Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Zakaj brišete teme o Bocellijevem koncertu v Stožicah, vas je strah?

Zakaj brišete teme o Bocellijevem koncertu v Stožicah, vas je strah?

To je virus bolnih. Dva dni sem bral internet o tem virusu in prišel do zaključka, okuženi bomo vsi, umrli bodo s tem virusom, bomo moški s težkimi kroničnimi boleznimi in ženske že na smrtni postelji in ljudje, ki ne vedo, da so bolni. Rak srce.

Mislim, pa saj niso kar vsi Italijani po spisku kužni no …
Folk zganja paniko, tko kot zdaj kar naenkrat skor noben več ne hodi v kitajske restavracije. Kot da bi ti Kitajci, ki so tukaj, imeli kaj s tistimi okuženimi na kitajskem.
Ja, vse kar je kitajsko in italijansko, je smrtonosno po tanovem.

Kakšno neumno razmišljanje! Vsi, ki boste na koncertu, ogrožate tudi mene, saj boste z virusom v enem tednu okužili celo Slovenijo! Zakaj ministrstvo ne prepove tega koncerta?

Kakšno neumno razmišljanje! Vsi, ki boste na koncertu, ogrožate tudi mene, saj boste z virusom v enem tednu okužili celo Slovenijo! Zakaj ministrstvo ne prepove tega koncerta?
[/quote]

Ker bo krivda na strani tistih, ki bodo virus širili dalje. Če bo kdo umrl, jim grozi do 8 let zapora. Vprašanja pa, koliko bi lahko bili visoki kakšni odškodninski zahtevki. Tale voznik GoOptija bo recimo že brez dohodka.

Ker bo krivda na strani tistih, ki bodo virus širili dalje. Če bo kdo umrl, jim grozi do 8 let zapora. Vprašanja pa, koliko bi lahko bili visoki kakšni odškodninski zahtevki. Tale voznik GoOptija bo recimo že brez dohodka.
[/quote]

Zakaj bi bil voznik Gooptija brez dohodka? ZZZS mu bo plačala za čas karantene, kot da bi bil na bolniški.
In komu konkretno bo grozilo do 8 let zapora po tvoje?

[/quote]

Jaz ne bom, torej ne piši boste……… pa saj veš, da se mu izogniti ni možno – razen, če se sedaj vsa Slovenija za dva meseca samoizolira.

Zakaj bi bil voznik Gooptija brez dohodka? ZZZS mu bo plačala za čas karantene, kot da bi bil na bolniški.
In komu konkretno bo grozilo do 8 let zapora po tvoje?
[/quote]

Kakšno bolniško pa ima s.p.jevec?

Kakšno bolniško pa ima s.p.jevec?
[/quote]
Če zdravnik odredi izolacijo, od prvega dne država.
Če mora v karanteno, od 6 tedna dalje država, prej pa sam.
To je okvirno. ZZZS še ne ve točno, lahko da se bo spreminjalo.

pravi, da glede na priporočila NIJZ pač koncert bo. Očitno tudi voda pomaga pri preprečevanju okužbe, glede na to da poudarjajo da bo na voljo voda za pitje – ko se bo vse fino gnetlo okoli te vode. Me zanima, kdo bo potem prevzel odgovornost za porast okužb – organizator, NIJZ, vlada RS – verjetno nihče.

Odpovedati vsa turistična potovanja, službena, vse prireditve, se ne dotikati, se ne rokovati in se razkuževati.

Ljudje, bodimo pametni vsaj mi in se odpovejmo masovnim zborovanjem.

Ne udeležujmo se jih.

Vsi v Planico! Kdor ne skače, ni Slovenc!!!!

Pamet v roke, ljudje upoštevajte to, kar nam zdravniške službe priporočajo.
Ne izpostavljajte sebe in ne drugih.
Ne nakopavajte sebi in drugim zdravstvenih in finančnih težav.

Torej vlada rs, nijz, minister, organizator, bocelli… Vsem dol cisi za ljudi, sicer bi glede na stanje prepovedali ta smrtonostni koncert.
Se je cas, preprecite katastrofalne posledice, ki v primeru tega koncerta zagotovo bodo.

Prepricajte, da ni denar povsod vladar.,sicer boste krivi za vsak posamicen primer in upam, da vas tozijo vse po spisku za naklepne poskuse mnozicnih umorov!

Ministrstvo je odsvetovalo Italijo, bodo pa Italijani prišli k nam.
Nesposobneži in potencialni morilci od vlade, NIJZ, organizatorja, Bocellija…

Na Bolhi je že veliko oglasov, ugodno.
Folk očitno raje ne bo šel.

https://www.bolha.com/vstopnice-koncerti

Smrt prihaja!

New Report

Close