Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek zame grozen dvom, zanj…

zame grozen dvom, zanj…

Pri petnajstih sva začela hoditi. Pri petindvajsetih me je pustil zaradi druge. Takrat sem seveda mislila, da se bova poročila, imela otroka,… Ko me je pustil, sem mislila, da bom kar umrla. Kar pet let je trajalo, da sem si opomogla. Stara sem 40 let. Otroka imam z moškim, s katerim sva se razšla pred letom dni. On je ločen, ima otroka, ki živi z bivšo ženo.

Zdaj sva šla parkrat skupaj na kavo in priznal mi je, da bi naredil vse, da me dobi nazaj. Jaz ga imam po eni strani rada, po drugi pa se bojim, da se ne bo zgodilo še enkrat to, da me bo pustil. Prosim, svetujte.

Pogreta juha nikoli ni dobra…

Pogreta juha nikoli ni dobra…

Pogreta juha, pogreta juha, to kr neki klobasajo. Tak vsak reče in pol se to prime, jst mam mojo pogreto juho že 15 let ob seb. Pač pr enih gre, pri drugih ne. Pogumno poskusi

A misliš, da ti ne verjamemo…. :))))

Probi, zdej ti itak ne bo več tko hudo,če te pusti, ker boš itak na to skoz mislna:)))

Tako je. Nekateri se pač zavedajo, da so dobili drugo možnost in storijo vse, da v drugo ne zafurajo več. Posploševat je pa nekaj najbolj neumnega, no. Jst bi tud mojga bivšega vzela nazaj.

Ej, pa saj se ti ni treba takoj jutri poročit. Če ti je fino, ugrizni. Ampak POČASIIII. Nikamor se ti ne mudi, Predvsem ga ne naseli takoj v svojem stanoovanju, to je osnova. Glede nat o, da imaš svojega otroka, je grozno pomembno, da si dovolj pametna, da užiješ pozitivne reči, da pa ne začneš že takoj jutri zganjati nekega družinskega žviljenja, mu prati umazane cunje itd. Je takoj vse čisto drugače. Pustita si, da se na novo spoznata, ugotovita, kje sta, uživajta v randijih, ostanita vsak na svojem teritoriju. Samo nikar se ne boj, da te bo spet pustil, če boš ta strah prenesla nanj, boš vse samo uničila. Če si ga želiš, si ga privošči. Če pa ne, pa raje počakaj na koga drugega. Bi si bilo pa po mojem vseeno neumnmo že vnaprej zapirati vvse poti samo zaradi pogrete župe. Moj stric recimo danes živi že 15 let skupaj s svojo srednješolsko ljubeznijo – potem ko sta oba že imela svoji vmesni življenji, svoje zakone, svoje otroke, svoje ločitve, sta spet prišla skupaj. In sta super.

Se strinjam s predhodnico. Počasi in ohrani svojo samostojnost (stanovanje, avto ipd.), sčasoma ti bo že srce povedalo, če želiš biti z njim, in pamet, če je vreden zaupanja. Jaz sem tudi svojega bivšega vzela nazaj (sicer me ni pustil zaradi druge, a vseeno) in v vseh teh letih tega nisem še nikoli obžalovala, ker se je po tistem res korenito spremenil in “ozavestil”.

Pri 25 človek drugače razmišlja kot pri 40. Bodi realna in krepko razmisli, če bo primeren za očima tvojemu otroku.

Hja, Cukrčk, načeloma se strnjam. Tisti, ki iskreno spoznajo, da želijo biti z nekom, so v zvezo pripravljani tudi veliko vložiti.

Ampak mi o temle fantu od maje z biseri ne vemo čisto nič. In tudi ona ne prav dosti, če se toliko let nista videla.

Lahko misli 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} resno.

Super. Happy ending at last.

Lahko pa pač igra.

In so v ozadju povsem drugi interesi. Od tega, da si želi z osvojitvijo ženske, ki jo je nekoč sam pustil, nablidat ego (“imam jo, kadar hočem in grem, kadar hočem, ker me bo itak vedno vzela nazaj”) do tega, da rabi stanovanje, ustaljenost in gospodinjsko-seksualni servis, do katerega nič ljubezenskega ne čuti.

Seveda držim pesti za iskreno in srečno različico, ampak vseeno maji svetujem, naj ima uporablja pamet in veliko mero previdnosti.

Daj mu še eno šanso. Ti si le bila njegova prva in moral je probati še kje drugje. SEdaj sta oba starejša in bolj modra. Želim vama veliko sreče – skupaj!

New Report

Close