Zahvala
S tem bi se rada zahvalila temu forumu in sodelujočim na njem.
Našla sem vas po naključju in ko sem vas spremljala iz anonimnosti sem se mnogokrat nasmejala raznim komentarjem, mislim in našla tudi kaj uporabnega …., kmalu sem se opogumila in se vam pridružila. Kar tako, iz radovednosti. Takrat nisem slutila, da mi bo ravno ta forum in vi z njim pomagal skozi eno, ne bom rekla težko, temveč čustveno neprijetno preizkušnjo. Ja … prav to. Pomagali ste mi, da sem svoje misli preusmerila stran od težavic … k vam, ki ste me … priznam … prav prevzeli in zasvojili. Zato mi prosim ne zamerite, če sem na začetku pisala in pisala in v bistvu nič konkretnega povedala, kot bi rekli nekateri stari mački tega foruma. Zame je (bila) to neke vrste sprostitev in, kot sem že rekla, beg iz realnosti.
Hvala vsem.
P.S. tiste, ki si potihem želijo, da vas s tem zapuščam, bom razačarala … še naprej vam bom malo težila in kakšno trapasto napisala… :)))))
Pa naj mi ne zamerijo… Cmok
Ojla, Bea
tole si pa zelo lepo napisala….in upam, da ti je kdaj tudi kakšen moj nasvet prišel prav pri reševanju, kot si napisala, neprijetne preizkušnje….čeprav sem še med bolj” ta zelenimi” na tem forumu.
Verjetno jih (nas) je še več takšnih, ki smo prav na tem forumu našli neko oporo, mnenja, odgovore na vprašanja….ki nas mučijo.
Vesel pa sem, da še naprej ostajaš “naša”!
Cmok!!!