Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu ZAKAJ PUNCE VARATE

ZAKAJ PUNCE VARATE

dej povejte zakaj in kako ženske varate , kaj je razlog….

Enostavno – ugotoviš, da za mnogo truda malo prejmeš. In da ti nekdo drug lahko da tisto, kar doma zaman pričakuješ.

Boš vrgel kamen vame? Ali tudi ti skačeš čez planke?

Lep ponedeljek
cica

Isti kot pri moških.

stvar je zelo enostavna….trudis se, pa je enkrat nor nate, enkrat te ne opazi…nam so pomembne majhne stvari, o katerih tipi nic ne veste,ker se vam zdijo brezvezne…mislim pa, da je prvi razlog pomanjkanje pozornosti…jst recimo se potrudim in se lotim kuhanja vecerje, zakurim ogenj v kaminu, svecke, oblecem najlepso oblekico, spodaj pa perilo, na katerega je nor, kupim novo masazno olje, v glavnem prava atmosfera za sproscanje in crkljanje…on pa me poklice iz sluzbe in mi pove, da bo delal do sedmih, ob pol osmih pa gre na nogometno tekmo…pol pa se obvezno na biljard…seveda pozabi, da imava obletnico….ura je 5…recem, da je vse v redu, da bom sama vecerjala, potem pa gledala tv….poklicem ljubimca….ki ima seveda vedno cas zame….tipčki, pazite….

V vseh letih najinega zakona……ne rečem….da nisem kdaj pomislila na to možnost…..in bilo je prilik kar nekaj! Ampak sem vedno kadar me je zamikalo…dala na tehtnico kaj pridobim in kaj lahko izgubim. Seveda je blo v vmesni fazi dosti fantaziranja, spogledovanja,zapeljevanja…..pač pozornost…..ki nam vsem takoooo godi….)) Ampak sem uspela ohranit trezno glavo.
Na primer….pridejo dnevi ko sva oba utrujena, pa tečna….ko so skrbi s familijo….pa še kaj pride vmes. In takrat je manj pozornosti,manj nežnosti…Ampak to nikoli ne traja dolgo. Ni vedno vse rožnato in vse dneve samo seks in razvajanja.
Sem pa sploh oseba,ki ne zna skrivat občutkov.In če bi mi bilo sladko drugje, bi moj slej ko prej opazil spremembo.

lp

Taja20, ko tebe človek bere resnično zgleda vse tako enostavno in preprosto, zdi se, da resnično uživaš in obvladuješ življenje, gre ti super v šoli, v spolnosti v vsakem primeru, si mlada, itd., resnično sem vesel, da ti življenje tako lepo uspeva. Si pač eno tistih deklet, ki na življenje v vsakem primeru gleda z velikim optimizmom, ne glede na to, da ni čisto vse “idealno”, želim si le, da bi bila enako korektna oz. nora na svojega partnerja v primeru, da pač on nebi hodil na nogometne tekme ali biljard (škoda ker ne hodita skupaj), ampak kam drugam.

p.s.: Da ne bo pomote, tukaj ni mišljeno, da te slučajno kaj obsojam, sem že omenil, da sem vesel zate. Mislil sem na enakopravnost partnerjev, kjer ni ljubosumja ali potrtosti zaradi varanj – svobodih zvez.
LP

On pozabi na obletnico…..ti pa hop v drugo posteljo?
Ne berem te skoz….morda je še kaj več vmes….? Ker se mi tale izjava zdi totalen podn!:))
In ko je klical in si videla da je pozabil……bi mu lahko namignila kaj počneš….kaj imaš pripravljeno zanj…..in bi njegova reakcija bila morda drugačna.
Zakaj vzamemo za gotovo, da nam bo partner vedno bral misli?

lp

Cicka, ne bomo te kamenjali- še skupaj lahko greva čez planke……..

ne pricakujem, da mi bere misli…dalec od tega…pricakujem pa, da se spomni na obletnico…ce se jst, se mora on tudi…omenila pa mu nalasc nisem nc, ker sem bila tkooo zelo zalostna in razocarana, ker sem mu posvetila ves dan, on pa pozabi….njegov problem…

Ne varam. Taja, ti pa posplošuješ nekaj v 3 krasne. Če je res, kar si napisala, bi bilo dobro, da bi se tudi vase malo zazrla.

hmmm…ne posplosujem….vase pa se kr pogosto zazrem….se pa zavedam, kdo sem in cesa sem vredna…imam visoke kriterije, to pa zato, ker vem,da lahko ogromno ponudim….enostavno…bom pa zdej malo posplosila in rekla, da mi greste zenske na zivce, ker se ne cenite…ker nimate tiste zdrave samozavesti ….prevec kritike ni dobro…

???:)) hehe, komu ti zdaj to o ženskah, ki se ne cenijo? Ja no, če misliš, da vse veš, se motiš, ker brcaš v popolno temo. Pravšnja mera samozavesti je najbolj zdrava, pri tebi jo je preveč, pazi samo, da ne boš ti tista, ki bo izvisela. Kriterij “tvoje cenitve” mi bolj sliči na tisti: “Loreal, ker se cenim”. Če bi se cenila v pravem smislu besede, ne bi počela tega, kar počneš. Da skočiš v posteljo z drugim, ker tip pozabi na pomemben dogodek, je bolj smopotrjevanje oz. reševanje svojega ega iz blata kot pa cenitev.

Ja ja, resnično grdo od njega, le kako, da se ni spomnil na tako pomemben dan. Če si se ti, bi se absolutno MORAL tudi on, tu se vidi kako misli nate. Grem stavit, da če se on spomni na kaj pomembnega, kakšen pomemben datum naprimer, bi se sigurno tudi ti. Pa še ves dan si mu posvetila, čisto prav mu stoji, ker mu je pomebnejši nogomet, pa biljard, kot pa vajina obletnica, verjetno je pozabil tudi na prejšnjo, lansko leto. Še dobro, da se spomni na tvoj rojstni dan. Verjamem, da si bila tkooo žalostna in razočarana, vendar ker si optimistična in pozitivnega mišljenja nisi pustila, da bi te ta neljubi dogodek tako zelo potrl in si se imela prav tako lepo, če ne še lepše s svojim ljubimcem.
Ljudje, učite se mal od Taje;-))

ajajaj….mislim, da nisem prevec samozavestna…in skok v posteljo z ljubimcem ni bilo nobeno resevanje mojega ega iz blata, ampak zgolj cudovit dan…sicer pa sem samo hotela povedat sportniku, da zenske varamo zaradi nepozornosti…to je po mojem mnenju en bistvenih razlogov….

;-)))))

ja, čist enostavno

ja, itak…

tudi moški, veš???

Če še ne, pa morda še boš :-)))))

Pa brez zamere, ampak kot sem že pisal… ženske v najstniških letih gledajo tako, v dvajsetih drugače, v tridesetih spet drugače, po štiridesetem kakopak spet malo drugače… Ljudje se spreminjamo, pri tem pa… zanimivo… nam celo prekrižajo poti kaki posebni osebki…

Tako da… nikoli ne reči nikoli…. in ne meči kamenja, četudi si (še) brezmadežna (:-P)

vem…vem pa tud to, da premal govorite o tem, da tud vi potrebujete velik pozornosti….jst se vedno trudim, da se svojemu tipcku maximalno posvecam….se posebej takrat, ko imam obcutek krivde, ker ga varam….takrat sem se posebej nora nanj…sej vem, kaj bos reku…zakaj pa ga ne neham varat?? hmmm…ne morem…ne gre….nora sem na oba…in nobenega ne bi rada izgubila….sej me razumes…..;)

No ja saj je razumljivo. Samo to me zanima, ali bi imela isto mnenje o tem, če bi te tudi tvoj tipček vsake toliko zamenjal z kakšno drugo deklico. Ker, če bi to sprejela normalno in brez kakšnih hudih izpadov, potem je vse O.K. in fer. Seveda ti tega nebi vedela, kakor tudi on tega o tebi ne ve. Da se razumemo govorim samo hipotetično.
Samo tukaj se bojim, da imaš še en problemček in to je, da se bo mogoče, če se že ni tvoj ljubimec ZALJUBIL vate in takrat bo zate mogoče še precej težje, ker enemu bo treba zlomiti srček, razen če nebi vi začeli živeti kar v troje, kaj praviš;))
LP

se zahvaljujem za moralno podporo ;))))

hmmm…uganil si…se je ze zaljubil vame….ampak na sreco ne ziviva v istem mestu, tko da se ne moreta krizat…..vsak od njiju je preprican, da sem sam njegova….jst pa pr svojih 26-ih se ne vem in se nocem vedet, kdo je pravi, ali je sploh kdo pravi…ne cutim se nobene potrebe po druzini, materinstvu….mislim, da sem se premlada…sluzba mi vzame kar precej casa, sluzbena potovanja se vec….sej se bom lepega dne navelicala in si zazelela druzine…ampak mislim, da se kr nekaj casa ne…sej poznas novodobne zenske…zelja po dobri sluzbi, stanovanju, avtu, potovanja….obvezno pa nekdo, h kateremu se zvecer stisnem…in ob katerem se pocutim zenska…delam v mednarodnem gospodarskem pravu,kjer ni prostora za custva…zato je zame obvezno, da je tip karakterno mocnejsi in da me razvaja, skrbi zame…pa ne v materialnem smislu, da ne bos tega pomislu….v custvenem…sej ves…po desetih urah dela rada pridem domov, kjer me caka banja, polna mehurckov,disece pene, kozarec vina pa ogenj v kaminu…masaza…mmm….

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, stara zdej pa nehej nakladat no, če ne bom začela pisat knjigo o tebi v stilu najbolj žmohtne španske nadaljevanke. V bistvu najbrž drži, da imata tvoj tip in ljubimec v ozadju tudi rezervo in imata tebe samo za popestritev. Iz enega posta je razvidno, da pri svojem tipu včasih močno izvisiš. Zato si v bodoče ne nabijaj več ega s temi stvarmi, sej varanje pa res ni nobena umetnost.

ula*, tle se pa motiš. Vse kar kdo dela, je umetnost – umetnost je bit zvest, umetnost je varati, umetnost je uskladitev čustev med dvema osebama, sploh intenzivnih čustev. Če pa tega ni, je vse mlačno, neprivlačno, ustaljeno, v končni fazi temu jaz pravim meditiranje, kjer nič ne vidiš, nič ne slišiš, nič ne čutiš – življenje gre mimo tebe.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Mislim, da se ne motim, še vedno mislim, da varanje ni nobena umetnost. Pomen besede “umetnost” ima zame še vedno pozitiven prizvok, kar pa za “varanje” ne morem reči. Lahko se zdiš frajer sam sebi, če sediš na dveh stolčkih, meni je pa to čisto mim.

Živjo Taja, samo nekaj mi ni jasno, v čem je fora, da imaš enkrat 22 let, drugič pa kar 26, slučajno sem se sprehajal po raznih temah in sem to opazil. Dobro saj nima veze, že imaš svoje razloge. No ja kaj naj rečem, verjamem, da imaš naporno in stresno delo in kot si rekla ti je lepo, ko lahko zvečer z ljubljeno osebo preživiš tiste lepe trenutke, ko vsaj malce pozabiš na službo itd. Vendar pri tvojem pisanju dobim občutek, da ne glede na tvojo izobrazbo, službo, cilje, svoje zahteve kot novodobne ženske malce preveč plitvo in neprizadeto (npr. že imenovanje svojega 5 letnega fanta – tipcek) opisuješ svoj odnos do tvojih dveh fantov. Mislim, da v resnici nisi tako lahkotna in brezbrižna glede tega, ker ti odnosi so vsaj po mojem mnenju precej globlji (če imaš seveda svoja čustva). Je pa možno, da sem udaril čisto mimo in se pač ne sekiraš preveč, kaj bo z enim ali drugim fantom, ki te verjetno oba ljubita.
LP
p.s.: vesele praznike želim

New Report

Close