Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZAJTRK!!!….

ZAJTRK!!!….

Hja,kar na sončku upam,sam se je začelo nekaj oblačit tu pri nas,ne vem,ne vem…
Lepa si
Sp

Ja, Sprevržku so odvečne smovi udarile na vid… zdaj vidiš, za kaj vse je seks koristen?! :-)))))
Nič korenčka, seksat je treba…..pa ne s korenčkom, lepo prosim! :-))

ma ja,sex…hmmmm…kako že to gre,bom počasi rabila inštrukcije???? Kakšen predlog???

Kar držiš zase,izgubiš;kar daš,obdržiš za vedno!!! Prijateljstvo je drevo,pod katerim vedno najdeš zavetje!! Lupčka na smrčka ;)))))))))))

Ja – noter pa vun, pa je!
Einfoh ko pasulj… :-))))))))

Pa na zaščito ne pozabit,ker drugače je notr pa vun,ponovimo par krat (če se ne motim),ja pol pa čez čas (ok.9 mesecev) spet vun in pol imaš ta tvoj pasulj 🙂

Sem ravno novo kavo skuhala,a boš eno šalco???

Kar držiš zase,izgubiš;kar daš,obdržiš za vedno!!! Prijateljstvo je drevo,pod katerim vedno najdeš zavetje!! Lupčka na smrčka ;)))))))))))

Ne, hvala, sem še čajček ravno spila…
Ja, glede seksa pa – vidiš, nisi še čisto vsega pozabila, pridna! :-))))

Ko pa je vse tako daleč nazaj…lani…sem mogoče zdaj malo pošvinglala in pogledala v kakšno bukvico…:)))))))))))))) Nekaj pa se še ja spomnim…

Vidiš, dodatno izobraževanje je vedno dobrodošlo, pa naj gre za teorijo ali pa prakso! :-))

(med opravljanjem prakse pa, lepo prosim, ne kukaj in “švinglaj”, prav?!)

hm… nikol ne fruštkam… razn kdaj kšen sexič… :)))

;)))))))))))))))))))))
Daj zamisli si,da si s tipom v postelji ali kje drugje,pa imaš na roki napisano in vsake toliko škiliš na šving-cetlc…ali pa obratno,da imaš takšnega tipa…kaj bi pobegnila ali bi se smejala….

Ja, kaj takega bi pa res pustilo globok vtis na mačkona v postelji…:-))) Pao mu pritisak, majke mi…:-))))))))

New Report

Close