Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj je vedno več starejših samskih žensk?

Zakaj je vedno več starejših samskih žensk?

Ker so raje same kot v slabi vezi. Dandanes je težko najti pravega moškega, ki žensko obravnava tako kot jo bi tudi moral. Ženski ni težko biti sama oz. veliko veliko lažje kot moškemu. Večinoma si zna prav dobro zapolniti čas. Ljubimca če hoče, lahko dobi, ko si ga zaželi, gospodinjila pa bo le za pravega moškega. Običajno so tudi bolj izobražene in tudi zato lahko čisto ok finančno poskrbijo zase.

Odgovor na objavo uporabnika
hbntrnb, 04.05.2022 ob 14:50

Ker so raje same kot v slabi vezi. Dandanes je težko najti pravega moškega, ki žensko obravnava tako kot jo bi tudi moral. Ženski ni težko biti sama oz. veliko veliko lažje kot moškemu. Večinoma si zna prav dobro zapolniti čas. Ljubimca če hoče, lahko dobi, ko si ga zaželi, gospodinjila pa bo le za pravega moškega. Običajno so tudi bolj izobražene in tudi zato lahko čisto ok finančno poskrbijo zase.

Saj je vseeno. Tudi take bolne psihopatske lahko ven mečeš in ignoriraš to, kar že dnevno stroka in mediji trobijo, da gre za nekaj povsem drugega. Saj sama trpiš, ne drugi.😁 ….mislim, od kokoši nikad čovek.☝️😁

moja sestra, 04.05.2022 ob 14:39

Stara 45, pri 30 je ostala sama z 2 otrokoma, mož umrl. Ima svojo lepo hiško, dobro službo, otroka lepo vzgojena in pridna, živijo sami in jim nič ne manjka. Vse porihtano, gredo na dopuste ni da ni. Seveda imajo velik back up naše držine in družine pokojnega moža.

Da bi vi videli, koliko sranja je morala požret, ko so začelo hodit slinasti dedi okoli nje pa nobenega ni hotela spustit blizu. Bila je najslabša. Kaj si pa misli da bo lahko dobila baba z otroci. Tipi bi se lepo nasvaljaki ji v bajto brez vsake brige in živeli tam kot bubreg v loju, ali pa še ji kje svoje otroke na pukl navesli.

Sedaj ima enege ločenca z 2 skoraj že odraslima otrokoma, gresta naokoli na izlete, na večerje, ven, na dopust, kak vikend je mogoče on pri njej, kak vikend ona pri njem potem pa spet vsak na svoje.

Naj počaka, da bo ta njen tip ostarel in ratal star, betežen in ibržen. Potem bo začel skupaj z otroci navijat, da bi prepisal premoženje svojim otrokom, on pa bi prišel k njej….

Jaaaa seveda, moški so krivi, da noben noče takih prfuknjenk hahaha

Anonimno 7041, 05.05.2022 ob 01:22

Anonimno 7041, 05.05.2022 ob 01:23

Naj uganem si samski? Na koliko portalih si? Oblajaš vsako ki se prijavi a ne? Puščaš email da naj ti pišejo tudi po portalih ki sploh niso zato. Kao sovražiš stare debele ženske, v resnici pa upaš da se te končno sploh kdo usmili ker se te leta in leta ne. In ker se te ne se seveda pretvarjaš da jih ti nočeš. Kot otrok 🙂

Ženska, ki noče biti samska je lahko v paru takoj ko se tako odloči. Samo kriterije mora pozabiti da jih ima. Tone moških obupancev tam zunaj ki bi vzeli vse kar ima srčni utrip. Najbolj jih jezi pa dejstvo da na drugi strani ni toliko obupank. In potem so pač menda grde, pa prestare pa….karkoli ti že pač pomaga zaspat zvečer 🙂

Depresije in vse to so pa dosti bolj razširjene med ljudmi, ki ne živijo po svojih načelih. Ki so z nekom z katerim niso srečni, ne povezani. Samo tam je pač. In tega je ogromno da. Samomorov in poizkusov samomorov je veliko med poparčkanimi ljudmi. Biti nesrečen ni povezano s tvojim statusom. Nesrečni so nekateri samski in nekateri vezani.

Heh, ko da je to nekaj novega. Od nekdaj je bilo starejših žensk več kot moških.

Narava tako uredi.

Jaz sem pri petdestih letih in samska. Otroci odrasli, jaz pa frej ko ptiček na vej.

Predvsem sem samska zato, ker ne želim nikomur več špilati služkinje ali gospodinjske pomočnice. Poleg tega pa ga razumeti in se strinjati z vsemi njegovimi zgrešenimi projekti, poleg tega pa se delati, da ne vem, da laže. To je samo en majhen delček vzroka, zakaj sem sama in želim ostati sama.

Tisti tipi, ki so samski v teh letih ali malo starejši pa predvsem iščejo služkinjo, drugo mamo, če hočete, skratka žensko, ki jim bo kuhala, prala in držala vse štiri vogale, ne samo tri. Poleg tega pa bi bilo fino, če bi zraven rihtala še njegove onemogle starše, ker on ubogi revček pač tega ne zna in ne zmore.

Govorim za večino, še vedno trdno verjamem, da se najde tudi kakšna svetla izjema.

bodmo realni, 05.05.2022 ob 13:13

Jaz sem pri petdestih letih in samska. Otroci odrasli, jaz pa frej ko ptiček na vej.

Predvsem sem samska zato, ker ne želim nikomur več špilati služkinje ali gospodinjske pomočnice. Poleg tega pa ga razumeti in se strinjati z vsemi njegovimi zgrešenimi projekti, poleg tega pa se delati, da ne vem, da laže. To je samo en majhen delček vzroka, zakaj sem sama in želim ostati sama.

Tisti tipi, ki so samski v teh letih ali malo starejši pa predvsem iščejo služkinjo, drugo mamo, če hočete, skratka žensko, ki jim bo kuhala, prala in držala vse štiri vogale, ne samo tri. Poleg tega pa bi bilo fino, če bi zraven rihtala še njegove onemogle starše, ker on ubogi revček pač tega ne zna in ne zmore.

Govorim za večino, še vedno trdno verjamem, da se najde tudi kakšna svetla izjema.

…ni kej dodat…

odrasel otrok, dobra kariera, več nepremičnin, grem kam mi paše s kom mi paše in kadarkoli, za kresnit zohna kot za odmetavanje..

dedca ne potrebujem za kaj že? srat po glavi, kuhat, prat? np hvala.

New Report

Close