Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Zakaj ???

Zakaj ???

Zakaj moškemu hitro pride?Saj ne pravim,da vsem,ampak kakšna izjema se najde.In kaj mora moški storiti,da se ne bi to dogajalo.Jaz pravim,da je vse v glavi,mislim ,največ in če moški gleda samo na svoj užitek in ne na žensko je pa zame kreten,svetovni.Saj s tem pride še na slab glas.Ne vem kaj naj si mislim.Povejte,čakam komentarje.

Moje izkušnje (ampak jaz sem ženska!!!!) so pokazale naslednje:

* če je moški mlad, se težko brzda… gre hitreje… stvar hormonov pač… tu se splača pustit ga, da je prvič hiter, ni pa treba dolgo čakat, da lahko spet… pa ga takrat bolj izkoristi!
* če je prvič z neko žensko, je prisotne vsaj malo treme… se tudi zna poznat na hitrosti v eno ali drugo smer…
* moški, ki pozna svoje telo in je iz tistih “rosnih in potrebnih ” let ven, pa zna nadzorovati svoj orgazem… in mu pride glih takrat, kadar sam hoče, ali pa se lahko uskladi z žensko. Mmmm, al pa, kadar se popolnoma preda ženski in odklopi vsako kontrolo… ampak če ga ženska pozna, tudi točno ve, kdaj mora prekinit, če noče, da mu pride! Takega si najdi! Hec… ampak s takim je pa pesmica seksat!

Če moški nima problemov z zdravjem, potem sčasoma, ko malo več in redno sexa…zna kontrolirati izliv….

Kot je rekla La Luna….tud šolarčka se da počasi zdresirat:)))), vsak je bil nekoč zaletavi petelinček;)
No, mogoče eni nikol ne dozorijo:))))) sam to je druga pesem:)

Več bosta sexala bolj bo vzdržljiv in več bo tebi posvečal pozornosti!

Vaja dela mojstra! (kot poštevanka)

S tem nimam nobenih težav, lahko mirno počakam, da se ženkica naužije k**ca do grla in šele potem končam – ampak, včasih pa tu nastopi težava, ker se mora ubožica krepko namatrati, da me zadovolji do konca.

So pa bili časi (starost 17-20, največ 21 let), ko tega nisem mogel nadzorovati zavestno – verjetno preveč hormonov – sem pa uporabljal alko in predhodno drkanje.

Sčasoma, z dobrimi in potrpežljivemi učiteljicami ter voljo in željo čim bolj zadovoljiti žensko, se stvari postavijo na svoje mesto.

lp,
Sreč s prižnice

No, evo, Moss, s temle bi bila zgleda tudi pesmica seksat!

Morda bi bilo pa še dobro, da fantje povejo, KDAJ (pri kateri starosti) so bili toliko zreli, da so znali prevzeti kontrolo nad tičkom… da veš, če bi jo tvoj približno že lahko… ali pa še ma malo preveč hormonov v krvi!

Odvisno je od moške izkušenosti in prakse .Pa seveda svoj delež primakne tudi privlačnost,trema,vznemirjenost ,koncentracija ter okolje v katerem sexaš.Seveda je zelo važno je tudi ali hočeš zadovoljiti tudi partnerko in ne samo sebe.

saj ne pride moškemu prehitro, ženske ste prepočasne

Hehe, teoretično gledano maš prav.

Ampak – pokaži ti meni enega dedca, ki se dobro počuti po tem, ko mu po 5. al pa 10. vbodu že pride?!?!?!?!?!
Saj bistvo seksa ni SAMO orgazem… tista pot, po kateri se do njega pride, zna bit neskončno prijetna, dražljiva, sladka… mmmmm, kar dlake se mi pokonci postavijo, ko razmišljam o tej “poti”…
In ne mi rečt, da ta pot ni sladka tudi za moškega? In da mu je vseeno, če je dolga samo 16 sekund?!?!?!?!?!

Nene, moški tudi radi dolgo seksajo, ne samo na hitro špricajo….

to sem napisal, ker so po neki raziskavi ugotovili, da se v hitrosti moški in ženski orgazem razlikuje samo v cca 2. sekunde, se pa popolnoma strinjam z tabo da nam moškim paše dolgo in da je orgazem samo konec poti in ne cilj in vse kar se vmes dogaja je čisti užitek, me pa zanima če je že kdo doživel orgazem brez izliva in č poznate ženske tehniko mehek vstopi in trd istopi( orgazem brez izliva)

Če grem lepo po vrsti, ampak od zadaj naprej:

* orgazem brez izliva je večkrat omenjan v knjigah o meditaciji in vem, da sem brala o jogijih, ki NAČRTNO ne ejakulirajo, saj so mnenja, da bi s tem izgubili preveč energije. Ampak moraš pa (baje) bit zelo zverziran in natreniran v meditaciji, da ti to uspe…

* tale tvoja trditev tudi zame 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} drži: da je orgazem samo konec poti in ne cilj in vse kar se vmes dogaja je čisti užitek

* me je pa pritegnila ta raziskava o 2 sekundah razlike…
Možno, res… teoretično je možno, da se žensko telo (verjetno) lahko odzove tako na hitro kot moško… čeprav poznam zelo malo žensk, ki bi lahko tako ekspresno doživele orgazem kot vsak povprečen 17-letnik… Verjetno gre bolj za razlike v ženskem in moškem dojemanju spolnosti, pa za vzgojo in predsodke… da torej ženski možgani raklo bremzajo telesni potencial.
Ampak ko ženska dozori, ko premaga vse vzgojne in druge momente… takrat se je pa pazite, moški!!!!!
Aja…. ko se v ženski zgodi ta preobrat, pa običajno tisti najhujši naval hormonov tudi pri moških že popusti…. in obetajo se krasni kilometri med rjuhami….

Moram dodati,da je tip v lepih letih ni mlad in ne star .

Men zadrževat ni bil nikoli problem, čeprav je ravno hitrost tista, ki že ves čas evolucije skrbi za našo vrsto. No, v mladih letih sem pomislil na grdo učiteljico, ki mi je dajala cveke, sedaj pa pomislim na kakšno drugo grdoto npr. kako debelo poslanko ali pa kako LDSovko, da si misli preusmerim še na politiko 😉

Po moje je želel potešiti samo sebe.

v glavnem ta raziskava je potekala nekako tako, da so prostovoljce , moške in ženske dali v kabine, da ne bo pomote vsakega v svojo, ga priklopili na aparate in potem so se ( to je treba povedati) samozadovoljevali in ko so merili čas, kako hitro je komu prišlo je bilo razlike za 2.sekundi. je pa bil vzorec izveden baje na cca 1200 posameznikih in da naj bi to bili zanesljivi rezultati. kakor za koga?

Mislim da ne,ampak si želi kaj več ,seveda zadovoljiti žensko v prvem primeru.Mislim ,da se da naučiti .

Seveda le praksa in vaja dela mojstra.Brez večjih intervalov.

Ej gabrijel,tu se pa motiš,vi ste prehitri,kot zajčki,hi,hi….

res, včasih s katero res komaj čakaš, da ti pride in da se že enkrat vse skupaj konča, ha-ha

Hm…..zakaj potem sploh sexati z osebo, pri kateri razmišljaš, naj kar se da hitro pride….?
:))

Ja,to je tudi res,priznam,ne mislit,da ženske nismo istega mišljenja.Sam ni mi jasno ,res ,da je človek v najboljših letih odpovedal.Mislim saj ni,sam do prehitrega izliva je prišlo,pa sexa še bilo ni.Je pa res ,da če človeka poznaš,je tudi drugačen sex.Sam meni trenutno ni do spoznavanja ljudi,ampak do užitkov.

potem pa si prava hedonistka

Ja pa sem ,kaj naj rečem.Rada uživam ,a ti mar ne?

vsak rad uživa, nisem nobena izjema, ampak redko pa srečaš žensko, ki se zna izključno samo prepustiti užitku, brez nekih velikih pričakovanj, češ kaj bo potem, čeprav je nekdo nekoč napisal,” ko ženska vstane uredi si krilo in možgane”

Kar se kril tiče in možgančkov,nič bat ,znam uporabljat .To je glavna sestavina,pri vsem tem -razum.

v to sploh ne dvomim da znaš uporabljati možgančke, ker ste ženske kljub splošnemu prepričanju bolj racionalne od nas, ki znamo bolj preklapljati, saj še vedno drži da ko gre moški zvečer ven vedno upa da bo seksal, ko gre pa ženska ven pa točno ve ali bo al pa ne

New Report

Close