Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zakaj Ciganov ni na Gorenjskem?:))

Zakaj Ciganov ni na Gorenjskem?:))

Malo za šalo, malo zares sem postavila to vprašanje, hehe. Gorenjci iz krokodila naredijo martinčka….hm…cigan bi postal potem CD-Rom ??:)))

Jaz živim zelo blizu njih že mnogo let, tudi opravka sem imela z njimi kot s strankami in osebno moram reči, da nikoli nisem prišla z njimi v kakšen konflikt. Vedno so bili polni nekega spoštovanja,vsaka druga beseda je bila “GOŠPA”. Se jih pa naveličaš. Oziroma ..dost jih imaš. Mene osebno motijo njihove oči. Pa ne vem zakaj. Mislim, da bi bilo zelo zanimivo poslušat patronažne sestre, ki kopajo njihove dojenčke. Pa na pokopališču jih včasih opazujem. Znajo se obnašati zelo lepo, če je treba.
Moji doma pravijo, da jih ves čas zagovarjam…toda saj so ljudje in ko sedaj vse to poslušam..kot bi se vsi skupaj pogovarjali o divjih živalih. Pa niso. Imela sem priliko spoznati Bogdana Mikliča in predvsem…njegovo pisavo. Težko ali pa skoraj nemogoče je, da bi v Sloveniji našli mladega mulca, ki bi pisal tako lepo kot on. Ful sem bila presenečena in kar nisem mogla verjet. In njegovo izražanje…sploh mi ni bilo jasno, da živi med njimi..

Aja, pardon…zakaj jih ni na Gorenjskem ??:))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Kaj bi pa dobili na Gorenjskem zastonj?

Kdo pravi, da jih na Gorenjskem ni?

Aja…kje pa so ?

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Za Korejo v Kranju si že slišala?

V Mostah pri Žirovnici, Podkočni pri Jesenicah.

Na Potokih(pod Ajdno),kar precej.

Ooo….se pa opravičujem, čist zares nisem še nikol slišala, da so na Gorenjskem. Ampak…a živijo tudi tako kot pi nas na Dolenjskem…v takšni ciganariji ??

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Mislim, da z njimi ni problemov, vsaj slišati ni. Delajo, so mirni. Vi Dolenjci imate res smolo s to družino.

Kako živijo ne vem,mislim pa da je bolj urejeno in tudi težev ni z njimi,saj slišati ni nič.

Pri oni cerkvici, ko se iz stare ceste proti Kranju zavije za smer Škofja Loka (in iz nje tudi pride). Tam je že davno Cerkev ponudila ozemlje za Cigane. In so se lepo kultivirali.

Pri Bogu je vse mogoče.

Perpetua

Speddy, ne boš verjela !

Naši otroci obiskujejo vrtec, šolo, fakultete skupaj s slovenci. Popoldne se družijo z njimi ( včasih počnejo kaj pametnega, drugič neumnosti ).

Mi odrasli delamo pri istih delodajacih, skupaj obiskujemo veselice, skupaj sedimo pri zdravniku, skupaj žalujemo na pogrebih.

Pri vseh prebivalcih najdeš zelo revne, povprečne in uspešne.

Kriminal je prisoten pri vseh izpeljankah prebivalstva v našem naselju. Res je tudi policija enako učinkovita.

Dolenci, najprej pošteno pospravite lastne podstrešne. Toliko ksenofobije kot jo premorete vi, je nima cela preostala Slovenija. Morda bi pa lahko okoli vaših vasi postavili ograje – zato, da vi nebi mogli med ostale. Pa zaradi vaše varnosti vodnih zajeti (zgnijte v gnojnici, ki se vam preteka po žilah in njivah).

p.s. Speddy, je tvoj opis vse kar imaš povedati o svojih sosedih – dej še ti postavi eno ograjo – v glavi jo že imaš, brrrrrrr !!! Ne bi hotela biti tvoja soseda.
Imam namreč črne oči, lase in temno polt. Imam srednjo šolo, uporabljam računalnik, zaposlena sem. Z možem imava 4 otroke, ki jih nisem rodila zaradi otroških doklad ampak zato, ker sva hotela veliko družino. Dejansko imamo lepše dojenčke, pa večje lulčke imajo tudi naši fantje (bi to spraševala patronažno).

“Naši otroci obiskujejo vrtec, šolo, fakultete skupaj s slovenci. Popoldne se družijo z njimi ( včasih počnejo kaj pametnega, drugič neumnosti ).

Mi odrasli delamo pri istih delodajacih, skupaj obiskujemo veselice, skupaj sedimo pri zdravniku, skupaj žalujemo na pogrebih.”

Me zanima, ja….pa komu ti to nabijaš?..

Ti kar maštaj…..

Super!! Če je tebi uspelo potem pa prosim pomagaj svojim ki tega niso uspel narediti oz. nočejo.Pa bodo vsi problemi takoj rešen.

boss napisal:

> …niso uspel narediti oz. nočejo …

Na žalost je povdarek na zadnji del, a ne? Nočejo, zato pa je tako kot je.

Zakaj hvališ neresnico, da imajo Cigani večje?

New Report

Close