Zakon brez intime
Pri tej starosti bi se moralo seksati vsaj vsak drugi dan …
Nekaj je narobe in še zdaleč ne drži, da je “vse ok”. Vse je samo na videz funkcionalno, zunanja fasada je “ok”, kaj se pa njemu dogaja v glavi, zakaj je postal aseksualen, je pa druga pesem. Mogoče je povezano s tvojim porodom. Mogoče pa se mu je vrnila neka travma iz otroštva, ker, kar smo doživljali kot otroci, se nam vrača v odraslosti. Tudi to, da je imel v preteklosti “preveč deklet” (kot praviš), je nek simptom. Morda pa si seksa ne želi, ker zasluži premalo denarja. Moški brez keša (če zasluži premalo ali če ženska zasluži več) je kot moški brez k*. Odtegne si seks, ker njegova psiha predpostavlja, da si brez denarja ženske ne zasluži. To je enako kot ženska brez jošk!
Morda pa si k seksualni “suši” (delno) prispevala sama. Malo spremeni videz, da boš bolj “jebozovna”. Poudari joške, rdeča šminka, blond lasje, flirtaj. Tudi z drugimi, da malo ugotoviš, pri čem si.
Morda pa oba potrebujeta obisk terpaveta.
Ena1988, 08.11.2021 ob 12:20
Živjo,
Z mojim sva poročena 5 let. Oba imava 33 let. Imava tri leta starega otroka. Vse je ok. Lepo funkcioniramo. Meni je le nekaj čudno. Seksala nisva že vsaj dve leti. Tudi po rojstvu je še vedno bila akcija, potem pa se je nehalo… Priznam, včasih sem bila po žensko muhasta, me je zvečer bolela glava,… Pač moški bi pa vedno. Vendar to še je končalo Druge nima. Oba delava od doma in sva skupaj 24/7. Zato tudi ne verjamem, da si sam pomaga. Ko nanese pogovor na spolnost se smeji. Pred njim sem imela dva fanta. Z nobenim nisem imela tovrstnih težav. On je imel pred menoj več deklet. Za moj okus kar preveč. Marsikaj se je dogajalo v študentskem domu. Tam sva se tudi spoznala. Kmalu preselila skupaj,… Zakaj se on noče pogovarjati o seksu? Kako naj ga vprašam.? Kaj je moškim všeč.? Ne verjamem, da bi imel težave z libidom. Ponoči, ko se zbudim, privijem k njemu je stvar ‘zbujena’. Moški ga ne zanimajo. Je imel preveč deklet.
Skrajni čas je, da si omisliš občasneža. Sema pravi naslov za tovrstne težave. leti brez sexa. joj. joj
Popay npr, 08.11.2021 ob 13:41
preveč sta skupaj. Ko greš sama v kakšno trgovino, hipermarket, čekirej, če kakšnemu moškemu sploh padeš v oko, če ne, jebi ga. Ženska more oddajat jebozovno energijo, pa tud, če je v raztegnjeni trenirki doma, važno, da je čista in moškemu diši.
evo sam take komentarje ne poslusat avtorica
sam sem srecna v zakonu ze 15 let z mojim sva skupaj od 20leta po sluzbi greva domov na izlete vecerje in ostalo hodiva skupaj
po sluzbi se pokliceva ali med potjo domov ne da bi se preverjala ampak ker se veliki pogovarjava
sva dobra prijatelja in imava super zakon
tisti ki pravijo da ne morejo biti v vezi ce so prevec skupaj iscejo nekoga da si bo z njim delil stroske ali praznil jajca kot tale kreten od popaja 🙂 za kozlat derpan kmetavzarski res kasni ljudje ste v vecini na tem svetu
sicer pa : moj ni seksal eno leto ko sem imela zal tezave zdravstvene,fukal okoli se ni na roke si ga pa ni metal ze od pubrtete
ljubezen ni samo seks ampak se mnogo drugega in temu se rece kemija in ljubezen
a potem vsi ko vam partner zboli se fukate okol ker revcki ne zdrzite brez? ja bogi no 🙂
ta forum je milo receno za bruhat
bivas pa res rada spoznala v zivo s kle gor tiste k mate take faking ogabne izjave in debilne
kok morte bit grdi in mentalno zaostali 🙂
taki se sploh neb smel rodit 🙂
Vse ki se kurbate okol bi vas pa lincala 🙂 pa nej se se tko grdo slisi ampak to mi je pa tko odvratno da povedat ne morem
najlazje je met doma nekoga za praznjenje in da vam vse skuha in pospravi potem pa se jebimo okol
pomoje dam sus u glavo tipu garant 🙂
derpani mlecni mrs na josko nazaj
to so tipi k se jim se na kravo dvigne in na zensko gledajo kot na spolni objekt
Pika
če se ti partner zaserje, 08.11.2021 ob 15:11
Ti bom jaz povedal zakaj noče sexat .
Če se ti nekdo na lep ali grd način zaserje se ti zaserje.
Upam da me razumeš če prej nisi hotela dobiš kontra sedaj pa on noče .
Lepo pošteno.
Pri nas podobna zgodba se razumeva ampak sexava že več kot pet let ne.
Sam za sebe poskrbim ,osexu se ne pogovarjava.
Zadeva zaklučena.
srhljivo žalostno.. kot samska sem lahko ves lajf brez spolnosti, a v vezi ni šans, da bi živela z nekom kot cimra a naj bi bil moj partner, da ne bi bilo dotikov, poljubov, nežnosti, strasti, spolnosti (drugo je v primeru bolezni, poškodb, če sta pa zdrava pa…..)
Neki si zajebala draga dama. Kaj pa, veš sama. Ali te je predolgo bolela glava, ali si se opustila in te ignorira ali ga odbijaš ali .. skratka neki je.
Tipom z lahkoto “pade” do nekoga. Bivša, lepa za past na rit je, imela agresivne izpade in zato je bila na suhem doklr se ni vedla kulturno (se ni.. zato je bivša). Sovrstnik je bil casanova, sedaj v vezi desetletje in ko je …. detajle bom spustil, skratka, partnerki ne “da” že leta. Ja, tipi smo lahko brez seksa kr dolgo časa. Pač, malo ko vas j drage dame, pa ne samo vas, tudi nas tipe. Zveze niso kar so ble, danes si skp da nisi sam, jebesh to 🙄
Nič ne govori, pojdi na kolena, odpni mu hlače, potegni dol gate in mu ga začni žvečiti, ko bo otrdel samo še nastavi svojo češpo pa se bo spet okusil, trenutno pa je najbrž v fazi ko je rekel , klinc te gleda, ti mene ne boš jebala z glavobolom, raje nič kot pa da bom prosjačil, jaz to svoji večkrat naredim, če me grobo zavrne pač štrajkam dokler ne prosjači, pa sva bot.
Manca105, 08.11.2021 ob 14:42
Kavke, 08.11.2021 ob 14:36
Mogoče ga preveč siliš in ga odbijaš. Včasih tud moškim ni to ok, če baba hoče sam noge narazen dajat. Če ste se v mladih letih gonili, je pač zdej tko, da so tip sam pomaga. To je prvi znak varanja v zakonu
Če mu pri 33-letih ne paše je pa res katastrofa! Moj pri 72 rine v mene in bi tudi dvakrat dnevno, če bi mu ustregla…
Punca, vzemi mu telefon in računalnik in mu vrni, ko bo bolj poskočen!
Pa to same stare koke ste tu gor pametne 2022 smo halo !