Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ZAKAJ PUNCE VARATE

ZAKAJ PUNCE VARATE

Sem pozabila: kolk si ti že stara (mlada)?

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

ne vem, kje naj bi pisalo, da imam 22 let….bi bila pa prav vesela, ce bi bla se enkrat tolk mlada….hmmm…tipcek pa ga imenujem ljubkovalno….brezbrizna nisem, se pa zavedam tega, da sem se mlada in sem rada neodvisna…to neodvisnost mi nudi sluzba….zato pa zivljenja ne jemljem prevec resno…razen sluzbe seveda…to pa je poglavje zase…ker pa je moje delovno mesto odgovorno in ne pride v postev lahkotnost, po karakterju pa sem vecni optimist in zelooo srecen clovek, zato pa druge stvari v zivljenju jemljem tako…lahkotno…

se popolnoma strinjam s tabo….
edina pomembna stvar v zivljenju je strast….zavedati se moramo, da je zivljenje kratko, samo eno(razen ce verjame kdo v reinkarnacijo)in tocno taksno, kot si ga naredis…zato pa je treba ziveti tako, da bos na koncu, pr recimo 87-ih rekel F***,Tole je bil pa lajf…ki ga je blo vredno ziveti….drugace gre res samo za vegetiranje….sej nismo roze, da bi zdeli in cakali na mal vode in sonca, to pa je vse…..ajajaj….ljudje, zbudite se….kaj pa strast do zivljenja samega po sebi??

kdo pa govori o tem, da se kdo zdi sam sebi frajer, ce sedi na dveh stolckih?
jst cist enostavno zivim po nacelu ZIVLJENJE JE ENO SAMO, NIMA NOBENE GENERALKE, ZATO PA JE VSAKA ZAMUJENA PRILOZNOST IZGUBLJENA ZA VEDNO!
PA KOLK SI TI STARA,88????

to mene tud zanima, kolk je stara…mlada ne morem rect, glede na nacin razmisljanja je tko k en dinozaver….

No ja počasi te začenjam razumeti, aja če že ravno hočeš 22 let si si dala v postu Zvestoba do groba 10.12. (lahko si se tud samo zmotila:-)). Saj pravzaprav razmišljaš dosti korektno, če ti je trenutno služba najbolj resna, ostalo pač jemleš malo bolj lahkotno. Edina stvar, ki me vseeno malček moti je ta, da bi si glede na tvoje razmišljanje, pa to da si popolnoma neodvisna, itd. dejansko omislila neobvezna poznanstva z fanti, ki imajo podoben pogled na to stvar kot ti, tako, da mogoče kasneje nebi prizadela katerega, ki je resnično zaljubljen vate. Mi daješ tak občutek, da bi bila idealna punca za svobodne zveze, brez ljubosumij in zamer, ali bi bila vendarle prizadeta, če bi te tudi tvoj fant varal. Glej pri naju je tako, da sva se s punco oba prevarala vsaj 2x, pa si še vedno želiva biti skupaj (očitno nisva bolestno ljubosumna), čeprav nisem ne vem kakšen pristaš varanj (vsaj načrtnih ne – se pa lahko zgodi) saj mogoče bova kasneje šla tud narazen, kdo pa ve, kaj bo v prihodnosti. Kaj ti misliš?

…na kratko povedano, en sam gubec te je:)). V resnici najbrž še osnovne šole nisi vkup spraskala. Pa to ni še nič strašnega, meni se zdiš en zakompleksan osebek, ki živi v svojem svetu in je noben tip ne povoha. Ne trosi pravljic tule pa se raje mal vkup spravi. Zeeeh, zgodbe takih babšet te na koncu še uspavajo:).

he he he….pa zakaj tko resno jemljes tale forum? sej ti je mogoce ze kdo povedal, da je to VIRTUALNI svet….he he he…..

Sem brala tvoje poste….in vse skupaj povezala….in zdaj malo bolj razumem situacijo….
Kaj naj rečem……uživaj…))

lp

ula*, mislim, da je Primož enkrat že skenslal neko Natašo. Mislim, da jo bo še drugič!

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

he he he he…. super, na koncu ste vsi zadovoljni ;-)))))

Pa to vedno pravim……

hehehe…..zanimivo brat…ta vaš smisel….;lol
Je zanimivo, kako reagirate, ko se kdo ne strinja…je treba zvedet, kolk je star/a…..ja ja fosil bi znala že bit ta ula….in kaj bi bila ti v primerjavi z njo?..glej, da te ne zalije in potopi….in potem boš rabla veeeliko let – stoletij, da te življenje obdela v fosila….ta pa potem lahko mudruje v zgodovino, veliko je namreč že za njim..;)

Eh pa saj ne boš razumela…:)

MOŠKI STE ŠE HUJŠI.

jaz ne bi preveč posploševal, dejstvo pa je, da moški bistveno več varamo v mislih kot pa telesno. tudi pri prijateljicah ali sodelavkah nas zanima, kakšne ima joške, pa bradavičke, pa mucko, pa frizurco, pa….vendar to še ne pomeni, da varamo svoje partnerje.

ljubimec…))))

umetni ali naravni….

leta letijo - iščem stevardeso

pogosto je z umetnim lažje, ga ugasneš in pospraviš

New Report

Close