Zakaj nekateri nočete imet otrok?
1. Ker vem, da bi bila slaba mama.
2. Ker, ce bi imela otroke, je potem konec s svobodo, tako pa lahko v vsakem trenutku pocnem, kar mi srce pozeli.
3. Ker je tezko najti partnerja za celo zivljenje, nocem pa, da bi se kasneje locila in otrok ne bi imel druzine skupaj in kot mu jo zelim.
4. Ker imam dolocene zdravstvene tezave in v primeru zanositve, bi se mi vse skupaj mocno poslabsalo in iskreno res res nocem tega in dodatnih tezav.
mogoč so sebične… ta pravi nočem rojevat brisat riti… dobro da tvoja mama ni razmišljala isto.
usaka stvar zahteva pozornost. to pa le ni “stvar” pa tudi ne mala… boljše tako da nimajo kot pa da se otrok muči, slaba volja, nervoza itd…
mogoč niso našle koga s katerim bi osnovale družino…
negotovi časi…
lahko tudi da ne morejo…
mene zanima, 26.07.2022 ob 19:57
Kot kaže so tisti, ki imajo otroke oz. jih želijo imet, nepismeni. Vsaj tisti v tej temi in ne razumejo kaj v temi sprašujem in ne razumejo KOGA sprašujem.
Ročno tako, počena ameba si odprlo temo in imaš vso pravico zahtevat, da uporabniki pišejo samo to kar tebi paše.☝️🤣
sej bo prišlo za vami…
iskreno mene je včasih strah kaj bo z mano… pač strah… npr ne oženim se… sam… star… onemogel… pa sem mlad. sem slišal kakega starejšega ko je klel pa rekel “kud de ne oženi”
isto ženske… je kar pogost pojav da jim je žal… plastične dojenčke pestujejo… same ostanejo…
nevem kak člouk moraš bit da te to ne spravi na kolena ama niti malo…
htntre, 26.07.2022 ob 20:03
Danes je problem družbe, da je neempatična … Ne razumem kako nekateri ne razumeti, da nekatere ženske nočejo imeti otrok … Če samo pomislim, takoj naštejem nekaj razlogov.
Ja, pa kdo ti pa kaj hoče? Ves namen tvojega obstoja je ravno v tem, da se rodiš, imaš potomce in umreš. V tem ne moremo bit nič drugačni od živali, ker na tem neka vrsta obstaja. Drugače sledi izumrtje vrste. Narava pa pozna tudi suhe veje, ki so z razlogom suhe veje. In mentalna jalovost je zagotovo z razlogom, noben ti pa nič noče zaradi tega.