Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Zakaj moram spet gledat Kučanov ksiht?

Zakaj moram spet gledat Kučanov ksiht?

In to v parlamentu…
Doma naj bo.In naj gleda po televiziji.

Ti ki si NULA to gledaš po TV,on je pa gospod za tebe in je lahko v parlamentu.

On je zame manj kot nula.
Ti pa očitno tudi.

Bizgec ne štekaš.

Pa pojasni ti pametnjakovič.

hehehe, ker ga večina slovencev še vedno rada vidi in se jim pač moraš prilagodit, ali pa izklopi TV.

Točno to.

Večina Slovencev? HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHAAH
NAJBOLJŠI VIC ZADNJE CAJTE.
tI SI VEČINA AL KAJ?

Ker ima lepe plave učke .

vic gor al pa dol, ampak tale smeh je pa precej grenak, saj sem ti napisala, ugasni TV pa je!:)))

Spet tumbaš o neki večini ki je ni. Če bi obstajala Pahor ne bi imel težav z sestavljanjem vlade.

tO JE TAKO, KOT KO JE KADILEC REKEL PA PEJD IZ LOKALA, ČE TI NE PAŠE DIM …

HAHAHAHA PA NE REČE VEČ

Gledaš ga zato ker so partijci menda zmagali na volitvah:-)

Če ga tako težko gledaš, pa takrat zamiži in počakaj nekaj sekund. Saj ga ne kažejo nonstop!
Le kako je videti tvoj ksiht?

Pa kje ti vidiš večino???? lepo te prosim, če bi bila večina za levico potem Pahor ne bi imel težav z sestavljanjem vlade. Ker pa je resnica drugačna jo poskušate s pomočjo medijev prikriti, olepšati. Sam starega konja z novim opleskom ne moreš večno prodajati.Kmalu opeša, kar se je zgodilo tudi z plavimi očkami. Predlagam da si ga daš za ozadje na računalniku namesto keš koledarja.

Pa kje ti vidiš večino???? lepo te prosim, če bi bila večina za levico potem Pahor ne bi imel težav z sestavljanjem vlade. Ker pa je resnica drugačna jo poskušate s pomočjo medijev prikriti, olepšati. Sam starega konja z novim opleskom ne moreš večno prodajati.Kmalu opeša, kar se je zgodilo tudi z plavimi očkami. Predlagam da si ga daš za ozadje na računalniku namesto keš koledarja.[/quote]

ti se kar tolaži!:)))

kdo ima težave, jaz jih ne vidim nikjer???so Erjavčevi poslanci povedali svoje!:)))

Slovenci očitno ne moremo brez izdajalcev. Belčki, puckoti, rezmančki…

Slovenci očitno ne moremo brez izdajalcev. Belčki, puckoti, rezmančki…[/quote]

ja hudiča, izvoljeni so bili od ljudstva, torej lahko razmišljajo s svojo glavo in se odločijo za stran kjer bodo bolje zastopali svoje volivce, ane!

stranka in pripadnost njej je na drugem mestu, sploh v takem primeru, ko si dovoli predsednik stranke na prvo mesto postaviti svoje osebne interese, pred interesi stranke in ljudi, ki so to stranko volili!:)


Khmm, če bi bila večina za desnico, bi pa Janša vlado že sestavil ?

Tudi nekateri belogardisti so mislili s svojo glavo, pa se je kasneje izkazalo, da se marsikomu ni splačalo.

DESUS je na volitvah dosegel četrti rezultat, daleč boljši od LDS-a, prav po zaslugi Kahrla, tako da se ima kot predsednik stranke ta menda pravico pogajat, še posebno, ker se pogaja s soglasjem izvršnega odbora stranke.

Kakšen sistem vladanja bo imela verjetna vlada se je pa videlo pri Trenjih, ko je tovarišica Cerarjeva zabrusila enemu razpravljalcu: “Ti pa tiho bodi, zdaj jaz govorim!” Nekaj podobnega je bilo že videno, ko je Drnovšek nagnal domov Marjana Podobnika…

mik ne sanjaj!

Desus je na strani vodečih, ja in prav gotovo se bodo izpogajali, le Erjavca bodo spustili iz njegovih višav!:)))

a misliš na Grimsa, hja njega je pa prav zares potrebno obravnavati kot otroka v prvem razredu, vsaj kar se obnašanja tiče, je prava sramota za naš politični prostor, očitno po nekaterim sede!:)))

ninej ne sanjaj!

DESUS ima med svojimi poslanci kar pet petokolonašev, tako da sploh ne bo čudno, če bodo predsednika skenslali. Ima pa prav da ne popušča, če ima Kresalova pravico postavljat pogoje, jih ima tudi Erjavec. Pa je jasno, da ga bodo odžagali, izdajalcem bodo ponudili drobtinice in ti bodo planili po njih; se takoj vidi čigavi so v resnici…

Ne, nisem mislil na Grimsa. Očitno Trenj nisi gledala, ali pa tudi tega nisi razumela. Naj zapre gobec je zabrusila Turku. Ne vem pa zakaj naj bi bil Grims sramota za naš politični prostor. Sicer tudi meni ni všeč, ampak iz povprečja pa ne izstopa.

mik

še enkrat:

Erjavec ni Desus
Pahor ni SD
JJ ni SDS itd…….

ali pač?:)))

ne more postavljati lastne interese pred strankarskim, ja!

me pa zanima druga zadeva, zakaj si tako želi to ministrstvo, vodili so ga itak drugi, upokojencev, ki jih zastopa ne zanima vojska, kaj pol, zakaj, a mogoče veš???:)))stranka ne pogojuje tega mesta z vstopom v koalicijo, to počne sam Erjavec-užaljena punčka ali pa hmmm…..????

Mogoče Erjavec res ni DESUS, Pahor pa JE SD, in Janša JE SDS, in Jelinčič JE SNS, pa tudi NSI ni prišla v parlament, ker jo volilci identificirajo z Bajukom, in tudi SLS bi šel bolje skozi, če bi namesto Šrota bil predsednik stranke Žerjav. Tudi Drnovšek JE bil LDS, samo poglej kaj je od njih ostalo, ko je odšel. Ena sama beda…

Erjavec pa prav gotovo ni tako neumen, da bi namesto obrambnega ministrstva raje prevzel ministrstvo za delo, ali pravosodje, ali kulturo, ali šolstvo, v katerih ni moč doseči volilcem dopadljivih uspehov. Ta ministrstva naj pač prevzamejo tisti, ki so obljubljali za 1.000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} boljše življenje po volitvah, če bodo izvoljeni. Izvoljeni so, naj se torej izkažejo da so boljši. Dela bo veliko, štiri leta so hitro mimo…

nisi mi odgovoril, zakaj si želi ravno obrambo???

nihče drug ni pred volitvami imel tako polna usta sociale in boljših penzij kot on, no sedaj ima priliko naj prevzame svoj del odgovornisti in uresniči predvolilne obljube, saj zato je dobil 7{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} glasov!:)))

sicer pa se prav dobro zaveda, če se ne bo uklonil bo ostal izven parlamenta, malo teatra mora pokazat, če rata pač rata, če ne bo dobro vse kar mu bodo ponudili.

ma kako hudiča je kar naenkrat Pahor SD, pa skoz ste tulili da ima botre iz ozadja in je on samo lutka-barbika, ja kaj je sedaj???

ja JJ pa je SDS, če njega ne bi bilo več, bi SDS pristala tam kjer je LDS!:)))

New Report

Close