Najdi forum

Naslovnica Forum Arhiv Finance in kriptovalute Zamudil sem priložnost vlaganja v Bitcoine

Zamudil sem priložnost vlaganja v Bitcoine

Nikoli nisem verjel v Bitcoine. Sedaj mi je žal. Lahko bi vložil 5.000€ a so vsi okoli mene govorili da je to igra z ničelno vsoto in da bom vse izgubil. Sem jezen sam nase, da sem poslušal.
Upam, da bo še kakšna priložnost investicije. Ali je še kakšen ki tako razmišlja? Vam je žal da niste vložili? Kakšen imate izgovor?

Sem vložil in takrat komaj odnesel celo kožo – beri, dobil vsaj vložek nazaj. Če bi pustil do sedaj, bi imel vložek x4, pa sem nujno rabil denar. Za take igre se vlaga tisto, česar ne rabiš nujno, žal tako je.

Žal mi je, da nisem vložila več.

Easy come easy go.. če imaš viška investiraj raje v lokalne startupe

Vložila sem na prejšnjem vrhuncu, potem sem se počutila neumno in ves ta čas nisem razmišljala o tem (težko bi sama sebi po enem neuspehu argumentirala, da naj še karkoli vložim, čeprav je bilo res poceni). Vložila sem pa manj kot 500€. Zaenkrat še čakam. Okoli pa ne razlagam in niti takrat nisem. Nameravam v prihodnosti vložiti še kaj kam drugam. Moje premoženje pa je šlo v zadnjih 2 letih x10, ampak to zaradi službe/varčevanja. V bistvu si večjega tveganja takrat nisem smela privoščiti.

Saj ni samo bitcoin. Pravijo, da je letos kriptovalut. V katerokoli od večjih kriptovalut vložiš, bo sigurno več haska, kot da bi imel denar na banki. Jaz sem vložila pred tremi tedni, pa sem v plusu kljub padcu. Zdajle je vse padlo in imaš idealno priložnost. Čeprav je 5000 evrov zame prehuda vsota, razen če ti denar skozi ušesa gleda. Ali pa počakaj še par dni. Mogoče 25 % rasti sledi še kakšen padec.

Vložil 500€ več pa se nebi upal vložit.


V banke se vlaga zato da ne pade, ne zato da bi raslo.


V banke se vlaga zato da ne pade, ne zato da bi raslo.
[/quote]

???

Ma kaj si zamudil, nič nisi zamudil!! Bitcoin je zdaj (sicer sploh je vemo, na kakšni podlagi) vreden 40.000 €, čez nekaj mesecev bo vreden 100.000 €!!!
Torej vloži vse v bitcoin, a ne.

Bitcoine in druge kriptovalute poznam že of njihovega začetka. Nisem jih niti rudarila niti nikoli kupovala pa bi lahko.

Obžalujem ne, ker nisem ničesar zgubila. To da pa nisem zaslužila, pa bi realno lahko bila multi-milijonar če bi jih na začetku dobila, pa res ne mislim obžalovat. Obžaluje se pomembnejše stvari, kot denar.

Prvič. Ni ti treba obžalovati ničesar, denar res ni bolj vreden kot zdravje, sreča. Še tako bogat človek nima ničesar če nima zdravja. Čeprav je to dvoje seveda vsaj nekoliko povezano.

Drugič. Priložnosti še nisi zamudil. Ker ne obstaja samo kriptovaluta Bitcoin, temveč še tisoče drugih. Tudi Bitcoin naj bi po predvidevanjih šel do milijona. Lahko šele čez nekaj let.

Torej, vložiti nekaj 100 € v nekaj boljših kovancev in držati na dolgi rok, bi veljala kot pametna strategija. Vsaj če gledamo večletno gibanje kriptovalut!
Seveda pa je mogoče v kratkem času zaslužiti x10 celo x100

Preveri kako začeti: https://kriptocoin.si/nakup-kriptovalut-binance-sepa-varno/

LP

New Report

Close