Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Zakaj se ne razkužuje povsod košare in vozičke?

Zakaj se ne razkužuje povsod košare in vozičke?

Samo v merkatorju, kamor hodim na malico mi razkužijo košaro. Nikjer drugje ne vidim tega. Zakaj v sparu, hoferju,…ne počnejo isto? Se še živo spominjam kako so lansko leto vsi po vrsti razkuževali. To je res žalostno. Vsi so odpovedali po celi vrst. Zdravniki, politiki,…boli jih za nas.

Pri nas pa pri sosedu ne razkužujejo, sicer napisano razkuženi oz. nerazkuženi vozički, ampak si ga moraš kar sam razkužit.

Košar pa nimamo.

Vse imaš v istem košu, vsaj tako je napisano. Politiki in zdravniki niso tisti, ki razkužujejo košare. Plus politike seveda boli, kaj pa drugega.

Je pa tole: bolj kot razkuževanje košar je pomembno umivanje rok. Pač primeš košaro in paziš, da z rokami ne greš na sluznice, dokler se ne umiješ. Sploh pa je bilo že povedano, da je manj verjetno, da se z dotikanjem površin okužiš. Tako da tovrstni ukrepi niso ravno nekaj.

ker nima smisla. umivaj roke ko prideš domov, pa bo.

Sparajo na zaposlenih. Zato imajo v Aleyi. Spar razkuzevalni “stroj” , kamor potisnes vozicek pod modro svetlobo in ga tako razkuzis.

Pri nas imajo povsod tiste kantice z razkuzilom, ponekod tudi papirnate brisacke in si sama razkuzim vozicek. Ce tega ni, imam pa itak svoje razkuzilo v zepu.

Umij si roke preden greš v trgovino, pa bodo ostali vozički čisti tudi ko boš odšla iz trgovine

Sicer vedno manj upoštevam samo zaščitne ukrepe. Zgleda, da sem že utrujena od vsega tega. Sedaj si niti ne umijem rok pred malčvanjem. Upam, da bo moj imunski sistem se tako okrepil!

New Report

Close