Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zahvala vam, moji prijatelji……

Zahvala vam, moji prijatelji……

No, takole. Zdaaj se je zajček oddahnil, se lepo pretegnil, obrazek mu je zasijal…….

Knedl, knedl in lamber rožic, za mojo čebelico.

zajček

Ja, vidiš Barbi, kar naprej jo moram iskat. Joj, joj, ampak k sreči, vedno jo najdem :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja, nič potem iščiva dalje……dokler ne najdeva ta pravega !!
Edino, če se tem užitkom, kar lepo odpovem, pa plavam dalje….hehe…

eh ne no, to pa ne … pusti se presenetit 😉

Oh, ja…
Bom, Barbi…..
No lepo se je bilo o tem vsaj pogovarjat :)))

aha …

a veš uno od Crvene Jabuke …

Sanjati .. ne mogu ti to skratiti .. :))))

lepo se mej Zajči .. pa vsi ostali tudi 🙂

Ja…. pomlad, pomlad! :))))

Jani ma rad pomlad…. :)))

Da bi se ti besede pozlatile.
Vsaj to lahko, ja, sanjam !!
Ta ” komad ” poznam, tudi crvene jabuke, rada poslušam….
Mej se Barbi, pa nalimi se pol še kaj tukaj !

Čau, zajček

Na pa smo spet pri mokrih heheheheheheh sanjah :))))))))

Jani načelo nima nič proti morju spomladi :)))

Hmmmmmmmmmm, ampak, tale morej pa mora bit precej deleč.. pa precej poletje že more bit… pa precej mora pasat takle morje a ne 🙂

Oj, tak morje pa Jani bi… zamenjal z agmajno :))))))

Crvena Jabukaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…………. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolk je pa to dober…. Yesssssssssssssssss

Jani rad posluša tud čežano!

hmmmmmm … ja Jani .. B. se gre ful rada mal po svetu potepat .. sam letos ni blo še nič .. pa tud za naprej bol slabo kaže .. palme, pa otočki pa to … sej baje .. če si neki ful ful želiš … potem .. se ti celo lahko uresniči, ane :))

sam tisto morje, ki ga zgoraj omenjam je bil pa kar Piran .. 14 dni nazaj .. kolk je pasal :)))) .. uh 🙂

… B. ma spet zmešano glavo pa mravlince v riti :))) pa ….. meditira in si želi želi želi želi želi ……. 🙂

hahaha 🙂

eeeeeeej .. ker komad je na radiu :))

ni čežana .. je pa … hehehe .. Sestre 🙂

Lahko ti podarim samo ljubezen :)))))) THE BEST :)))))

ej .. tole pa je ful energije 🙂

B.

Zajči .. veš da ti ful privoščim … enga oreng maserja .. ki bi te zraven še mal razvajal .. in s tabo tudi … mokro sanjal 😉

ŽIVELA … masaža :))

Zdej pa samo buljim… v ekran…… a vse to? Fijuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Barbara, mravlince na sprehod pelat, pa bo zraven še glava zluftana :))))

Jani…. n’č ne potuje 🙁

ja šefe .. že grem .. najprej po miškota .. potem pa peljeva skupi v gmajno moje mravljince na sprehod :)))))) pa glavo zluftat .. tudi njegovo :))))))

sej, veš, .. nikoli ni prepozno .. sam želja mora bit 🙂 … za potovat mislim 🙂

čau ,

B.

Če pogledam na to, da je zadnje čase tuki gor prisoten samo…. jest… je tale šefe… :))))))))))

Jani upa, da so mravlinci imeli dober sprehod in da je glava spet bistra :))))

Janči, moram pa res priznati, da imaš več kot ….
da upaš tolikim ……… parirat? Od sile si in najbrž
ne bom mogla dočakat časa, da te vidim v živo –
dedca, kakrše si!

Ej, pridi jutri ti po robo!!!!

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ej Marija…… o tistem kaj je in kaj ni.. ne bi zdej tuki….. no ja… sej se bo kakšen pokazal… da mi bo pomagal, ker ste res od hudiča :))))) in se moram včasih mal umakniti… kidnuti na ljevo :))))) da si nafilam baterije :)))

O srečanju… dogovori tečejo in ni hudič, da ne bi enkrat tud našli čas za to…. O robi pa… ma škoda, da sem mal oddaljen od dogajanja…. so vsi drugi prej na vrsti kot jest… ni pa rečeno, da kaj ne pridemo še pogledat k vam.. če ne drugega pa SAP in njegove pritikline :))))))

Jani

Oki, doki, Janči, kakor praviš. Če prideš, se
javi. Tisto, da smo od hudiča – kaj bi porekel
na to, da smo vsaka od svojega in da je morda
ta postal v tem času – kot ti praviš – Luciferček!
Saj, saj, zdaj se boš malo branil, se boš spet
morda malce umaknil nafilat baterije. …. kar,
jaz imam danes itak že prazne. Mi jih je služba
izpraznila in ko se bom spet lahko dvignila iz tega
“udobnega službnega stola”, grem na lepše in,
bog vedi, če ne bom tudi izgledala po tej terapiji –
malce boljše!!!! Tukaj bom še do pol šestih, pol
pa ajd u uživanciju!!!
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Na vidiš, mene sleduje do osam sati 🙂 potem pa domov.. pa zutri jovo na novo.. n’č uživancije 🙂 samo domov pa nafilat baterije za jutri :))))

Ko pridem, boš vedela :))

Kako – n’č uživancije. Bela cesta, naš gospod, ko
pride domov, dobi kompletno postrežbo – pozno
kosilce, pa “nasmešek” – četudi je ta zarad celo-
dnevnega šarjenja po posodah, pa treniranja s
kuhalnico, pa vrtenja mimo kuhinjskih elemenotov
sicer tako, bolj počasi, no, malce zategnjen, in
nato sledi postrežba s pijačo in naprej vsa preostala uživancija.

Veš, kaj sem naredila pred kratkim, ko mi je malce “zakuhalo” to njegovo pozno prihajanje domov? Že od nekdaj imam pri hiši dva taka predpasnika, kot jih imajo tiste čisto ta prave natakarice, ki so oblečene v črno – mali miceni, obrobljen z garnirčki, pa spet s sponkicami na prsih in z dolgo mašno odzadaj? No, ko sem zaslišala njegov avto, sem si nadela ta predpasnik, vzela v roko svinčnik in blokec in ga pričakala na vrhu stopnišča s “službenim nasmeškom” in koketiranjem!! Ah, ko bi, dragi prijatelj, le bil priča temu humornemu delčku našega večera in ko bi ti bilo dano videti izraz na obrazu tega zdelanega človeka? Težko težko sem se zadrževala, nato sem ga popeljala v kuhinjo, se vstopila k mizi in začela: Kaj bi gospod želeli za nocojšnjo večerjo? Usta odprta, glasu nobenega, nakar jaz: Ja, veste, imamo …… pa še malce tega …… pa kot prilogo bi bilo možno dobiti še to ……. in na koncu kot sladico še …….. Usta spet samo odprta, oči pa so že začele dobivati lepšo barvo. In tako sva šla naprej: In kaj bi gospod popili? Sok, ja, seveda, kakšnega pa, imamo vsaj tri vrste – sok izpod pipe, ki mu po domače rečemo kar mrzla voda, cedevito in pa seveda še sok za mešanje ….. in kaj bi želeli za sladico? Ja, bom pa kar tebe vzel, ko si danes tako odpočita in …….. Bemti, bemti, bemti!!!

No, večer je izpadel sicer šaljivo, kar mi ni bil namen – hotela sem namreč pokazati, kako izgleda naš dom in kako izgledam jaz, izpadlo pa je tako, kot je gospod želel – postala sem mu – sladica!!! Saj se ne pritožujem, vsaj nekaj od ničesar, ampak, tako pač je. Hočem reči, če gre zadeva iz dneva v dan po enakih tirnicah, je treba včasih malo skrenit, pa se človek spet lahko – če nič drugega, vsaj nasmeji!

Jani, upam, da boš imel prijetno večerjo?!!!

Mariči

Dragi zajcek,
tudi jaz se moram zahvaliti tebi in seveda vsem Tjavedanovcem za lep dan, ki sem ga prezivel, sicer le tako, da sem s konicko ocesa in le kdaj pa kdaj malo poskilil v to nase gnezdo…

Vsem enga prijateljskega lupcka in lep vecer…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

yap, naj živijo maserji.
Barbi, tvoja iskrena želja ugoditi zajčku, bo sigurno enkrat obrodila sadove.. ( našla bom primernega maserja ) Hm…

Hm, ježek, od tebe pa pričakujem zahvalo kar osebno, veš ?

New Report

Close