Zakaj ženske zanimajo uspešni moški?
Anonimno 4603, 27.09.2022 ob 11:39
Če iščes partnerja za dolge proge, je to zelo pomembno, da je uspešen, kajti pol bo tudi življenje temu primerno. Če dobiš “povpečneža”, 1500 eur plače, pol bo tudi tvoje življenje “povprečno”. Nič ni narobe s povprečnem življenju, za večino, kajti tega tudi večina živi. Če pa imaš ti kot ženska kaj več za ponuditi pa si menda ne boš izbrala nekoga na plačilni listi s takšnimi prihodki, ane?
Dobro razmisljanje a velikokrat ne uspesno.
bogastvo se ustvarja skupaj, 27.09.2022 ob 12:50
bogastvo se ustvarja skupaj, 27.09.2022 ob 12:49
Kako si ti glupo.
Daj pridi nazaj čez ene 5 let, da vidimo, če ga boš ujela enega takega 🙂
namenjeno Anonimno 4603
KAj pravim domisljave zenske ki jim skoraj vedno spodleti.
Ha ha ha…
ce si uspesna zenska z nadpovprecno placo potem je vseeno ce vzames nekoga ki ima zgolj povprecno placo pa je priden v zivljenju. ce pa si povprecna zenska je treba pa najdet nekoga z nadpovprecno ce zelis imet kvalitetno zivljenje… od ljubezni se zal ne da ziveti. vcasih treba bit tut mal preracunljiv zavoljo boljsega zivljenja. po mojih izkusnjah ljubezen mine. tip te izda prevara ipd. ce si pametna si zberes tazga k tw bo isto izdal sam mas naa konc vsaj kaj od tega. ko mu poberes polovico premozenja. moski ppa ne jamrajtw sami ste iz nas naredl prasice.
To je naravno pogojeno iz narave, kar je že pojasnjeno zgoraj, in zgodovine. Uspešen moški je lahko bolje poskrbel za žensko in s tem za naraščaj, kar pomeni nadaljevanje vrste. Vse to je na čisto nezavedni ravni. V pradavnini je štela predvsem moč in višina, a tudi iznajdljivost, da je lažje ujel plen, zgradil varnejše bivališče, ubranil družino pred sovražnikom.
Enako je tudi danes, le metode so drugačne. Za svoje potomce pač želimo najboljše. Je pa izbira tudi razumska in čustvena.
Sama ne rabim bogataša s poršeji in milijoni, a socialne na dolgi rok ne bi špilala. Iskala sem nekje primerno sebi. Več kot materialna uspešnost mi je pomenila zdrava ambicioznost in pridnost, perspektiva.
povem svojo zgodbo, midva sva pričela še kot študenta, on se je razvil v uspešnega v svojem poslu, karieri, ni pa to poslovnež. Jaz sem se posvečala materinstvu, medtem, ko je on gradil kariero.
In, ko je postal uspešen, sem pričela opažati, da po njemu stegujejo lovke naše mestne lajdre. Jp, K sreči je zaljubljen, le vame,
ker pa vemo, da ljubezen mine in se lahko zgodi čez noč, ve, da so mu vrata odprta, a za vselej zaprta.
Ženske zanimajo uspešni moški, ker jih uspeh dela močne. Saj same kot ženske ne znajo biti močne.
Rajca jih, da so vzete, ne da si vzamejo. Občutek varnosti, ker same nikoli ne znajo biti svobodne.
Ker jih je zgodovina pohabila, spolno in osebnostno. Ker je moški svet ustvaril si žensko po podobi, ki si jo želi.
Se pa skriva za tem veliko perverznosti, nečimernosti in močen ego. Uživajo v vlogi objekta za moške, stavijo na pleh kot sta videz in ženstvenost. najbolj glupe si celo pravijo, da so kraljice.
Vendar pa vsa ta ženstvenost izveni pri STARIH KOKOŠIH, ki jokajo da več ni pravih moških. Tu se prav vidi njihova ostudnost in neviden žolč, ki jim teče iz gobcev.
Na srečo pa je zapaziti vedno več mladih punc, ki so se znebile teh patriarhalnih glupostih teh starih in odcvetelih kokoši. Te punce same vodijo svoje življenje, postavile so se iz vloge objekta v lovca in znajo tudi same moške kot objekte pogledati, ni jim problem pristopiti k fantu, ni jim problem plačati pijače fantu tudi če ga prvič vidijo, tako kot je vedno moške rajcalo videti dve ženske v erotičnem filmu, je njim všeč videti dva fanta.
Te ženske prinašajo svežino in svobodo ženskam. Ne rabijo več moškega, da bi se počutile varne in ženstvene. Medtem ko stare kokoši objokujejo zaostalo preteklost kako, da več ni pravih moških.
ma okaj no, 27.09.2022 ob 11:44
To z finančnim stanjem razumem, zakaj ženske letajo za bogatini. Bolj butasto je to, ko babe zahtevajo, da so moški visoki, oz. višji od njih, in ne dajo šanse nekomu, ker je nižji ali celo enake višine.
A smo jebane žirafe? Kaj nucate višino? Kaj vas babe tako privlači na visokem moškemu?
To z višino je čista frka.. Nerazumljivo
Pac ne razumeš 🤷♀️
Meni je višina totalni deal braker. Preprosto me ne privlačijo moški pod 180 cm, tam nad 185 cm je idealno. Isto je s plešo. In dokler imam možnost bom izbrala tisto, kar me privlači. Tvoja izjava se bere, kakor da sploh ne bi smeli izbirati, temveč vzami to kar je 🤦♀️ Verjetno še en užaljen moški, ki ga je ženska zavrnila, zaradi višine.
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 30.09.2022 ob 14:18
Ženske zanimajo uspešni moški, ker jih uspeh dela močne. Saj same kot ženske ne znajo biti močne.
Rajca jih, da so vzete, ne da si vzamejo. Občutek varnosti, ker same nikoli ne znajo biti svobodne.
Ker jih je zgodovina pohabila, spolno in osebnostno. Ker je moški svet ustvaril si žensko po podobi, ki si jo želi.
Se pa skriva za tem veliko perverznosti, nečimernosti in močen ego. Uživajo v vlogi objekta za moške, stavijo na pleh kot sta videz in ženstvenost. najbolj glupe si celo pravijo, da so kraljice.
Vendar pa vsa ta ženstvenost izveni pri STARIH KOKOŠIH, ki jokajo da več ni pravih moških. Tu se prav vidi njihova ostudnost in neviden žolč, ki jim teče iz gobcev.
Na srečo pa je zapaziti vedno več mladih punc, ki so se znebile teh patriarhalnih glupostih teh starih in odcvetelih kokoši. Te punce same vodijo svoje življenje, postavile so se iz vloge objekta v lovca in znajo tudi same moške kot objekte pogledati, ni jim problem pristopiti k fantu, ni jim problem plačati pijače fantu tudi če ga prvič vidijo, tako kot je vedno moške rajcalo videti dve ženske v erotičnem filmu, je njim všeč videti dva fanta.
Te ženske prinašajo svežino in svobodo ženskam. Ne rabijo več moškega, da bi se počutile varne in ženstvene. Medtem ko stare kokoši objokujejo zaostalo preteklost kako, da več ni pravih moških.
Kako zdaj to kokoši, a niso ravno take ravno na tem forumu do nedavnega veljale za “možače”? 🙂 Prav zanimivo, kako hejtate ženske na 1001 način in vam nikoli ne bodo dobre, ne glede na to kakšne so ali kaj naredijo. Vedno vedno jim boste našli napako in hejtali do onemoglosti, namesto da bi jih podprli. Zato pa je vse narobe v družbi. Ženska se rodi z ženstveno energijo in samo ko je z moškim, ki vajba v pravi moški energiji je lahko takšna zveza uspešna. Ko vsak ve kaj je njegova vloga in naloga. Tole izprijeno razmišljanje, ki ga navajaš pa je vzrok in povod za vse zmedenosti pri določanju najprej lastnega spola, potem orientacije. Zdaj imamo že stevarde v rdečih kiklicah, z napisom she/her …kot eni debili, kot da ne vidimo brade in moškega pod obleko. Iznakazili ste svet s takšnim bolnim razmišljanjem in podpihovanjem, namesto da bi se kot družba spravili na pravo pot, ste se popolnoma izgubili in izgubljeni boste tavali do smrti. Družba sama sebe spravlja na dno. S takimi kot si ti.
Tomaž1980, 30.09.2022 ob 09:08
Zakaj vas zanimajo uspešni moški?
Kdo je za vas ženske uspešen moški? Tisti, ki vozi BMW, Mercedese, Audi, Porsche? Da ima zlate palice in najmanj 4 podjetja? Obnaša pa se v bistvu kot kakšen otrok in vam bo oprostite izrazu “JEBAL MATER”, ko boste želele iti z njim po nakupih in se bo potem še želel ločiti, ko mu bo zapasalo in vas zamenjal za ljubico, med tem, ko si ga boste poželele… Ni vse zlato, kar se sveti!
Kdo je tako sfalil pri tvoji vzgoji, da imaš tak komunikacijski srž?
Starša ali inštitucija RKC?
Ne zagovarjam sicer takih moških iz tvojega opisa – samo tvoj zaničevalni manjvrednostni kompleks ob tvojem natipku pa zmaga.
“SOFT”,
praviš, da so takšne ženske, prej veljale za možače in da ne glede na to kakšne so ženske jih kritiziramo in nikoli ne bojo dovolj dobre? Ja seveda, kdo pa jih je opredelil za možače? Zaostali moški šovinisti in njihove patriarhalne ženske, ki pravijo da moški mora biti moški in ženska mora biti ženska.
No velikokrat si že zapisala te “new age” nesmislnosti o energijah in podobne staromodne stvari. O moški in ženski energiji. In ti misliš, da zastopaš URAVNOVEŠENOST med moškim, ki ve kaj je njegovo vlogo in žensko, ki zna biti ženska.
Ne SOFT, ti zastopaš ravno poglede, ki rušijo uravnovešenost. Ki povzročajo zmedo spolne indetitete. Z svojim bolnim razmišlanjem porivaš družbo v izgubljenost. In ravno jaz sem ta, ki se bori proti TVOJI tradicionalni konzervativni “LGBTQ+petdeset novih spolov”.
Nisem še videl bolj nerealne ženske kot si ti, tudi zgodovino premalo poznaš, ker je smešno ko govoriš o problem današnjega sveta, če pa je prej bilo enako. Seveda ima tvoje razmišlanje o moški in ženski vlogi močne tradicionalne korenine. In medtem ko fantaziraš o temu, da je so to problemi sodobnega sveta, ki prihajajo z dekadentnega zahoda, ki je zašel so se moški v srednjem veku afnali z lasuljami, ličili, pajkicami in bleščečimi oblekicami(medtem ko so geje pobijali). Kot v mnogih drugih zgodovinskih obdobjih. Bolj se je poudarjalo kaj je moška energija in kaj je ženska energija, slabše je bilo. Logično je, da bo potem v Iranu kjer je ženska vloga in moška vloga potencirana do ekstrema največ operacij spremembe spola na svetu!
SOFT dovolj bilo vaše perverznosti. Ker to kar počnete je POSILSTVO NARAVE!
SPOL JE BIOLOŠKO DEJSTVO IN NE OBČUTEK!!! Da nek moški reče počutim se ženska in to pomeni, da je že ženska.
Ker ravno vi ste del heteronormativne tradicionalne družbe, ki je izumila DRUŽBENI SPOL(torej “gender” v angleščini)!!! S tem ste edinemu naravnemu spolu, ki je BIOLOŠKI SPOL dodali to izmišljotino, ta OBČUTEK. Vi reveži heteroseksualistični ste povzročili katastrofo, ki je vodila do “LGBTQ+++ 50 novih spolov” ideologije, ki je si je danes spomnila še 50 novih spolov.
Vaša tradicionalna družba se je spomnila ta občutek (družbeni konstrukt), ko je rekla moški je tak, ženska je taka. Zaradi vas te, ki se počutijo v napačnem spolu spreminjajo spol. In vi ste celo tako neznansko nevedni, da se zgovarjate na zahod????? Kaj ali je tud Brazilija zahod? Pa Iran? In Botswana? In Severna koreja? U IRANU več ljudi spremeni spol kot kjerkoli drugje na svetu. Vi nevedneži pa mislite, da to iz ZAHODA prihaja.
Zdaj je že večina moških, ki spremeni spol heteroseksualnih. Potem pravijo, da so lezbike.
Da ne govorim, da ste iz spola natedili fetiš. Najlonke, visoke petke, dekolte, ličila, dolgi lasje in nohti, ki so pobarvani niso biologija. In fetišiste(heteroseksualne moške), ki jih rajca fetiš objekt(heteroseksualna klovnesa, ups se opravičujem, želim reči ženska) hočejo to preiskusiti tudi na sebi. Ko partnerk ni doma se v to šemijo in drkajo.
NARAVA je naša največja učiteljica! In takrat ko taki kot ste vi porušite naravno ravnovesje so posledice neizbežne. Posledica pa je ta spolna zmeda, ki se danes dogaja v svetu.
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 30.09.2022 ob 15:30
“SOFT”,
praviš, da so takšne ženske, prej veljale za možače in da ne glede na to kakšne so ženske jih kritiziramo in nikoli ne bojo dovolj dobre? Ja seveda, kdo pa jih je opredelil za možače? Zaostali moški šovinisti in njihove patriarhalne ženske, ki pravijo da moški mora biti moški in ženska mora biti ženska.
No velikokrat si že zapisala te “new age” nesmislnosti o energijah in podobne staromodne stvari. O moški in ženski energiji. In ti misliš, da zastopaš URAVNOVEŠENOST med moškim, ki ve kaj je njegovo vlogo in žensko, ki zna biti ženska.
Ne SOFT, ti zastopaš ravno poglede, ki rušijo uravnovešenost. Ki povzročajo zmedo spolne indetitete. Z svojim bolnim razmišlanjem porivaš družbo v izgubljenost. In ravno jaz sem ta, ki se bori proti TVOJI tradicionalni konzervativni “LGBTQ+petdeset novih spolov”.
Nisem še videl bolj nerealne ženske kot si ti, tudi zgodovino premalo poznaš, ker je smešno ko govoriš o problem današnjega sveta, če pa je prej bilo enako. Seveda ima tvoje razmišlanje o moški in ženski vlogi močne tradicionalne korenine. In medtem ko fantaziraš o temu, da je so to problemi sodobnega sveta, ki prihajajo z dekadentnega zahoda, ki je zašel so se moški v srednjem veku afnali z lasuljami, ličili, pajkicami in bleščečimi oblekicami(medtem ko so geje pobijali). Kot v mnogih drugih zgodovinskih obdobjih. Bolj se je poudarjalo kaj je moška energija in kaj je ženska energija, slabše je bilo. Logično je, da bo potem v Iranu kjer je ženska vloga in moška vloga potencirana do ekstrema največ operacij spremembe spola na svetu!
SOFT dovolj bilo vaše perverznosti. Ker to kar počnete je POSILSTVO NARAVE!
SPOL JE BIOLOŠKO DEJSTVO IN NE OBČUTEK!!! Da nek moški reče počutim se ženska in to pomeni, da je že ženska.
Ker ravno vi ste del heteronormativne tradicionalne družbe, ki je izumila DRUŽBENI SPOL(torej “gender” v angleščini)!!! S tem ste edinemu naravnemu spolu, ki je BIOLOŠKI SPOL dodali to izmišljotino, ta OBČUTEK. Vi reveži heteroseksualistični ste povzročili katastrofo, ki je vodila do “LGBTQ+++ 50 novih spolov” ideologije, ki je si je danes spomnila še 50 novih spolov.
Vaša tradicionalna družba se je spomnila ta občutek (družbeni konstrukt), ko je rekla moški je tak, ženska je taka. Zaradi vas te, ki se počutijo v napačnem spolu spreminjajo spol. In vi ste celo tako neznansko nevedni, da se zgovarjate na zahod????? Kaj ali je tud Brazilija zahod? Pa Iran? In Botswana? In Severna koreja? U IRANU več ljudi spremeni spol kot kjerkoli drugje na svetu. Vi nevedneži pa mislite, da to iz ZAHODA prihaja.
Zdaj je že večina moških, ki spremeni spol heteroseksualnih. Potem pravijo, da so lezbike.
Da ne govorim, da ste iz spola natedili fetiš. Najlonke, visoke petke, dekolte, ličila, dolgi lasje in nohti, ki so pobarvani niso biologija. In fetišiste(heteroseksualne moške), ki jih rajca fetiš objekt(heteroseksualna klovnesa, ups se opravičujem, želim reči ženska) hočejo to preiskusiti tudi na sebi. Ko partnerk ni doma se v to šemijo in drkajo.
NARAVA je naša največja učiteljica! In takrat ko taki kot ste vi porušite naravno ravnovesje so posledice neizbežne. Posledica pa je ta spolna zmeda, ki se danes dogaja v svetu.
O energijah nimaš pojma, zato pa tudi tako razmišljaš. Ne da se mi prepucavat s tabo, res ne. Imej svoje prepričanje, jaz imam svoje pa končana maša. Imam bolj pametno delo kot to
soft, 30.09.2022 ob 15:44
O energijah nimaš pojma, zato pa tudi tako razmišljaš. Ne da se mi prepucavat s tabo, res ne. Imej svoje prepričanje, jaz imam svoje pa končana maša. Imam bolj pametno delo kot to
“SOFT”,
En stavek? 🙂 Seveda saj na vse Z DEJSTVI PODPRTO, kar sem ti napisal pač ne zmoreš odgovoriti. 🙂
Prepucavanje? Ne, nisem te žalil! Ampak kako lahko je enostavno zaključiti pogovor ko pride do argumenirane debate in se zgovoriti, da je to PREPUCAVANJE in da se zato umikaš, takrat ko vidiš da nisi sposobena argumentirane razprave. 🙂
Ja, to pove vse o tvoji nekredibilnosti in nesposobnosti argumentirane debate
Praviš da je to moje prepričanje?????
– Draga SOFT zgodovina tega sveta ni moje prepričanje!
– Tudi dejstva o današnjem svetu niso moje prepričanje!
– Tudi odkritja in raziskave o niso moje prepričanje!
Zgleda da imaš edino ti neko PREPRIČANJE, ki pa nima veze ne z ZGODOVINO, ne z dogajanjem v sodobnem svetu in ne z raziskavami. (Še več poznana dejstva so v neskladju z tem kar govoriš.)
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 30.09.2022 ob 16:03
“SOFT”,
En stavek? 🙂 Seveda saj na vse Z DEJSTVI PODPRTO, kar sem ti napisal pač ne zmoreš odgovoriti. 🙂
Prepucavanje? Ne, nisem te žalil! Ampak kako lahko je enostavno zaključiti pogovor ko pride do argumenirane debate in se zgovoriti, da je to PREPUCAVANJE in da se zato umikaš, takrat ko vidiš da nisi sposobena argumentirane razprave. 🙂
Ja, to pove vse o tvoji nekredibilnosti in nesposobnosti argumentirane debate
Praviš da je to moje prepričanje?????
– Draga SOFT zgodovina tega sveta ni moje prepričanje!
– Tudi dejstva o današnjem svetu niso moje prepričanje!
– Tudi odkritja in raziskave o niso moje prepričanje!
Zgleda da imaš edino ti neko PREPRIČANJE, ki pa nima veze ne z ZGODOVINO, ne z dogajanjem v sodobnem svetu in ne z raziskavami. (Še več poznana dejstva so v neskladju z tem kar govoriš.)
V redu je kokica. Smo zaključili.
soft, 30.09.2022 ob 16:05
V redu je kokica. Smo zaključili.
“SOFT”,
Ja smo zaključili. In argumenti so pač na moji strani. 🙂 🙂 🙂
Prepričanja in mnenja so pač za vas. Jaz mnjenja nimam ker je mnenje le znak osebnega ega in preferenc človeka. Jaz opazujem in raziskujem. Zato so ljudje nemočni, ko z dejstvi ven udarim.
Očitno me nisi dovolj brala, da nisi vedela, da sem največji nasprotnik LGBTQ+ in njihove zmede spolov. Njihova sprevrženost pa izhaja ravno iz tradicionalnih spolnih vlog.
Oni bi me utopili v žlici vode in me sovražijo. Enega geja nimam s katerim bi se družil. Imam pač vaše može, sinove ali moške ki si jih želite za svoje. In ne bodi hecna z VIN DISLOM, ko pišeš, da ziher ni biseks in da koliko žensk je gotovo imel. Ker prav mogoče je, da govorice niso iz trte zvite. Ker včasih je tam kjer je ogenj tudi dim. Je več kot 50% možnosti za to, glede na to koliko moških je biseksualcev.
Jaz to najbolje vem, ker lovim samo prave moške. Moške ki ne bi nikoli naredili tega koraka, da bi se spustili v kaj z moškim, zato morem vedno prvi narediti ta korak jaz in pri temu sem zelo uspešen.
In glede tega, da si spolno orientacijo dajala k zmedi še tole:
Čudno je, da te zadeve o energiji ne veljajo tudi za živalski svet, ker najuspešnejše vrste, ki so tudi med najbolj intiligentnimi uspevajo najbolje ravno zaradi njihove 100% biseksualnosti. Ne svet ni tak kot si ga predstavljaš.
Pri ljudeh je v mnogih ozirih podobno. Samo te ne bom tu utrujal z raziskavami, ker te ne zanima. Oziroma še bolje, ker nočeš za to slišati. Saj ženske z staromodnimi pogledi s spolnimi vlogami odvrača in dela negotove, da so moškemu, ki jih privlači seksi tudi moški. To je bolj všeč mladim puncam, ki se jim zdi luštno videti dva moška.
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 30.09.2022 ob 16:32
“SOFT”,
Ja smo zaključili. In argumenti so pač na moji strani. 🙂 🙂 🙂
Prepričanja in mnenja so pač za vas. Jaz mnjenja nimam ker je mnenje le znak osebnega ega in preferenc človeka. Jaz opazujem in raziskujem. Zato so ljudje nemočni, ko z dejstvi ven udarim.
Očitno me nisi dovolj brala, da nisi vedela, da sem največji nasprotnik LGBTQ+ in njihove zmede spolov. Njihova sprevrženost pa izhaja ravno iz tradicionalnih spolnih vlog.
Oni bi me utopili v žlici vode in me sovražijo. Enega geja nimam s katerim bi se družil. Imam pač vaše može, sinove ali moške ki si jih želite za svoje. In ne bodi hecna z VIN DISLOM, ko pišeš, da ziher ni biseks in da koliko žensk je gotovo imel. Ker prav mogoče je, da govorice niso iz trte zvite. Ker včasih je tam kjer je ogenj tudi dim. Je več kot 50% možnosti za to, glede na to koliko moških je biseksualcev.
Jaz to najbolje vem, ker lovim samo prave moške. Moške ki ne bi nikoli naredili tega koraka, da bi se spustili v kaj z moškim, zato morem vedno prvi narediti ta korak jaz in pri temu sem zelo uspešen.
In glede tega, da si spolno orientacijo dajala k zmedi še tole:
Čudno je, da te zadeve o energiji ne veljajo tudi za živalski svet, ker najuspešnejše vrste, ki so tudi med najbolj intiligentnimi uspevajo najbolje ravno zaradi njihove 100% biseksualnosti. Ne svet ni tak kot si ga predstavljaš.
Pri ljudeh je v mnogih ozirih podobno. Samo te ne bom tu utrujal z raziskavami, ker te ne zanima. Oziroma še bolje, ker nočeš za to slišati. Saj ženske z staromodnimi pogledi s spolnimi vlogami odvrača in dela negotove, da so moškemu, ki jih privlači seksi tudi moški. To je bolj všeč mladim puncam, ki se jim zdi luštno videti dva moška.
Zaman pišeš in me citiraš, jaz tega sploh ne berem… Sam da veš
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 30.09.2022 ob 16:53
Seveda. Težka je, če svet ni tak kot si želiš. 🙂 Lažje je bluziti o nekih energijah in živeti v fantazijskem svetu z glavo v oblakih. 🙂 Z resničnostjo sporijeti pa se je težko.
Soft je isti tip ženske kot Zvezdana Mlakar. Neprebavljiva. Nemoreš se resno pogovarjati z nekom, ki si bere usodo iz kavne usedline, si čisti energijo in se poslužuje podobnih traparij.