Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zanima me:

Zanima me:

Ja ,sama usesa bi me bila

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

ne midva govoriva od Karmice, njene pesmice, zapel je nananana, v hipu sem bila zaljubljena…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

V koga pa zdaj?V tiča,pardon ptiča?
Sp

za probat je…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sprevržko…to je pesem…jaz nisem zaljubljena, no sem ampak ne zaradi nanananana….

Ha,pa sem jo okrog riti pripeljal nazaj v moj varžet!Zaljubljena!Ha,v koga pa?
Pa,da spet en škaf dreka ne dobim na plešo,prosim…
Sp

Pustiva to, ni za tole nočko…si kaj moj???

Tvoj?
Pa saj imam ženo in ljubico!Kaj se zdaj zraven siliš…čaki,čaki,zakaj pa ne?V troje imam že od nekdaj željo,v štirih 3+1 bi bila pa nirvana!
Sp

Ja nirvano boš doživel brez mene, saj veš da samo z enim ali pa nobenim in kot vem še vedno nadomeščam ljubico, ali se je to že kaj spremenilo, ???

New Report

Close