Bi kazalo dvigniti starost polnoletnosti?
Pa, kaj zdaj, če si ga ženska privošči… uživaj dokler je na razpolago in doler ti je zanimiv… ampak vedi, da tebe ne bo imel… itak, da ve, da nisi samska, ampak njemu je fajn in mu paše vajina igra. Tako kot tebi. Vzemi si ga na polno, ki pa mine, pa pač mine…
P.s.
Nekateri komentarji pa so čisto brez veze, kritizirate tisti, ki vas noben noče za strastna in skrivna srečanja…
Fant točno ve koliko si stara in da si poročena, zelo verjetno se o tem hvali svojim kolegom.
Na monu spet samo ljubosumje, nočejo razumeti da so take ženske idealne za steroidne fitneserje – ona svojo slabo voljo stresa doma nad možem, fitneser pa izkoristi nepotešenost izkušene ženske.
Ti kar nadaljuj s svojim fitneserjem, ampak ne pričakuj da bo to trajalo. Obenem pa, če imaš vsaj kaj dobrega človeka v sebi, to tudi povej možu. Morda se bo celo strinjal s takim zakonom.
Gatus cativus, 02.10.2021 ob 09:40
Brez otrok po lastni izbiri. Ce bi jih imela sploh ne bi imela casa za razmisljat o neumnostih. Hec bo da ti bo on naredu otroka… da ne bi nit pomislila na splav takrat. Baba zmesana
Tako neumen pa ta tip spet ni, da bi oplodil staro gospo.
imam 37 let pa vsi mislijo da jih imam 26. redno treniram, hoja v hribe me fila z hormoni srece, jem dolocene dodatke in uporabljam top kremce. nikoli se nisem soncila zato je moja koza brez kaksnihkoli botoxov lepa in brez ene gubice. stalno me pecajo mlajsi moski. samo mene oni ne privlacijo zato hitro povem koliko sem stara. do sedaj mi se nihce ni verjel. otrok nimam, sem pa srecna v zvezi ze 12 let. kar se vidi navznoter in navzven. ce hoces bit ohranjen pri teh letih je za skrb potrebno zaceti ze pri 20ih. sonce dela mladim tako skodo da je grozno kaksne bodo vse te mladenke od solarijev. kolagen dela cudeze in se par drugih dodatkov. ce ne kadis in ne pijes alkohola se tudi pozna. sama sem se zaradi neuzivanja sladkorja in zmanjsanjem ohjev dobesedno pomladila. moj partner ima 43 let in velikokrat sva ze dobila komentarje v stilu ce sem njegova hci. 🤣😂🤣 sploh mamce se rade zmotijo. tako da jaz cisto verjamem da je 36 letnica lahko dobro ohranjena. sem spoznala ze 50 letnico ki je sicer z malimi popravki izgledala vsaj 15 let mlajsa. kamot se je postavila ob bok kaki 30 letnici. sam pri 50ih pac ne gre brez botoxa.
nasvet; pozabi na mladega jahaca… verjetno si mu zgolj zabava in dober sex saj pri teh letih ze mal bolj ves kako se stvarem streze… verjetno bi mu tudi dol padlo ko bo zvedel da si porocena… potem pa sele leta. mladi moski se hitro zavejo da zveza z starejsi hitro pride do izsiljevanja z otroci in resnih obveznosti… on bi se sigurno se malce igral. pa tudi vem kaksni so to navadno kurbirji. trener ali pa natakar eno in isto sranje. zaradi nenehnega stika s strankami postanejo naduti in mislijo da lahko dobijo vsako. tudi stare koke se rade limajo na sank. ego zraste in dobis enga kretena ki ni dober za nic drugega kot sex.
Kako pametujete eni, ki blizu takega primera niste bili…
Poznam 48 letnico vrhunsko ohranjeno-geni, s 15 let mlajšim že 7 let, pa že navzven žarita oba…Njega leta ne motijo…, on je potreboval mamo, ona jebača in se je poklopilo v 7 let trajajočo vezo, pustila moža (premožnega) za revčka, ki dela za plačo…Očitno ni vse ne v denarju ne v letih, osvajajo pa jo sami 10-15 let mlajši…
kok se jaz spomnim, sem pri vpisu v fitnes dala tudi podatke o rd, torej starost … pa ja ne misliš, da ni preveril? pa tudi če ni, znajo in morajo bit prijazni, spravit stranke, da še naprej hodijo na fitnes in da to tudi plačajo ….. ajde, mej se fajn, ne pa mislit, da si zdaj kaj posebnega ali pa edina, ker se ti lahko to zgodi, da boš razočarana, brez ljubimca in brez moža na koncu ….
Prestrašena407, 29.09.2021 ob 16:31
Imam dve skrivnost, ki ju ne morem nikomur zaupati. Želela bi si samo olajšati dušo, nič pa nimam proti kakšni pametni, vzpodbudni besedi ali nasvetu.
Sem dobro ohranjena 36- letnica, poročena 8 let, brez otrok po lastni odločitvi. Z možem se imava fino, ni pa več tistega vznemirjenja in metuljčkov. Tudi midva sva se v karanteni, ko sva imela samo eden drugega, prenajedla tega najinega odnosa. Zapadla sva v eno rutino, ki sva se ji vedno poskušala izogniti. In ko so nas končno spustili ven, sva šibala vsak na svojo stran, samo da nisva bila skupaj. Potrebovala sva zrak. In tako se je zgodilo, da sem spoznala njega, 13 let mlajšega osebnega trenerja. Na pot mi ga je poslala usoda. Moja osebna trenerka je zbolela in prišel je on, lep, mišičast, krepak, mlad, nasmejan, neobremenjen, poln lepih in prijaznih besed. Že na prvi uri mi je majal tla pod nogami, jaz pa tudi njemu, očitno. Vedno pogosteje sem hodila na telovadbo, vedno pogosteje na prostem, v naravi. In tam se je zgodilo. Kaj takega še nisem doživela, živalska strast. Od katere sem postala zasvojena. O nama nisva rekla kaj dosti, prepuščava se trenutkom, a vse nekako gre v smer, ko vse izgleda kot da sva postala par. Najbolj grozno mi je, ker on ne ve za mojo starost, niti za mojega moža. Imam občutek, da bi mu najina razlika v letih in tudi moj zakon, predstavljala oviro. Najhuje je, ker se mu nisem pripravljena odpovedati, čeprav moža ne bi zapustila zaradi njega, saj nama je ravno on izboljšal najin zakonski stan. Nikoli si nisem mislila, da bo moja sreča lahko odvisna od moje starosti.
Ohranjena 🙂 ..Starost se še kako vidi, še posebno močno jo opazijo mlajši od 20 dokaj močno pa tudi mlajši od 25 , če je kaj opazil, je opazil, da si bistveno starejša od njega…je pa drugo ali bo to omenjal, vprašanje za skrb je bolj ali ve, da si poročena !!!
Nic ne skrbi, leta se konkretno vidijo, sploh ce si osebni trener ki zna opazovat kozo in postavo. Tako da njemu je jasno ta del naj te ne skrbi (+imas $$$ za to da si lahko privosis njegove storitve). Torej, zaradi let te ne bo pustil.
Jasno mu je tudi kdaj imas in kdja nimas casa za njega … ni tezko ugotovit.
Tako da strahovi ki si jih navedla so povsem odvec. Po drugi strani pa je realno dejastvo da te bo pustu ko bo imel eno svojih let, mal kasnej pa se eno 5 let mlajso… kateri bi ti lahko bila mama.
Tako da uzivaj dokler traja pa mozu povej da ne bo pol presenecenj… sej ce ok zgledas pa si brez otrok in samostjna bos komot dobila enga svojih let s kerim ti ne bo dolgcas – konec koncev sem celo jaz kandidat za take 🙂
Moza pa imas itak ze dost pa nima smisla da se mucita, ti si ne zasluzis bedne zveze on pa ne zene, ki ga vara.
Ne morem se nehat smejat. Torej, si odrasla ženska, ki ne razume da v vsakem dolgoročnem odnosu metuljčki enkrat ponehajo. Kdor pravi, da to ni res, laže. Hipotetično, če bi ti z tem fantkom nadaljevala vezo, bi tudi tu po enem letu, morda dveh, bilo enako. Če te seveda, vmes ne zamenja.
Vidva imata kao “vezo”. A on ne ve tvojih let in prepričana si, da je to edino, zaradi česar bi se razidel. Torej, nimata ničesar skupnega, imaš ga za neumnega in podcenuješ ga. Na kratko, ne pogovarjata se, samo jebeta se. Po čemu ti torej meniš, da on sploh hoče bit v vezi s teboj? Mislim, da si malo izmišljuješ, da si misliš kako si ti zaželjena ženska pa take. Pravijo, da oddana ženska ljubi drugače kot samska 😉 V zamislek. Tak moški, ima lahko kogarkoli. Zakaj bi bil z nekom, ko ne ve nekaj osnovnih stvari kot je to? Nisi edina “seksi” ženska. Zgodbice.
Sem par let mlajša in izgledam bolje, kot v 20.
Ženske po 30tem, ki skrbijo zase z dobro genetiko izgledajo veliko mlajše in ne nič fanti ne opazijo. Moj vedno pravi kakšno loterijo je zadel, ker izgledam 20, fit in mi noben ne da čez 30. Pa ima za primerjati. Če dela na sebi ima postavo in obraz brez gubic na obrazu nihče ne bo opazil. Koža pri teh letih še ne visi.
Jaoa, 02.10.2023 ob 11:34
Sem par let mlajša in izgledam bolje, kot v 20.
Ženske po 30tem, ki skrbijo zase z dobro genetiko izgledajo veliko mlajše in ne nič fanti ne opazijo. Moj vedno pravi kakšno loterijo je zadel, ker izgledam 20, fit in mi noben ne da čez 30. Pa ima za primerjati. Če dela na sebi ima postavo in obraz brez gubic na obrazu nihče ne bo opazil. Koža pri teh letih še ne visi.
Še ena, ki misli da se to ne opazi. Verjamem pa, da izgledaš odlično.