Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Zakaj?

Zakaj?

Doma imam prekrasnega moža – sex bp. A spoznala sem njega, tudi poročenega, oba sva se zaljubila, bil je en sam dolg poljub, po katerem je dobesedno pobegnil, ker mora premislit o tem, kaj se je zgodilo. Čez 2 dni, mi je rekel, da po premisleku želi, da greva vseeno počasi naprej-namignil je na sex, jaz nisem rekla, da ne bi. Nato sva se čez nekaj dni sporekla in kake 3 tedne nisva imela stikov, dokler naju ni služba spet združila. Od takrat me kliče vsaki dan, tudi ko sem na dopustu, pogovarjava se čudovito. Včasih me povabi na kavo – pogovarjava se kot prijatelja, le vmes mi včasih reče kaj kot, da sem lepa, ko se smejem, da se mu oči spočijejo, ko me gleda… Nekako v hecu pa včasih omeni tudi kaj kot to, da imam lep dekolte, da si želi videti me slečeno, da že komaj čaka pomlad, ko bom nosila krilca, me “mimogrede” poboža, se mi dotakne kolena… Takrat se mu zasvetijo oči, meni pa vstajajo dlake.
In tu se konča. Ne poljubi me (razen enkrat, ko se nisva videla ves teden, ko mi je dal roko in me potegnil k sebi, a si je tik pred poljubom premislil in me poljubil na lice), ne namigne na sex, razen tistega heca tu in tam…
Jaz si ga noro želim, a se pogovarjam z njim resno, kot on z mano. O sexu se niti ne hecam, vendar se mu zapeljivo nasmejim, ko omeni kaj v tej smeri. Pričakujem, da napravi on prvi korak. Je pa res, da ne vem, če bi se odločila, če bi to predlagal.

Poteka to sicer tako? Osvajanje, nato sex – ali se enotavno tudi on ne more odločiti za varanje, za sodelavko?

Vse je odvisno koliko zdržiš…kako močna si!
Hm…pri tebi tehtaš in razmišljaš, saj imaš doma vse OK..od sexa dalje!
100 ljudi 100 čudi
Ni pravega odgovora!

:)) to je vse zaradi metuljčkov…

To je zato, ker imaš doma prekrasnega moža kot praviš ali celo copato in je tvoje življenje postalo živ dolgčas in si želela več in dovolila, da te je ganil neznanec.

Kako to poteka nimam pojma..verjetno pri vsakem na svoj način, eni se poseksajo predno razmišljajo, eni šele potem, eni nikoli…raje se zavedaj kaj te čaka po seksu z njim…če sem prav razumela sta še nekako službeno povezana..tudi to ni dobra kombinacija…kaj te čaka, če tvoj izve..si pripravljena na davek, ki terja po vsem tem…

Če se bo odločila pravi čas, bo DDV obračunan še po znižani stopnji, hahaha

To ni dobr, če se preveč cinca neda ne;))…če si za greh daj takoj, ali se raje umakni..hihi

točno, če hitro daš, dvakrat daš pravijo…

Bi ti trikrat?

če bi me dobro..bi tudi do jutra, tega se ne brani nobena;))

lepo lepo…

Sex s sodelavcem je menda največja napaka, kar jih je? Vsaj tako večina. Kaj pa so vaše izkušnje?

Ko je konec, imata za enega žal, za drugega mogoče še vedno na srečo, vse preveč stikov. Hočeš nočeš. In za tistega, ki je prizadet, je to obupno stanje.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Tudi to je varanje .ti si pa ena čisto navadna poročena kurba.

Pijem pusim i devojke rusim!

Hvala. Ti si pa en čisto navaden kurec.

New Report

Close