Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek zakaj pošiljamo na evrovizijo

zakaj pošiljamo na evrovizijo

Zakaj še pošiljamo naše obupne izvajalce na evrovizijo? Delamo si sramoto!

#firbec ali je tokratna izvajalka transspolnik in je bila prej moški?

Ne delaj se norca. Punco poznam in nikakor ni bila moški, kaj je narobe s tabo? Je tudi odlična in šolana pevka, s to evrovizijo si ni naredila dobre usluge. JBG, poskuša vsak po svoje.

Eurovizije ze deset let ne gledam.  Vsec mi je bil le prvi slovenski komad, pred 30. leti , z naslovom Tih dezeven dan.   Se danes je najboljsi.

Sram me je…

Sram me je…

***

Saj nimaš samo ti napak.

Ma moja mama ko jo je videla je rekla uf kako je gadna, se vid da je čistokrvna slovenka, nima nč čefurke v seb 😉 uno res konjski zobe, vokal kot moški. Se bo počas naučila, da za evrovizijo rabiš hit, ne pa da greš tam dokazovat svoje vokalne sposobnosti kot na slovenija ima talent. Preveč se je napenjala in premalo duše in feelinga vložila.

Ma moja mama ko jo je videla je rekla uf kako je gadna, se vid da je čistokrvna slovenka, nima nč čefurke v seb 😉 uno res konjski zobe, vokal kot moški. Se bo počas naučila, da za evrovizijo rabiš hit, ne pa da greš tam dokazovat svoje vokalne sposobnosti kot na slovenija ima talent. Preveč se je napenjala in premalo duše in feelinga vložila.

Saj tvoja čefurka iz Hrvaške tudi ni prišla naprej.

Sama me Sokličeva odbija z svojimi verskimi forami,ampak glas je imela boljši od polovice nastopajočih ,ampak vokali že 20 let ne štejejo več tu.

Noben glas ti ne pomaga, če je pesem ZANIČ, tako po slogu kot po besedilu.  Gospel v ozadju, verska vsebina, napenjanje Sokličke da samo čakaš, kdaj jo bo zadela kap…  Mislim, da so punco tisti odsluženi glasbeniki iz USA fajn nategnili, najbrž je res mislila, da bo pesem hit.

Pošiljamo… kao za promocijo države… pa verjetno da kak € lepo ponikne pod “stroški”

Tak komad ne bi nikoli zmagal. Vsi po vrsti pozabljajo, da naj bi bila oddaja zabavna. Torej je treba zabavno glasbo zapet. Veselo, ne pa same žalostinke. Folk je že tko zamorjen.
je pa 90% komadov istih, bednih. Tistih par, ki izstopajo pa ponavadi zrežirano glasovanje pokoplje.
V glavnem beda, ne gledam že dolgo ne.

Če bi bila finančna kazen za tiste naše bedake, ki potrdijo zmagovalca, bi bil izid drugačen!

Tudi jaz sem mislil da je bila prej moški, ko sem jo prvič videl in slišal. Nič ženstvenega ni na njej.

Nekoč je bil namen, da so izbranci iz RTV leve provincience hodili na stroške nas plačnikov rtv haraća, na prizorišče se kazat, žret, pit in se zabavat.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Se strinjam z ‘neučakano”. Komad je zanič pa tudi tako opevani vokal se ni slišal tako dobro. Glede na slišano smo bili med najslabšimi.

Me je pa zmotilo to kako se eni šlepajo na melodijah znanih komadov. Je bilo moč slišat melodije, ki jih poje Lady Ga ga in Sia. Tudi švedski komad je spominjal na že slišan komad, pa se ne spomnim na katerega.

Bi rekla da se je vse skupaj izrodilo.

Stare eu popevke niso bile prav nič boljše ali pa ne vem kakšen nostalgičen presežek. Naša je dobro pela, komad pa je brez duše. Ni nobene zarote, pač naši stručkoti ne znajo skupaj spravit aktualen komad, če že, pa kopirajo zmagovalko izpred prejšnjega leta. Za leseno žlico smo. Keuc je roko na srce tudi imela zatežen, nespeven komad, ki ga je reševala s svojo karizmo.

New Report

Close