Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaključek odnosa

Zaključek odnosa

Odgovor na objavo uporabnika
khm524, 05.03.2023 ob 04:18

Marterina, 04.03.2023 ob 20:42

Hudo mi je in boli. Zelo. Odločila sem se, da zaključim odnos, ki je trajal štiri mesece. Vse drugo, polno aktivnost, jaz sem bila zadnja na vrsti. Samo, ko je imel jajčka polna takrat bi gospod prišel. Ali pa jaz k njemu. Sva se menila, da greva za vikend pa nekam na oddih. Pa se je že čez dva dni premislil, da gre on smučat. Po smučanju v poznih večernih urah bi se prišel pa spraznit. Ne vem ali sem jaz čudna ker nisem sprejemala njegovih aktivnosti in zasedenosti ali je edino pametno, da se zjokam in grem naprej.

Prav si se odlocila da si prekinila. Je vse ok in prav, da imajo partnerji cas in prostor zase, vendar to tukaj je izkoriscevanje in vlecenje za nos. Vprasanje ali nima kje se druzine in te se izkorisca.

Bodi bolj previdna in naslednjic preden se gres dajat dol pocakaj vsaj 6 mesecev do 1 leta. Tistemu k se gre sam za to, bo prej odsel.

Dej ne nabijej.

Kaki so eni komentarji….Bože mili. Vsak sebi daje vrednost saj vsak živi sam sabo. Če se je ženska zaljubila v napačnega ni ona kriva. Ni prva ni zadnja. Sam, da preboli čim prej.

To še ni odnos. Šele začetek. Veš, kdo je na drugi strani.. verjetno še poročen. Greš naprej, na tej poti pa si napišeš, koga želiš ti in odkrivaš sebe.

That’s it 🙂

Vsi se zaljubimo v tiste ki so v naših očeh boljši od nas.

Moški ki je na boljšem to izkoristi tako da pridobi sex in v zameno ženski niti ne prisluhne o njenih željah.

Ženska ki je na boljšem pa izkoristi moškega za to da ji marsikaj v življenju pomaga, je njen psihoterapevt, jo pelje tja in tja…nakoncu pa ne dobi niti pol lupčka od nje.

No tudi jaz mislim, da ženske, ki začnejo po 2 mesecih zveze govoriti, da rabijo čas zase ni so neki resne in ne vejo kaj bi tako, da samo grem ko to reče

Znebi se ga… Če je že zaj tak, kaki šele bi bil po nekaj letih odnosa. Bog ne daj da maš kdaj s takim otroke. Si dobesedno za vse sama.

Jaz sem osamljen, narcisi in budale pa imajo punce…

Dobro si se odločila. Boljše kot da bi ostala npr.straniščna školjka zanj, kot praviš se je prihajal le spraznit!

Pa kaj ti ni jasno ,da te ima samo za ponucat

Za:

Jaz sem osamljen, narcisi in budale pa imajo punce…”

Žal je običajno tako. Enako velja za ženske. Plastične, plehke afne in keš pi.ke pritegnejo pozornost, medtem ko karakterne posameznice ostajajo v ozadju. Redki oz. redke so pripravljeni iskati partnerja s srcem ter se osredotočati na dobroto, srčnost, iskrenost in zvestobo. Danes večina stavi na napačne vrednote, kot so izumetničenost, atraktivnost,  popularnost pri nasprotnem spolu itd.

Vztrajaj v tej vezi. Če boš dovolj močna ga boš dobila, le vztrajaj.

Tudi moja bivša partnerka je bila taka da je bila namenjena vsem moškim ki so imeli polna jajca in biti vedno na razpolago….

Za to pa ni bila v življenju nikoli deležna pravega moškega.

Sami luzerji in nič vredneži so bili tisti ki so polnili njeno mednožje s svojo svinjarija.

Vsaka čast njej in takim podobnim.

Čebela_adela, 18.04.2023 ob 09:44

en ki rad, 18.04.2023 ob 07:49

Zakaj vedno pravite, da se moški spraznimo… ali ve ne seksate rade? Če se imata oba lepo, je lahko tudi “izpraznit” fajn….

pol si pa najdi eno tako, ki ji je samo do seksa in nič drugega. kajn problem, tudi take obstajajo. vedno več jih je.

samo ne fejkat veze z žensko, ki bi rada imela partnerja samo zato, da si prideš jajca spraznit.

One bi imele partnerja? Tak se še ni rodil, kakršnega bi take imele partnerja. Vse po njihovo in one bi takega moškega, na katerega bi se lahko naslonile. Kot bi iskale leseno železo.

Prav je tako da si ga skenslala…naj si najde kurbo ki mu bo praznila jajca ko njemu paše

New Report

Close