Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Zaposlitev pri AUTOMATIK SERVIS-u

Zaposlitev pri AUTOMATIK SERVIS-u

Pozna kdo? Je to dobro plačano delo? Kako je potem ko moraš imeti svoj SP????

Hvala vam

Moj brat ima tam že s.p, sam se kej dost okol dela ne pogovarjamo. tak da težko rečem. Očitno ni tako slabo, glede na to da že nekaj let vztraja tam.

o super, moj mož bi moral it delat k njim pa je malo skeptičen glede tega SP-ja, pravijo, da se lahko kar dobro zasluži. pa po cele dneve tvoj brat
hvala ti še enkrat

V službi imamo njihov aparat ampak se delavci, ki ga polnijo skoz menjajo..še čisto vsi so pa fulll jamrali, da je to samo izkoriščanje, da delajo cele dneve za une par evrčkov…kr smilili so se mi…..za tri vem, da so se raje zaposlili v SV.

En moj bivši sodelavec je šel k njim, pa je zelo zadovoljen. Sicer veliko dela, a dobro zasluži.

Ali ima kdo novejše informacije za automatic servis? Poslal sem prošnjo in bil na razgovoru sam niso bili preveč konkretni zato bi radil dobil informacijo od nekoga iz prve roke. Ali se splača  delati  s kavomati v letu 2024? Trenutno  delam  neko delo v administraciji tako da sem brez izkušenj pri delu z avtomati. Plača,  regres, delovni  čas, vzdušje v podjetju? Ko sem bil na razgovoru  mi je odnos zaposlenih deloval mal umetno. Zdaj ne vem kaj naj naredim. Mogoče  me moj 6 cut zavaja??

Družinski član je bil zaposlen pri njih s pogodbo o zaposlitvi, ne preko s.p.-ja, nekaj let, to je bilo še pred korono. Ni bil zadovoljen, stalno spreminjanje pravil, odtegljaji od plač zaradi “napak”, poniževanje, nesramnost, izkoriščanje, dela ni bilo mogoče končati v 8 urah, ampak nadure seveda niso plačane ali kako drugače priznane, kriv si sam, ker nisi dovolj hiter.

Dvomim, da se je praksa spremenila v zadnjih letih.

Jaz ti odsvetujem. Razen če si mlad, brez družine in obveznosti in si lahko privoščiš, da probaš in vidiš.

New Report

Close