Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Zakaj na Goriškem ni priprave postelj?

Zakaj na Goriškem ni priprave postelj?

Povsod po velikih mestih Sloveniji se pripravljajo postelje in kapacitete za obravnavo obolelih na koronavirus. V Ljubljani imajo celo dodatno prenosno mobilno bolnišnico.
Na Goriškem pa nič, čeprav smo blizu Italije, in je k nam hodilo veliko Italjanov, tudi še po zaprtju meje. Ob kontrolah so ugotovili, da so nekateri celo imeli vročino.
Kako, da je Goriška brez nič.

Ker smo korono že preboleli doma vsak v svoji postelji. Itak smo se okužili hkrati kot Italijani in smo zdaj že na koncu epidemije. Testirali niso, zdaj tudi več ne, torej ni bolnih. Če ni bolnih, ne rabiš postelj.

Znaki korene. Bolečine v kosteh, mrzlica in vročina hkrati.. Če tega corona ampak navden prehladx ali drugi virus.

Znaki korene. Bolečine v kosteh, mrzlica in vročina hkrati.. Če tega corona ampak navden prehladx ali drugi virus.
[/quote]

Vse to so (tudi) znaki navadne gripe.

Še enkrat….potrebno je popolno karanteno če želimo zadevo ustavit. Včeraj v ŠPARU na oddelku delikatese in tudi povsod drugje niso meli mask na obrazu pa folk sprašuje kaj želite in gor lahko po tistih salamah, kruhu nese okužbo dalje. Drugo v podjetjih ne nudijo zaščitnih sredstev. Tak primer imate v podjetju Mahle kjer nimajo mask, razkužilo zgolj na vhodu in to je to. Potrjen znotraj kolektiva 1 primer, več njih se jih je še dodatno pojavilo, ampak ker ne testirajo več vsakekga se bodo sklicevali zgolj na 1 okužbo. Poslali pa spet kar nekaj njih tudi včeraj domov, ker je eden od zaposlenih kazal znake okužbe in imel vrocino. Podjetje pa zaposluje okrog 1900 ljudi! Skratka dajte vodilni pametno ukrepat in vse skup vsaj za 14 dni zaprt, če ne celo 3 tedne za ziher da se to zaustavi.

Ali je pa v interesu vlade, da nas čim več zboli in umre! Dragi moji jasen je člen 177. čl. KZ glede tega. Bodo delavci oziroma sindikati morali politike kazensko ovadit?

Ne bodo ovadili politike, narod bo sodil.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

New Report

Close