Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zakaj tako?

Zakaj tako?

Najlepša hvala, draga, tudi jaz ti isto želim!

Zakaj pa skačeš čez plot kar za zabavo? A imaš vsaj kondom vedno pri roki oziroma na penisu konkretno. V žepu ne pomaga.

ja itak… boljše poročena, ko pa samska ki pol probleme dela (:-P)

– mm ena deklica sprašuje kako opraviš potem s svojo vestjo?

:-))))

ne se sekirat, jasno je da eni to delamo, drugi so proti… boli te ku… živiš samo 1x in živi tak kot ti paše

mogoče pa skače z zanesljivimi !?

nimam vesti (:-P)

hm, veš kaj… zelo lahko je prevarat, bolj me vest daje zaradi ženske, s katero varam in kateri morda ne morem dat tega, kar bi hotela. Saj veš, dostkrat so pri seksu prisotna tudi čustva…

Pa čeprav vnaprej povem kako in kaj, me zna to včasih bolet.

Kaj? Ženskami? Misliš, da obstajajo zanesljive in nezanesljive?

sicer pa … opravim tako kot mali miljon drugih, ki ravnajo enako. Če boli mene, trpim sam, če boli katero drugo avanturistko je to njen problem, ker je vedla v kaj se spušča…

bistvo je, da partner ne zve; če pa bo slučajno zvedel, pa bomo šli zaradi tega narazen, bom pač vzel to v zakup. Ne gre drugače.

ja… obstajajo taki ljudje, m in ž, ki seksajo vsepovprek in taki, ki ne seksajo vsepovprek (kar pa še ne pomeni, da so 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zvesti)

Tebe skrbi kakšna bolezen, ki jo lahko revež stakne, a kaj?

ja, mene skrbi, zato pa prekleto razmislim s kom seksat

Lepo samo, da so na koncu vsi srečni.

Prekleto gor ali dol. Tio lepo svojo ženo uštimej. Pa ne bo tako groozniiih skrbi. Razen če..?

oz. potešeni…

… razen če še njo kdo uštimava!?

tega pa seveda nikoli ne veš.

Pa moraš vedet, če ne se pa pozanimaj. Pa ti ja ni vseen…

A so prisotna čustva le z njenih strani (se hecam, s strani žensk), a s tvoje pa nikoli? Tako zelo ljubiš svojo ženo ali pa?

Ne, nikoli ne seksam s kondomom. To se mi zdi tako, tako kot bi duhal rožice s plinsko masko. Če se muce že dotaknem, jo hočem občutit zunaj, noter, povsod

Pa si mal zmešan. Muca gor al dol, ne moreš bit z drugimi, potem pa nekega dne hinavsko prinest domov kakšno zadevo…Kaj bo pa potem?
Saj bi jaz tudi brez….

Je bilo tako malkrat (5 ali 6-krat v 7. letih), tako da mislim ni bojazni. Saj se mislim poboljšat, le tebe bi še..

Se mi mudi. Premisli do jutri, kaj bi počela. Pa mi povej!

Povem jutri. Zdej me pa že pošteno skrbi kdo bo opravil posel!

Verjetno se ne bo vsak strinjal s tem…ampak vseeno.
Bit zvest celo življenje enemu človeku….to je danes redko ali skoraj nemogoče. Ni važno kako krepostni in uredu so vsi ….lahko rečem, da za 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znancev, kolegov ali sodelavcev vem,da varajo…..če pa še ne varajo,so pa na poti tja….in sicer z raznimi kot oni pravijo “nedolžnimi igricami.
Ampak povem po pravici….da me to absolutno ne moti!! To je njihovo življenje in naj počnejo z njim kar hočejo!!!

Naj povem samo primer.
Sem bila obiskovalka enega foruma in tam se je razpisala ena tema o prostituciji.In sva z enim “udarila” čvek po mailu….tako nedolžno, izmenjala sva mnenja in si potem občasno še kaj napisala.In čez čas mi nekako vse skupaj postane domače in poznano….nakar potem ugotoviva,da je to moj sodelavec.:) Ki je drugače “srečno” poročen, ampak vesel odjemalec spolnih uslug v stilu-kar ne veš ne boli. Ampak ga zaradi tega danes ne gledam nič drugače in tudi povedala nisem nikomur kar mi je zaupal.Sem praktično na to pozabila. Je njegov laif in naj počne kar hoče!

____________________________________________________________ Vsakdo bi moral vsaj enkrat v življenju doživeti norost, ob kateri ti zastane dih.

Pljuvajo tisti, ki še niso poizkusili, ko pa bodo, bodo zraven kimali.

New Report

Close