Zahvala vam, moji prijatelji……
Dragi moji prijatelji, prijateljice !
Včasih je dobro in tudi prav, povedati kaj misliš in hkrati tudi čutiš. No in tokrat menim, da ste si zaslužili vso pohvalo za včerajšnji lep dan, ki sem ga lahko preživela z vami na netu. Prav vsak od vas, ima zaslugo za mojo dobro voljo in veselje , ter smeh. Ponavljam, prav vsak od vas !
Bili ste super ! ! !
Aha. Dani se, pa naj vam zaželim še lepo in prijetno četrtkovo jutro, nastalo po mokrih sanjah…predvidevam…heheh……
In moje mnenje o gmajni ” Tjavendan ” en sam tukaj ne predstavlja nič, vsi skupaj pa smo veliko !!
zajček, ki gre ta hip na jutranji obhod !
Ampak trudiš se pa tako ali tako ves svoj čas, a ??
Pravijo sicer, da se brez muje, še čevelj ne obuje.
Samo jaz ne vem zakaj je vedno potrebno v vsako stvar vložiti toliko truda. A ne bi moglo iti na malce lažji način, včasih no, ni nujno, da vedno.
Ma kaj jaz vem, saj tako ali tako nič ne vem…..hehehe
Res je, in prav je, da se vsi zavedamo tega, koliko v bistvu pomenimo drug drugemu, na tak ali drugačen način. Ne najde se ravno lahko , taka prijetna in usklajena druščina , zato moramo paziti drug na drugega.. To povem le v toliko, da ne gre mimo nas, da se malce zavemo tega, se zamislimo, teh misli razveselimo, in nato s polno paro plujemo naprej, pod isto zastavo, na istem krovu..
Jutro zajči in vsi ostali borci!
Ja danes se obeta zelo lep dan.Izkoristit ga je potrebno do konca in naprej…
Skratka nismo od muh,kajne zajček.Uh mene pa tale testatura jeza,mi pozira črke grrr