Zakaj tako?
sicer pa … opravim tako kot mali miljon drugih, ki ravnajo enako. Če boli mene, trpim sam, če boli katero drugo avanturistko je to njen problem, ker je vedla v kaj se spušča…
bistvo je, da partner ne zve; če pa bo slučajno zvedel, pa bomo šli zaradi tega narazen, bom pač vzel to v zakup. Ne gre drugače.
Verjetno se ne bo vsak strinjal s tem…ampak vseeno.
Bit zvest celo življenje enemu človeku….to je danes redko ali skoraj nemogoče. Ni važno kako krepostni in uredu so vsi ….lahko rečem, da za 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znancev, kolegov ali sodelavcev vem,da varajo…..če pa še ne varajo,so pa na poti tja….in sicer z raznimi kot oni pravijo “nedolžnimi igricami.
Ampak povem po pravici….da me to absolutno ne moti!! To je njihovo življenje in naj počnejo z njim kar hočejo!!!
Naj povem samo primer.
Sem bila obiskovalka enega foruma in tam se je razpisala ena tema o prostituciji.In sva z enim “udarila” čvek po mailu….tako nedolžno, izmenjala sva mnenja in si potem občasno še kaj napisala.In čez čas mi nekako vse skupaj postane domače in poznano….nakar potem ugotoviva,da je to moj sodelavec.:) Ki je drugače “srečno” poročen, ampak vesel odjemalec spolnih uslug v stilu-kar ne veš ne boli. Ampak ga zaradi tega danes ne gledam nič drugače in tudi povedala nisem nikomur kar mi je zaupal.Sem praktično na to pozabila. Je njegov laif in naj počne kar hoče!