Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zahvala vam, moji prijatelji……

Zahvala vam, moji prijatelji……

Barbara… oja, tud zate se dobi kakšna hruška :)))

Jani

heheheheh ma ne no ni blo tko mišljeno lej ga
le neki si spraševal,kao da nisme dobila maila…jest pa tko lepo napisal kaj je blo fetno k sme ga dobila..a ves cuker!!na lubija muack****

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

He he he, tak potep se da narediti mnogo bližje :)))) kaj pa naši prelepi gozdovi kaj.. tud tam zna biti hudimano hot

Jani misli, da je na obali sedajle precej pusto

… mal poduhat morje, pa kamenčke … sem bla pred enim tednom dol … je pasal res :)))
bi še kr mal šla :)))

Hmmmmmmmmmm, na jest sem se pa že ustrašil, da me mal.. kregaš 😉

Jani ni bil čist siguren :))))))))

Bučko..heheh kaj je blo smeha no.ej hehehehe vis to so pa pc k nemores tistega pravega občutka izrazit al ga pa neznam
na se enga lubijaaaaaaaaaa******* ma kaj se kregam tko sme vesela…no heheheh se enkrat cuker si!! A prau! Upam da me zdej razumeš!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ja pa jaaaaaaaaaaaa…. kakšno morej… zdejl k se narava prebuja.. ma ni lepšega sprehod… po polju.. pa zaviješ malo v gozd… vse neki čaka, da eksplodira….. jejhata…..

Jani ne zamenja za morje, o ne 🙂

Na viš, pa sem te le zbezal ven… :))))))) Muca, sej sem te razumel 🙂 oja tud tile kabli od PC majo svojo prevodnost….. se čuti včasih se 😉

Jani

o Jani … seveda .. gozd k čaka da eksplodira :))))))) … to je THE BEST … sam je pa tud morje čist ok 😉

B.

heheh Zbezlau..a ve..hihi ti kak ti je pa ratalo?

Ane Jani, pol pa poduhaš vresje, pa poduhaš
eno malo telohe, pa plavčke, pa greš naprej
in se iz moke zemljice kar kadi, pol pa klobasice
otresaš, ej, ej, tudi jaz ne zamenjam morja za
to divoto!!! Pri vseh teh čudovitih pomladnih
duhovih, pa tistih popkih, ki že kar pokajo, pa pri vsej napetosti, brstimo še mi sami, ane Jani, ane!! Joj, kolk mene hudičevo razganja!

Brsteča Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hruška debeluška :)))))))

Jani, madonca, morje spomladi ko ni vroče, ko ni nikogar, joj mene, saj me bo pobralo. Poleti glih ne maram morja. Ampak zdajle. Zdajle bi šla tja, valovi, vonj po soli, zabredla bi do kolen v to modro vodo,joj…….
Potem bi šla do /pod borovce……….help please everybody…

Hruška debeluška, na vejici sedi,
vetrček zapiha, hruška odleti…

na marelo .. da ti ne bo prevroče 🙂

hahahahahahahahahahahahaha :)))))))

pa je res že odletela 🙂

Daj še kaj pod marelo zraven. Ha, ha, eno dobro pijačko v lepem kozarčku, pa limonco noter, pa slamco….
pol pa še kej hehe..

jagodno margarito … bo uredu?

še mal tortilja čipsa zraven s hot salso … pa je dan popoln 🙂

pa še enga Tajca … k bi te prov fino zmasiral :)))

zdej pa bo dovol .. ane 🙂

MH, bo.
Ej, sam tip moram dokaj dober zgledat :)))))

Čebeli, hudirja, kje si ???

zajček išče čebelico!

zajček … kolk dobr zgleda sploh ni važn .. važn je .. da ma dober prijem 🙂

.. da obvlada svoj posel 🙂 .. to je tist kar šteje 😉

B.

ja a spet .. da se ne potwepa spet kje po Boliviji :)))))))

Joj, ne vem. Meni verjetno samo ” dober prijem ” ne bi zadostoval. Ma, mora imet tudi vsaj simpatičen ” fris “, pa mora biti nežen, pozoren in ljubezniv. Pa čeprav govoriva le o ” masaži “. Ves dan bi se moral vteti okrog mene, me zvecer še obvezno peljati na ples ( kakšen mexico stil ) pa to…..ja, to bi šlo po mojem :))
Lahko bi me z gliserjem na kratko tudi vozil po morju, se sprehajal z menoj po obali, me peljal na večerjo……in konec, hehe..

toplo se obleci, da ne bos kihal :):))

dobro jutro .. dober dan …. soncek in zajcek na isti mah :):)))

Za gmajno … knedlne za vse +1 se ve za koga :):))

no ja .. sej niti nimaš tako zelo velikih želja .. samo … se bojim .. da Tajc ne bi bil primeren za te tvoje želje .. kak Latino lover mogoče???? sam tistega bi pa po moje morala masirat kar ti … :))))))) … latino so bol .. na komot 😉

B.

New Report

Close