Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zakaj moram spet gledat Kučanov ksiht?

Zakaj moram spet gledat Kučanov ksiht?

Sem odgovoril zakaj obrambno in ne socialno. Za socialo se naj pobrigajo tisti, ki so s podlimi lažmi zrežirali odstranitev dosedanje vlade.

Pahor seveda JE SD, kdo pa ga v resnici vodi, je pa vsaj tebi dobro znano.

Glede SDS pa sem mnenja, da bi SDS pristal še niže kot LDS. Ima manj pomoči kapitala.

Ker ima lepe plave učke .[/quote]

Ha, ha.. obšlesane.

ne nisi mi odgovoril, zakaj ravno obrambo???

Ker ima lepe plave učke .[/quote]

Ha, ha.. obšlesane.[/quote]

Tako pač je! Navadi se na njegove lepe učke in nežen črte na obrazu, matr je šikan….zej je on taglaven, torej morš njega zijat:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

D a n e s, 18.10.2008 ob 11:41. Je treba še b o l j p o č a s’???

Ninej, Mik! Odprita si svojo temo in se tam buzerirajta, ne da težita tu!!!

Hvala Bogu, pa smo le dobili moderatorja.:-)))

Ne, niste! Moti pa me in mislim, da upravičeno, če se nekdo popolnoma oddalji od teme. In če o Kučanovem ksihtu pač ni kaj za povedat, je bolje biti tiho, a ne?

Kučan ni ravno moja najbolj priljubljena tema, nekaj spoštovanja si pa kot bivši predsednik menda že zasluži. “Ksihtov” pa ne omenjam niti pri tistih, katerih sploh ne maram.

D a n e s, 18.10.2008 ob 11:41. Je treba še b o l j p o č a s’???[/quote]

a tole naj bi bil odgovor, dobro, si napisal zakaj ne ostalih, ampak zakaj točno obrambo pa ne, je še dovolj drugih resorjev poleg teh, ki si jih omenil!:)))
———————————————————————
>>>
————————————————————————-

no torej, zakaj ravno obrambo???

D a n e s, 18.10.2008 ob 11:41. Je treba še b o l j p o č a s’???[/quote]

a tole naj bi bil odgovor, dobro, si napisal zakaj ne ostalih, ampak zakaj točno obrambo pa ne, je še dovolj drugih resorjev poleg teh, ki si jih omenil!:)))
———————————————————————
>>>

no torej, zakaj ravno obrambo???[/quote]

Saj res, napisal sem “obrambnega”.

hahaha ti pa res preveč upaš, katera tema pa je še ostala v svojih okvirjih na tem forumu, ajd pokaži mi eno, prosim!

tudi mene je na začetku jezilo, pa sem se unesla, pa kaj pol, o Kučanu ni kaj za povedat, razen tega da ga ima večina še vedno v čistlih, to pa nekatere zelo moti, mene ne, kar sem povedala že zgoraj!

na take poste pa ne moreš ostati tiho, kaj praviš?:
Re: Zakaj moram spet gledat Kučanov ksiht?
Napisal: boss
Datum: 18.10.2008 08:35

Navedeno
ninej
hehehe, ker ga večina slovencev še vedno rada vidi in se jim pač moraš prilagodit, ali pa izklopi TV.

Pa kje ti vidiš večino???? lepo te prosim, če bi bila večina za levico potem Pahor ne bi imel težav z sestavljanjem vlade. Ker pa je resnica drugačna jo poskušate s pomočjo medijev prikriti, olepšati. Sam starega konja z novim opleskom ne moreš večno prodajati.Kmalu opeša, kar se je zgodilo tudi z plavimi očkami. Predlagam da si ga daš za ozadje na računalniku namesto keš koledarja.
———————————————————————–
ah in tema se spreobrne, pa saj je posvoje zanimivo!

Kučan je pa le Kučan, še vedno aktualen!!!:)

———————————————————————
>>>

no torej, zakaj ravno obrambo???[/quote]

Saj res, napisal sem “obrambnega”.[/quote]

hahaha, saj vem da ne bo odgovora, no pa pustimo temo Kučanovemu obrazu, ki nas z nasmeškom gleda iz ekranov!!!:)

Ti imaš pa očitno težave z razumevanjem.

hahaha mik, kaj jemlješ iz kontekstov, si napisal katerih ne sme, ker ni neumen, ampak zakaj ravno obrambo, pa saj vsi vemo in ne potrebujemo tvojega odgovora!:)

tako sedaj pa h Kučanu in plavim očkom, ki bodo še dolgo gledale iz ekranov!;)))

Nisem napisal katerih ne sme. Mi je pa jasno, da je tudi Erjavcu jasno, podobno kot Kresalovi, Golobiču, Pahorju in še marsikomu, da je pokazat dobre rezultate bistveno težje na ministrstvih za delo, zdravstvo, pravosodje, šolstvo, znanost, kulturo kot na ministrstvu za obrambo. Pa še zaslužek je na onih drugih slabši.:-)))

Je pa prav, da obrambno ministrstvo prevzamejo tisti, ki so Erjavca učili, kako se da pri obrambi privarčevat tiste milijone, ki nam na drugih področjih manjkajo. Pa bo denar za sodniške plače, za jedilnice v srednjih šolah, za vrtce, štipendije in pokojnine, pa za Jankovića in blablabla…

ninej ti maš pa res spoštovanje do štorklje, ki te je pravilno opozorila, da si odpri svojo temo in tam bluzi!

Če nimaš kej pametnega za povedat o Kučanovmo ksihto, si ofni novo temo pa tam čvekaj kar te je volja

hahaha, kaj mešeš štrene tema je o KUčanu ,ki nas gleda iz ekranov, jaz ga rada gledam!:)))

Kučanov ksiht mi gre na živce, pa pika. Še posebej ko sm zvedo, da je kupo bajto za male denarčke zej pa še jamra…

Pa kje ti vidiš večino???? lepo te prosim, če bi bila večina za levico potem Pahor ne bi imel težav z sestavljanjem vlade. Ker pa je resnica drugačna jo poskušate s pomočjo medijev prikriti, olepšati. Sam starega konja z novim opleskom ne moreš večno prodajati.Kmalu opeša, kar se je zgodilo tudi z plavimi očkami. Predlagam da si ga daš za ozadje na računalniku namesto keš koledarja.[/quote]

ti se kar tolaži!:)))

kdo ima težave, jaz jih ne vidim nikjer???so Erjavčevi poslanci povedali svoje!:)))[/quote]

To velja bolj, zate.

Slovenci očitno ne moremo brez izdajalcev. Belčki, puckoti, rezmančki…[/quote]

ja hudiča, izvoljeni so bili od ljudstva, torej lahko razmišljajo s svojo glavo in se odločijo za stran kjer bodo bolje zastopali svoje volivce, ane!

stranka in pripadnost njej je na drugem mestu, sploh v takem primeru, ko si dovoli predsednik stranke na prvo mesto postaviti svoje osebne interese, pred interesi stranke in ljudi, ki so to stranko volili!:)[/quote]

Ninej a si mogoče pet let stara da tako razmišljaš???

Khmm, če bi bila večina za desnico, bi pa Janša vlado že sestavil ?[/quote]

Tudi Pahor nima večine in mora iti v sramotno koalicijo z voluharji. Janša ni dobil največ glasov največ jih je dobil Pahor ni pa dobil večine. Upam, da razumeš razliko.

hahaha ti pa res preveč upaš, katera tema pa je še ostala v svojih okvirjih na tem forumu, ajd pokaži mi eno, prosim!

tudi mene je na začetku jezilo, pa sem se unesla, pa kaj pol, o Kučanu ni kaj za povedat, razen tega da ga ima večina še vedno v čistlih, to pa nekatere zelo moti, mene ne, kar sem povedala že zgoraj!

Navedeno
ninej
hehehe, ker ga večina slovencev še vedno rada vidi in se jim pač moraš prilagodit, ali pa izklopi TV.

Pa kje ti vidiš večino???? lepo te prosim, če bi bila večina za levico potem Pahor ne bi imel težav z sestavljanjem vlade. Ker pa je resnica drugačna jo poskušate s pomočjo medijev prikriti, olepšati. Sam starega konja z novim opleskom ne moreš večno prodajati.Kmalu opeša, kar se je zgodilo tudi z plavimi očkami. Predlagam da si ga daš za ozadje na računalniku namesto keš koledarja.
———————————————————————–

Kučan je pa le Kučan, še vedno aktualen!!!:)[/quote]

Ker si žemene citirala ti bom kar jaz odgovoril. Obesil sem se na tvojo besedo” večina”. Ves čas jo vlečeš na plano. Kučan nima večine, kljub zmagi je dobil le večino sodelujočih na volitvah ne pa večine slovencev.Upam, da boš kdaj to razumela in se nehala lagati okrog tega. Upam da bom kmalu dočakal čas da se bo umaknil iz tv ekranov.

Navedeno
ninej

———————————————————————–

Kučan je pa le Kučan, še vedno aktualen!!!:)[/quote]

Ker si žemene citirala ti bom kar jaz odgovoril. Obesil sem se na tvojo besedo” večina”. Ves čas jo vlečeš na plano. Kučan nima večine, kljub zmagi je dobil le večino sodelujočih na volitvah ne pa večine slovencev.Upam, da boš kdaj to razumela in se nehala lagati okrog tega. Upam da bom kmalu dočakal čas da se bo umaknil iz tv ekranov.[/quote]

hehehem ne ti ne razumeš, ni kandidiral če bi bi dobil večino, prav zihr, kaj misliš, kdo bi zmagal če bi Kučan stopil na stran JJ-e???
upam da bo še dolgo na TV ekranih in bo kaj pametnega povedal, tako kot upam za Bučarja!:)))

Ker si žemene citirala ti bom kar jaz odgovoril. Obesil sem se na tvojo besedo” večina”. Ves čas jo vlečeš na plano. Kučan nima večine, kljub zmagi je dobil le večino sodelujočih na volitvah ne pa večine slovencev.Upam, da boš kdaj to razumela in se nehala lagati okrog tega. Upam da bom kmalu dočakal čas da se bo umaknil iz tv ekranov.[/quote]

hehehem ne ti ne razumeš, ni kandidiral če bi bi dobil večino, prav zihr, kaj misliš, kdo bi zmagal če bi Kučan stopil na stran JJ-e???
upam da bo še dolgo na TV ekranih in bo kaj pametnega povedal, tako kot upam za Bučarja!:)))[/quote]

Ker tako rada brskaš po zgodovini zapisov na čveku pa se potrudi in najdi teme kjer smo razpravljali o njemu oz. ste ga vlekli iz naftalina. Zelo rada si se hvalila kako ga je večina slovencev volila za predsednika države zato sem to tudi omenil. Takrat ko bo Kučan stopil na stran Janše pa se bo začela zemlja vrteti v drugo stran. Zato raje ne zapravljaj časa za znanstveno fantastiko.

New Report

Close