Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ženske zanimajo uspešni moški?

Zakaj ženske zanimajo uspešni moški?

Odgovor na objavo uporabnika
hgbrnhb, 30.09.2022 ob 19:01

Isto kot: zakaj moške zanimajo lepe ženske?

No ja no – še ni bilo videti lepe slovenske predsednice uprave ( CEO) slovenskega  uspešnega podjetja… Moškega pa že…

Zarad denarja in dobrih genov, ce je uspesen tudi intektualno.

Kokoš posluš, 30.09.2022 ob 17:37

Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 30.09.2022 ob 16:53

soft, 30.09.2022 ob 16:35

Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 30.09.2022 ob 16:32

soft, 30.09.2022 ob 16:05

Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 30.09.2022 ob 16:03

soft, 30.09.2022 ob 15:44

Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 30.09.2022 ob 15:30

“SOFT”,

praviš, da so takšne ženske, prej veljale za možače in da ne glede na to kakšne so ženske jih kritiziramo in nikoli ne bojo dovolj dobre? Ja seveda, kdo pa jih je opredelil za možače? Zaostali moški šovinisti in njihove patriarhalne ženske, ki pravijo da moški mora biti moški in ženska mora biti ženska.

No velikokrat si že zapisala te “new age” nesmislnosti o energijah in podobne staromodne stvari. O moški in ženski energiji. In ti misliš, da zastopaš URAVNOVEŠENOST med moškim, ki ve kaj je njegovo vlogo in žensko, ki zna biti ženska.

Ne SOFT, ti zastopaš ravno poglede, ki rušijo uravnovešenost. Ki povzročajo zmedo spolne indetitete. Z svojim bolnim razmišlanjem porivaš družbo v izgubljenost. In ravno jaz sem ta, ki se bori proti TVOJI tradicionalni konzervativni “LGBTQ+petdeset novih spolov”.

Nisem še videl bolj nerealne ženske kot si ti, tudi zgodovino premalo poznaš, ker je smešno ko govoriš o problem današnjega sveta, če pa je prej bilo enako. Seveda ima tvoje razmišlanje o moški in ženski vlogi močne tradicionalne korenine. In medtem ko fantaziraš o temu, da je so to problemi sodobnega sveta, ki prihajajo z dekadentnega zahoda, ki je zašel so se moški v srednjem veku afnali z lasuljami, ličili, pajkicami in bleščečimi oblekicami(medtem ko so geje pobijali). Kot v mnogih drugih zgodovinskih obdobjih. Bolj se je poudarjalo kaj je moška energija in kaj je ženska energija, slabše je bilo. Logično je, da bo potem v Iranu kjer je ženska vloga in moška vloga potencirana do ekstrema največ operacij spremembe spola na svetu!

SOFT dovolj bilo vaše perverznosti. Ker to kar počnete je POSILSTVO NARAVE!

SPOL JE BIOLOŠKO DEJSTVO IN NE OBČUTEK!!! Da nek moški reče počutim se ženska in to pomeni, da je že ženska.

Ker ravno vi ste del heteronormativne tradicionalne družbe, ki je izumila DRUŽBENI SPOL(torej “gender” v angleščini)!!! S tem ste edinemu naravnemu spolu, ki je BIOLOŠKI SPOL dodali to izmišljotino, ta OBČUTEK. Vi reveži heteroseksualistični ste povzročili katastrofo, ki je vodila do “LGBTQ+++ 50 novih spolov” ideologije, ki je si je danes spomnila še 50 novih spolov.

Vaša tradicionalna družba se je spomnila ta občutek (družbeni konstrukt), ko je rekla moški je tak, ženska je taka. Zaradi vas te, ki se počutijo v napačnem spolu spreminjajo spol. In vi ste celo tako neznansko nevedni, da se zgovarjate na zahod????? Kaj ali je tud Brazilija zahod? Pa Iran? In Botswana? In Severna koreja? U IRANU več ljudi spremeni spol kot kjerkoli drugje na svetu. Vi nevedneži pa mislite, da to iz ZAHODA prihaja.

Zdaj je že večina moških, ki spremeni spol heteroseksualnih. Potem pravijo, da so lezbike.

Da ne govorim, da ste iz spola natedili fetiš. Najlonke, visoke petke, dekolte, ličila, dolgi lasje in nohti, ki so pobarvani niso biologija. In fetišiste(heteroseksualne moške), ki jih rajca fetiš objekt(heteroseksualna klovnesa, ups se opravičujem, želim reči ženska) hočejo to preiskusiti tudi na sebi. Ko partnerk ni doma se v to šemijo in drkajo.

NARAVA je naša največja učiteljica! In takrat ko taki kot ste vi porušite naravno ravnovesje so posledice neizbežne. Posledica pa je ta spolna zmeda, ki se danes dogaja v svetu.

O energijah nimaš pojma, zato pa tudi tako razmišljaš. Ne da se mi prepucavat s tabo, res ne. Imej svoje prepričanje, jaz imam svoje pa končana maša. Imam bolj pametno delo kot to

“SOFT”,

En stavek? 🙂 Seveda saj na vse Z DEJSTVI PODPRTO, kar sem ti napisal pač ne zmoreš odgovoriti. 🙂

Prepucavanje? Ne, nisem te žalil! Ampak kako lahko je enostavno zaključiti pogovor ko pride do argumenirane debate in se zgovoriti, da je to PREPUCAVANJE in da se zato umikaš, takrat ko vidiš da nisi sposobena argumentirane razprave. 🙂

Ja, to pove vse o tvoji nekredibilnosti in nesposobnosti argumentirane debate

Praviš da je to moje prepričanje?????

– Draga SOFT zgodovina tega sveta ni moje prepričanje!

– Tudi dejstva o današnjem svetu niso moje prepričanje!

– Tudi odkritja in raziskave o niso moje prepričanje!

Zgleda da imaš edino ti neko PREPRIČANJE, ki pa nima veze ne z ZGODOVINO, ne z dogajanjem v sodobnem svetu in ne z raziskavami. (Še več poznana dejstva so v neskladju z tem kar govoriš.)

V redu je kokica. Smo zaključili.

“SOFT”,

Ja smo zaključili. In argumenti so pač na moji strani. 🙂 🙂 🙂

Prepričanja in mnenja so pač za vas. Jaz mnjenja nimam ker je mnenje le znak osebnega ega in preferenc človeka. Jaz opazujem in raziskujem. Zato so ljudje nemočni, ko z dejstvi ven udarim.

Očitno me nisi dovolj brala, da nisi vedela, da sem največji nasprotnik LGBTQ+ in njihove zmede spolov. Njihova sprevrženost pa izhaja ravno iz tradicionalnih spolnih vlog.

Oni bi me utopili v žlici vode in me sovražijo. Enega geja nimam s katerim bi se družil. Imam pač vaše može, sinove ali moške ki si jih želite za svoje. In ne bodi hecna z VIN DISLOM, ko pišeš, da ziher ni biseks in da koliko žensk je gotovo imel. Ker prav mogoče je, da govorice niso iz trte zvite. Ker včasih je tam kjer je ogenj tudi dim. Je več kot 50% možnosti za to, glede na to koliko moških je biseksualcev.

Jaz to najbolje vem, ker lovim samo prave moške. Moške ki ne bi nikoli naredili tega koraka, da bi se spustili v kaj z moškim, zato morem vedno prvi narediti ta korak jaz in pri temu sem zelo uspešen.

In glede tega, da si spolno orientacijo dajala k zmedi še tole:

Čudno je, da te zadeve o energiji ne veljajo tudi za živalski svet, ker najuspešnejše vrste, ki so tudi med najbolj intiligentnimi uspevajo najbolje ravno zaradi njihove 100% biseksualnosti. Ne svet ni tak kot si ga predstavljaš.

Pri ljudeh je v mnogih ozirih podobno. Samo te ne bom tu utrujal z raziskavami, ker te ne zanima. Oziroma še bolje, ker nočeš za to slišati. Saj ženske z staromodnimi pogledi s spolnimi vlogami odvrača in dela negotove, da so moškemu, ki jih privlači seksi tudi moški. To je bolj všeč mladim puncam, ki se jim zdi luštno videti dva moška.

Zaman pišeš in me citiraš, jaz tega sploh ne berem… Sam da veš

Seveda. Težka je, če svet ni tak kot si želiš. 🙂 Lažje je bluziti o nekih energijah in živeti v fantazijskem svetu z glavo v oblakih. 🙂 Z resničnostjo sporijeti pa se je težko.

Soft je isti tip ženske kot Zvezdana Mlakar. Neprebavljiva. Nemoreš se resno pogovarjati z nekom, ki si bere usodo iz kavne usedline, si čisti energijo in se poslužuje podobnih traparij.

😄

Ja res je. “SOFT” vrjetno misli da je ZNANOST filmski žarn, tako da ji ne morem dopovedati veliko. 😅

Sem pa vesel, da sva karte položila na mizo, ker SOFT je ženska, ki rada skriva karte. Je zadnja oseba kateri bi zaupal.

Najlepšim ženskam pripadajo najbolj uspešni moški – in obratno.

Zanimivo vse zenske bi mele uspesnega moskega. Tu pa nastane en vlki problem ker 99% zensk hoce met uspesnega moskega ki pa je v 1%.  Tak da veliko uspeha pri iskanju.

aja pa uspesni moski majo izbiro,  tak da mate zlo malo moznosti da bo lih vas izbral 👍🤔

lepe in mokre sanje pa vam le ostanjo 😂

Meni je bolj važno, da je dober oče kot pa, da je poslovno uspešen.

Ker si želijo lagodnega (zastonskega) življenja. Lep primer so žene kriminalcev – ni jim važno s kakšnimi umazanimi posli se ukvarja njihov mož, pomembno je da lahko lagodno živi.

2342556, 01.10.2022 ob 10:15

Ker si želijo lagodnega (zastonskega) življenja. Lep primer so žene kriminalcev – ni jim važno s kakšnimi umazanimi posli se ukvarja njihov mož, pomembno je da lahko lagodno živi.

Pa a je to res uspešen moški? Vsaka ima svojo definicijo “uspeha” in recimo zame to ni noben uspeh. Tudi taki, ki so se prebili do ne vem kakšnih položajev in se imajo za ne vem kako pomembne, to niso zame uspešni ljudje. Njihovo mnenje me niti ne zanima, kaj šele da bi imela z njimi opravka. Verjetno je res najbolj pomembna ravno definicija uspeha, da lahko potem sploh komentiramo te ženske in njihove razloge za tako izbiro.

A ponavadi se enaki zvohajo med seboj in poparčkajo, saj imajo enake ali vsaj podobne poglede na svet, uspeh in temu primerno živijo. Kaj komu več pomeni, pa je stvar proste izbire in vsakršno obsojanje popolnoma nepotrebno. Gušti so gušti

Uspešen moški…. je moški, ki je samozavesten in ne rabi ene, ki mu bo ves čas nabijala, ampak si izbere žensko, ko jo potrebuje. Na palubi jahte jih ima vsaj deset in si vsak dan, če mu paše izbere drugo. Je samozadosten. Kupi lahko vse in tudi eno tako glupo, kot si ti, s puhlo leno glavo, ki bi najraje živela na račun moškega in nič delala, hodila v salone in zapravljala denar… Sugar ata si nabavi in boš vse imela… nasvet od zelo uspešnega moškega..

Zato, ker večina žensk želi providerja, ki jim bo omogočil lagodno življenje, oblekce, dober avto, hiše, finančno varnost itd. Seveda tega večina žensk nikoli ne bo priznala. Nikoli! Nabijale bodo o uspešnosti… Nismo od včeraj in vemo kaj pomeni uspešnost in vemo, da velikega uspeha ni brez veliko denarja. Navedle bodo vse drugo kot to, da bi jim tak moški omogočil lagodno življenje in finančno varnost. Ženske rade lažejo same sebi in potem še naokoli.

Ker je takih moških zelo zelo malo to pomeni, da lahko tak moški izbira med stotinami žensk. Žensko lahko zamenja hitreje kot gume na avtu.

Me zanima kok teh, ki so tok pametne glede tega imajo doma “uspešne” moške. Veliko vas nerazume pomena biti uspešen, vse vidite samo denar. Bogi vaši moški.

NesramnaResnica, 03.10.2023 ob 06:23

Zato, ker večina žensk želi providerja, ki jim bo omogočil lagodno življenje, oblekce, dober avto, hiše, finančno varnost itd. Seveda tega večina žensk nikoli ne bo priznala. Nikoli! Nabijale bodo o uspešnosti… Nismo od včeraj in vemo kaj pomeni uspešnost in vemo, da velikega uspeha ni brez veliko denarja. Navedle bodo vse drugo kot to, da bi jim tak moški omogočil lagodno življenje in finančno varnost. Ženske rade lažejo same sebi in potem še naokoli.

Ker je takih moških zelo zelo malo to pomeni, da lahko tak moški izbira med stotinami žensk. Žensko lahko zamenja hitreje kot gume na avtu.

“vemo, da velikega uspeha ni brez veliko denarja.”

To ni čisto res, ženske se bolj palijo na kompetentnost kot na bankovce kot take, vsaj ta dobre, finančna uspešnost samo korelira s pozitivnimi lastnostmi, ambicioznostjo, energijo, inteligenco, socialnimi veščinami, disciplino…, to je privlačno, ne keš sam po sebi. Zato so privlačni taki s talentom, tudi če še nimajo nujno keša, tisti ki samo zadanejo na loteriji pa ne. To je biološko, za njo in njene potomce je bolje, da je moški kompetenten, povsem legitimno si želi tazga, kaj pa naj bi si želela, luzerja brez socialnih veščin, ker je kao dober po srcu? Mi želimo pa lepe ženske, ker bo lepim otrokom lažje v lajfu kot grdim in tudi to je legitimno.

Anonimno 8409, 03.10.2023 ob 10:43

“vemo, da velikega uspeha ni brez veliko denarja.”

To ni čisto res, ženske se bolj palijo na kompetentnost kot na bankovce kot take, vsaj ta dobre, finančna uspešnost samo korelira s pozitivnimi lastnostmi, ambicioznostjo, energijo, inteligenco, socialnimi veščinami, disciplino…, to je privlačno, ne keš sam po sebi. Zato so privlačni taki s talentom, tudi če še nimajo nujno keša, tisti ki samo zadanejo na loteriji pa ne. To je biološko, za njo in njene potomce je bolje, da je moški kompetenten, povsem legitimno si želi tazga, kaj pa naj bi si želela, luzerja brez socialnih veščin, ker je kao dober po srcu? Mi želimo pa lepe ženske, ker bo lepim otrokom lažje v lajfu kot grdim in tudi to je legitimno.

Vem kaj hočeš povedati, ampak realnost je drugačna. S kompetenco poskusi kupiti hišo, avto, vilo na morju, jahto…lepe obleke, čevlje, potovanja, frizuro, manikuro vsak teden…

NesramnaResnica, 03.10.2023 ob 11:16

Vem kaj hočeš povedati, ampak realnost je drugačna. S kompetenco poskusi kupiti hišo, avto, vilo na morju, jahto…lepe obleke, čevlje, potovanja, frizuro, manikuro vsak teden…

če je tip kompetenten in ima socialne veščine, bo tudi uspešen, mogoče ne bo milijonar, bo pa imel dovolj, vsaj za slovenske ženske, ki niso pretirano materialistične, še ene dobre nisem slišal, da bi normalno uspešnemu tipu s solidno službo težila zakaj nima jahte in ferarija, ali pa da bi ga pustila, ker ima en drug več keša, ženske ponavadi prevarajo in pustijo, ker je en drug bolj emocionalno razpoložljiv in socialno in seksualno kompetenten, ne zato, ker ima več keša.

A ni bolje, da ženska dobi uspešnega moškega, kot leno zgubo, pijanca,..?

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Anonimno 8409, 03.10.2023 ob 12:41

če je tip kompetenten in ima socialne veščine, bo tudi uspešen, mogoče ne bo milijonar, bo pa imel dovolj, vsaj za slovenske ženske, ki niso pretirano materialistične, še ene dobre nisem slišal, da bi normalno uspešnemu tipu s solidno službo težila zakaj nima jahte in ferarija, ali pa da bi ga pustila, ker ima en drug več keša, ženske ponavadi prevarajo in pustijo, ker je en drug bolj emocionalno razpoložljiv in socialno in seksualno kompetenten, ne zato, ker ima več keša.

Jp. Sem se z eno na Tinderju pogovarjal, je hotela samo, da jo nekdo hard (BDSM) obdela in se z njo kaj pogovori, drugače pa je rekla, da ne bo nikoli zapustila moža, saj ji nudi 90% ostalih stvari v življenju….

Po mojih izkušnjah žensk ne zanimajo (poslovno) uspešni moški.
Morda splošno uspešni so tisti, ki jim uspe lagodno življenje z nič dela.

Dejansko poslovno uspešni pa so praviloma deloholiki.
Nimajo časa za nič na svetu. Sploh družinsko življenje praviloma šepa.

Ženske bi imele bogatega in uspešnega moškega.

Kaj pa jim one lahko ponudijo, razen luknje med nogami?

Marsikatera misli, da ji vse pripada, s tem, da sama nima nič za ponuditi!

Po številkah sem nadpovprečno uspešen (izobrazba, služba, dohodek, prihranki) pa še nisem bil s punco na zmenku. Torej gre za eno debelo laž, ker nobenemu fantu ne piše na čelu kako uspešen je in če ne spozna nobene punce, nobena ne ve koliko denarja ima.

Nisem iskala bogatega. Vedno sem znala zase poskrbeti. Iskala sem človeka s katerim bi bila skupaj močna, kompatibilna . Veliko premoženja sva skupaj ustvarila, ker sva oba močna na tem področju. Nikoli ne bi bila z moškim samo zaradi bogastva.

New Report

Close