha

Res? Oh, na, zdej sem pa kr mal razočarana…..a potem je tudi to nakladal, kako lepe oči ima, pa postavo, da bi jo jaz res kar gledala (oh, če bi smela na plažo skupaj z njim, mja), pa ga mal božala po laskih. Je res tak otrok še?
Oh, oh….!

O ti moja paci! Bi ti rada, da mi poči srce ali da privihram gor k tebi in se ti vržem okrog vratu?

Nikar no, me lahko podereš. Ups!

Saj to tudi mislim, hahaha

oh kje pa , mislil sem za druge ne pa nase.kaj ti je !

No, saj sem vedela, da ti lahko zaupam…..

Jaz se pa ravno obratno sprašujem:

Zakaj si tako zelo želim sex brez čustev (tudi tako ali drugače imam spolne odnose) ?

Vem, da to ni kao dobro, ampak vseeno poznam samo takšen sex, ki mi sicer ugaja (čeprav se parkrat slabo počutim po orgazmu – ne tko slabo, ampak tko, kao orgazem je tle in zdej je to to).

Ampak vseeno dosežem org. samo s sexom brez čustev! Khm,….
Rugelj bi spet reku, da smo ženske krive za vse

pol mse pa lahko pofukaš še z mano.

Se strinjam s svetilnikom. Raje sama kot s takim dedom, ki vara!
No, saj sem sama in tako mi paše pa še srečna sem, evo!
Niti pod razno nisi čudna, ker si samska!

ina.

New Report

Close