Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Zakaj brišete teme o Bocellijevem koncertu v Stožicah, vas je strah?

Zakaj brišete teme o Bocellijevem koncertu v Stožicah, vas je strah?

To,da se ta koncert jutri izvede veliko pove o organizatorjih, Eventimu, Bocelliju.

Kaj se ne zavedate kaj boste povzročili s tem koncertom na katerega bo prišlo tudi veliko Italijanov?
Boste vi odgovarjali za tisoče zbolelih zaradi tega in desetine umrlih?

Edino normalno je ta koncert prestaviti! Kot so to storili mnogi drugi glasbeniki, organizatorji drugih prireditev!

Kaj vam res ni jasno, da ste z izvedbo tega koncerta potencialni morilci?!

Organizator koncerta verjetno zaradi denarja ne bo odpovedal koncerta, tako ali tako pa bo največje stroške pozneje nosila država, ki bo imela toliko več okuženih – predvsem uvoženih iz tujine. Toliko o tem, da ta vlada in NIJZ dela v dobro prebivalcev Slovenije.

V svoji državi je verjetno seznanjen kakšna je situacija in kakšni so ukrepi, drugam pa za ljubi evro in naj si tam množica podarja virus med seboj. Bravo Andrea!
Bivša poslušalka.

In kdo te sili, da greš na koncert? Če te je tako strah, pač ostaneš doma, požalvaš denar, a ostaneš zdrav (recimo). Odločitev je pa tvoja.

Saj ti ni treba na koncert osebno, ga bodo drugi iz koncerta prinesli k tebi, in pa ostali.
Očitno ljudje ne razumete pointa.

To bo katastrofalna polomija, definitivno. Ne gre za širjenje neke panike kar tako,to govorijo dejstva. Eventim,prestavi ta koncert.
NIJZ, ukrepajte dokler še ni prepozno in ni posledic,saj jih bo že brez tega koncerta zadosti, ob njegovi izvedbi pa tako veste,da bodo enormne.In nehajte z nekimi kvazi ukrepi razkuževanje in zračenje,ker to vse skupaj je za ta virus en velik NIČ.
Sprenevedanje,seveda,saj je denar več vreden,AMPAK,tukaj bo cena višja kot ta koncert,mnogo višja!

Hello Kitty ima za vse paničarje nekaj predlogov. Ta bele maske za koncert Bocellija ne pašejo ravno.
[img]https://gd.image-gmkt.com/14-MASK-HAZE-MASK-MOSQUITO-ZIKA-VIRUS-HELLO-KITTY-HELLOKITTY/li/385/790/428790385.g_400-w_g.jpg[/img]
Če vam pa Hello Kitty ne sede, si v škrnicelj luknje naredite.
[img]https://community.dur.ac.uk/tom.friedetzky/ACiD-seminar/2010-11/semspeakers/PaperBagHead.jpg[/img]
Za prve stopnje paničarjev bo zadostno. Za paničarje vseh nadaljnih stopenj pa na Bocellija samo še s temlem.
[img]https://image.shutterstock.com/image-vector/alien-skafander-vector-icon-style-260nw-331525613.jpg[/img]

12.480 ljudi x (vstavi poljubno).

Ja,veliko Italijanov bo tam, pa saj njim se hebe za Slovence.

Ženska. Uporabi možgane. Običajno jih imaš v glavi.

bodo brez gledalcev – težka vendar v tej situaciji edina racionalna odločitev. Eventim, Bocelli in organizator koncerta v Stožicah vam da to kaj misliti, ali pač ne?

Čudi me to s strani Bocellija, velikega umetnika, ki vidi kako se v njegovi domovini razpleta zaradi koronavirusa, kje je njegovo srce? Razočaral me bo,če bo koncert izvedel.

Eventim, NIJZ, Star produkcija d.o.o., Zagreb-organizator,… vsem tem tudi očitno dol visi za ljudi, samo skrivajo se za nekimi splošnimi ukrepi,ki se nanašajo na prireditve. Kaj, razkuževanje in zračenje naj bi pomagalo – HA-HA-HA, po eni strani Ministrstvo in NIJZ vsak dan natolcujejo po TV in ostalih medijih, tukaj pa vstran gledajo in potem bodo vsi kazali na tiste,ki so šli na koncert!

SRAM NAJ VAS BO!!!!!!!!!!!!!!!

Na ta koncert zaradi bolanega očeta doma ne gremo,čeravno smo plačati ogromno, imamo doma njegovo oboževalko,nismo bogatuni,ampak na njegovo koncert nikoli ne bomo več šli in tudi vedno ko ga bom slišala ga bom povezala s koronavirusom in kako mu v resnici dol visi za ljudi!

prepovedati ali prestaviti vsa zborovanja

Temo so samo premaknili, da se berejo še drugi forumi. Butli ste tisti, ki mislite, da moderatorji ne znajo upravljati s forumi. Korona gor ali dol, za branost gre, ki jo je potrebno razporediti.

Denar pred zdravo pametjo. Kaj tukaj ni jasno?

Hlapčevstvo, brezbrižnost, igranje nazven kako jih skrbi za blagor narodov, denar, po drugi strani pa igranje na karto, da je vsak odgovoren sam. To je Nacionalni inštitut za javno zdravje in Ministrstvo.

Kaj pa naj npr.nekdo ki ne gre na koncert prepreči, da ravno on ne dobi tega virusa,če gre npr. nekdo drug, s katerim pride v stik kasneje.
Ampak ne, bolje kurativa kot preventiva. NIJZ, na bruhanje me silite, nehajte se kazati v medijih in igrati angele varuhe, ker ste navadni nesposobneži tam, brez hrbtenice, da preprečite pandemijo. In za to boste odgovorni VI, nihče drug kot Ministrstvo za zdravje in NIJZ – kot institucije in osebe! Za vsako obolenje, za vsako smrt zaradi tega.

Seveda se boste danes spet fotkali pred mediji in izjavljali vaše ponavljajoče butaste izjave, da se posipate s pepelom.

In na vas bi se naj človek zanesel?!

Temo so samo premaknili, da se berejo še drugi forumi. Butli ste tisti, ki mislite, da moderatorji ne znajo upravljati s forumi. Korona gor ali dol, za branost gre, ki jo je potrebno razporediti.
[/quote]

Kam so jo premaknili? :). Razen SČ skoraj noben forum ne deluje. No, deluje že….1x na teden:).

v Franciji čez nekaj dni… me prav zanima bo ali ga bodo odpovedali?


Če se dela lotiš resno, da zajeziš epidemijo, pandemijo, ni noben ukrep odveč.Pojem panika je pa za tiste, ki so že po naravi butli.
Torej: preprečitev pandemije zahteva ostre ukrepe, ti, butl.

“Koliko časa preživijo virusi? “Na trdih površinah zelo dolgo, kar nekaj dni. Na drugih površinah, na primer na papirju ali oblačilu, pa nekaj ur. Zato je zelo pomembno čiščenje površin, ne glede na to, v katerem okolju se okuženi nahaja. Kapljično širjenje namreč ne pomeni samo kihanja in kašljanja, kapljice se usedejo na površine, virus poberemo z rokami in ga vnesemo na sluznice,” je danes povedala predstojnica infekcijske klinike.

NIJZ pa še kar naklada o prezračevanju in razkužilih – kaj bodo imeli obvezno razkuževanje za vse in jih razkuževali po vsakem dotiku z očmi, nosem,usti,…

Pa še ona fora, da morajo biti osebe 1,5 m vstran, tukaj pa sedi 10 cm od tebe.

Boste odgovorni ukrepali pravočasno da preprečite predvidljivo katastrofo ali ne????????

V primeru koncerta, bo v Stožicah najmanj 10 italijanskih državljanov okužilo najmanj 30 udeležencev koncerta. Tako da nekje 10 dni po koncertu bodo rezultati.

Mogoče pa je to nova politika naše “države”, Smrt narodu…

Čw ne prestavi koncerta, je zame out, ker bi mi to povedalo, da mi gre bolh za denar kot ljudi.
Ogranizatorji so Hrvati, bolu njih za Slovence.

No, pa saj očitno tudi Slovence boli za Slovence. Sploh vlado, ministrstva, NIJZ, boli jih za ljudi, sam fuflajo nekaj medijem. Bruh.
Razočarali ste me!


Razumeti moraš, da je vlada v odstopu. Zato je ne briga, kaj se dogaja. Jaz pa sem že pred volitvami opozarjal, da se Šarca NE SME voliti. Kakor so peljali državo do odstopa vlade, jo peljejo še po odstopu, se pravi, NEODGOVORNO!
Kar ste volili, to imate!!!

tuki piše da koncert Bocellija BO!!

https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/clanek/v-stozicah-slavni-italijanski-tenorist-kaj-pa-koronavirus-zracimo-prostore-razkuzila-bodo-285977

mal me je strah – mam karte, a mislite, da naj grem?? je darilo od dragega za 8.marec

Odgovorni organizator prireditve:
Star produkcija d.o.o.
Ćire Truhelke 21
10000 Zagreb

A vendar se poraja vprašanje, ali se koncerta sploh udeležiti. V Sloveniji imamo že tri primere okužbe s koronavirusom in prav gotovo na tisoče kupcev kart zdaj razmišlja o tem. Večina kart za koncert je prodana, ostali so le še nekateri prosti sedeži na manj zanimivih lokacijah.

»Z ozirom na trenutno stanje vas obveščamo, da budno spremljamo dogajanje okoli novega pojava koronavirusa v Sloveniji in sledimo navodilom ter priporočilom pristojnih institucij. Koncert Andree Bocellija bo izveden, kot je načrtovano. Po priporočilu Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) glede organizacije množičnih dogodkov, objavljenih na spletni strani NIJZ v povezavi z izbruhom koronavirusa (sars-cov-2), da mora organizator prireditve zagotoviti ustrezne higienske razmere (zagotovljena oskrba s pitno vodo, sanitarije za obiskovalce, prezračevanje zaprtih prostorov, odstranjevanje odpadkov) bomo upoštevali navedena priporočila. Na vseh vhodih bodo razkužila za roke za obiskovalce, po zaključeni prireditvi pa bo JZ Šport Ljubljana izvedel prezračevanje in temeljito čiščenje dvorane z razkužili. Prav tako bomo dnevno spremljali obvestila na spletni strani NIJZ,« nam je v imenu organizatorjev koncerta odgovorila Tina Gurić.
Obiskovalci iz Italije
Na koncertu bo najbrž tudi veliko italijanskih obiskovalcev, zato zgolj omenimo, da se je tam z virusom okužilo več kot 3000 ljudi, 107 pa jih je umrlo.

New Report

Close