Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Zakaj naj bi bila Marcelova oddaja tako dobra in posebna?

Zakaj naj bi bila Marcelova oddaja tako dobra in posebna?

Meni nič posebnega. Eni in isti stokrat prežvečeni gostje. A se ne morejo spomnit kaj bolj izvirnega?

Zato, ker jo še janšisti gledajo in odpirajo teme

“ste videli niko kovač pri marcelu”

“ste videli fajonko pri marcelu”

In potem seveda pljuvajo not. To je bilo zadnjih nekaj dni na monu. Očitno rabijo tadesni to oddajo, kaj šele levi.  Brez tega bbi jim bilo dolgcajt

Kdo vam laže je najboljša oddaja 😃

Ker zna dobro “šravfat” te puhloglavke.

 

Lepše se izražaj in ne žali Slovencev!

ata malo preveri kdo je res Slovenc 😂

Brez skrbi!

Veseli oče zagovarja in hvali skrajnega levičarja? Je to mogoče?

Odgovor na objavo uporabnika
teve, 07.05.2024 ob 20:35

Meni nič posebnega. Eni in isti stokrat prežvečeni gostje. A se ne morejo spomnit kaj bolj izvirnega?

Tebi je ta oddaja še kako posebna, ziher dobiš gnojne ture na riti in še kje drugje.

 

Drugače pa:  zato, ker Marcel za razliko od SĐS podporniških svinj iz Panorame ali kakšnega Možine, Pirkoviča, postavlja prava vprašanja in vrta v sogovornika, kadar je jasno, da se sogovornik poskuša izviti iz oklepa vprašanj in poskuša prodajati bučke.  Lepo videno včeraj zvečer, ko je roastal tisto prasico Fajonovo.

Tu je razlika med vami, ovcami, ki ploskate na monologe lopovov samo zato ker so “pravi” in ostalimi 80 %  državljanov, ki znamo biti kritični in kritičnost iščemo tudi pri tv voditeljih.

Čeprav…. dvomim, da boš razumel o čem pišem, si pač to, kar si.  Ti oprostim.

Bolj malo jih sraufa. Nic kaj jih ne izizva za kaksne poglobljene odgovore ali s cim malo manj politicno korektnim. Vse gre po partijski liniji, nobenih odstopanj. Pa se nastop ima slab: dikcija, prehitro govori, vpada v besedo. Je pa odlicna oddaja za tiste, ki jih zanima samo povrsina tematike.

Odgovor na objavo uporabnika
kaaaaj, 07.05.2024 ob 20:53

Veseli oče zagovarja in hvali skrajnega levičarja? Je to mogoče?

Pošast je izgubil kompas. Je bilo za pričakovati. V zapletenih situacijah taki majhni možgančki radi odpovedo.
Nevropsihiatrija nas uči, da je potrebno možgane nenehno zaposlovati z logičnim razmišljanjem, sicer centri za procesiranje informacij zamrejo.
No, to se je zgodilo Veseli pošasti.

Gledaj svojo NoraTv24

Meni kar slabo rata, ko vidim tega Marcela…Prav, če zeliš biti neki metroseksualni transspolnik in skakti okoli z čopom na glavi je to tvoja stvar…

 

Ampak krščeni matiček, jezus in marija, umij in razmasti si jih kdaj, gravž! Ne pa da skače po TVju, na vrhu glave pa neka zamaščena plesniva kepa napol izpadlih dlak!

 

To je sicer subjektivno, ampak v kolikor sem seznanjena z oddajo, bi morda bilo celo bolje, če bi razpravljali o pedikuri. Morda mu lahko katera izmed kokošk izbere lasuljo ter pobarva nohtke. Mogoče bo potem gledljivo.

Tomašič vs. Marcel 😛

Vsi so tečni zateženi in stokrat  prežvečeni.

Uspešen je zato, ker ga podpira vsa levica. Ko pride v goste kak desničar, dobi čisto drugačen pristop in vprašanja, do levih je pa bolj prizanesljiv.
Pristop ima neprofesionalen, zato ga ne spremljam. So intervjuji z Možino že boljši.

Težko ga je gledat, tako nevljudno skače v besedo prav vsakemu gostu, samo Slavoju ni.

Meni je on antipaticen, ni mi važno za katero stranko je. Njegov agresiven način govora mi sploh ne sede .

Koliko je tu mazohistov! Ki trpijo ob gledanju/poslušanju nekoga, ki ga “ne prenesejo”. Že ohoho let nazaj je prišel daljinček, ki v trenutku reši vsak tak problem. Ampak ne, oni si očitno želijo trpljenja.

Tudi jaz marsikoga ne prenesem – toda, morda je  pa komu drugemu všeč? Ljudje smo različni, imamo različne okuse, nekomu je všeč nekdo, drugemu pač nekdo čisto drug.

Živi in pusti živeti!

 

7

nič posebnega, sem gledala prvi dve oddaji, potem pa ne več. Marcel se je izpel, te goste, ki jih ima, smo videli že 100x in bi bilo čisto vseeno, če bi jih intervjujal kdorkoli. marcel ni nobena dodana vrednost, samo nek mit in fama, da je on bohvekaj, pa ni.

Ne gledam zabarskih oddaj 🙄

Pri nas smo Marcela v nekih drugih časih redno brali v Mladini ter tudi redno gledali v Studiu City. Če se kdo deklarira za politično levo usmerjenega, naj bi Marcel nekako “spadal zraven”.

To zdaj že nekaj let ne drži več. Ga ne berem več, niti ne gledam (s kakšno redko izjemo). Njegov stil “pogovora” z gosti mi ne sede, tip tako agresivno vpada v besedo gostom, da je to mučno poslušati! V času Covida ni pokazal nobene širine in je imel iste goste kot Slak na POP TV-ju ali Rosvita na Odmevih, ni dal možnosti izražanju drugačnega mnenja.

Da ne govorim o njegovem favoriziranju določenih gostov in o njegovem mnenju glede mnogih tem, v katerih se z njim ne morem (več) strinjati. Če omenim samo eno temo: migracije. Zanj so migranti še vedno begunci, ki bežijo pred vojnami, če teh vojn v njihovi državi ni, pa bežijo pred političnim preganjanjem, ekonomsko stisko ali pred podnebnimi spremembami. Vsi migranti so za Marcela dodana vrednost, obogatitev Evrope, inženirji, doktorji in znanstveniki.

S takimi nebulozami se razumen človek enostavno ne more strinjati. Zato mi je vseeno, a njegova oddaja na TV SLO je ali pa, če je ni.

Meni se zdi dober, ker pritisne na sogovornika. Seveda na nekatere bolj in nekatere manj, ampak vsaj maš občutek, da gost ne trajba samohvalnega monologa, to je najbolj brezveze.

In to je pač ena od oddaj, ki sicer ima jasno levo usmerjenost, zna pa privabiti tudi sredinske goste in celo z nasprotnega pola. Stil debat se mi zdi podoben Tarči, samo pač 1:1, kar je bolj zanimivo, pogovor se bolj razvije, kot pap če se skače med gosti.

Jaz ga cenim, mam tudi žlahtnike, ki so SDSovci in večino gledajo Novo24, Marcela so pa vedno gledali, če nič drugega, da so videli ” kaj ima za bregom”. Ker je pač je nek pojem na slovenski TV zmeraj bil.

Na desni manjka takih oddaj in voditeljev, tam so vsi v svojem balončku, dialog z nestrinjanjem nemogoč. Še najbližje temu so Odmevi, ko vodi Rosvita, njo tudi spoštujem na podoben način. Čeprav je desna in tudi v intervjujih načeloma rahlo bolj naklonjena  desnim, npr. ne bo pustila, da kak Grims bluzi mimo teme, tako kot je bilo npr. zadnjič.

New Report

Close