Zakaj brišete teme o Bocellijevem koncertu v Stožicah, vas je strah?
Kakšno neumno razmišljanje! Vsi, ki boste na koncertu, ogrožate tudi mene, saj boste z virusom v enem tednu okužili celo Slovenijo! Zakaj ministrstvo ne prepove tega koncerta?
[/quote]
Ker bo krivda na strani tistih, ki bodo virus širili dalje. Če bo kdo umrl, jim grozi do 8 let zapora. Vprašanja pa, koliko bi lahko bili visoki kakšni odškodninski zahtevki. Tale voznik GoOptija bo recimo že brez dohodka.
Ker bo krivda na strani tistih, ki bodo virus širili dalje. Če bo kdo umrl, jim grozi do 8 let zapora. Vprašanja pa, koliko bi lahko bili visoki kakšni odškodninski zahtevki. Tale voznik GoOptija bo recimo že brez dohodka.
[/quote]
Zakaj bi bil voznik Gooptija brez dohodka? ZZZS mu bo plačala za čas karantene, kot da bi bil na bolniški.
In komu konkretno bo grozilo do 8 let zapora po tvoje?
Kakšno neumno razmišljanje! Vsi, ki boste na koncertu, ogrožate tudi mene, saj boste z virusom v enem tednu okužili celo Slovenijo! Zakaj ministrstvo ne prepove tega koncerta?
[/quote]
Jaz ne bom, torej ne piši boste……… pa saj veš, da se mu izogniti ni možno – razen, če se sedaj vsa Slovenija za dva meseca samoizolira.
pravi, da glede na priporočila NIJZ pač koncert bo. Očitno tudi voda pomaga pri preprečevanju okužbe, glede na to da poudarjajo da bo na voljo voda za pitje – ko se bo vse fino gnetlo okoli te vode. Me zanima, kdo bo potem prevzel odgovornost za porast okužb – organizator, NIJZ, vlada RS – verjetno nihče.
Torej vlada rs, nijz, minister, organizator, bocelli… Vsem dol cisi za ljudi, sicer bi glede na stanje prepovedali ta smrtonostni koncert.
Se je cas, preprecite katastrofalne posledice, ki v primeru tega koncerta zagotovo bodo.
Prepricajte, da ni denar povsod vladar.,sicer boste krivi za vsak posamicen primer in upam, da vas tozijo vse po spisku za naklepne poskuse mnozicnih umorov!
Na Bolhi je že veliko oglasov, ugodno.
Folk očitno raje ne bo šel.