Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Zaradi korone je zaprt zdravstveni dom Koper

Zaradi korone je zaprt zdravstveni dom Koper

Danes okrog 7. ure je v eno čakalnic ambulant v zdravstvenem domu (ZD) v centru Kopra vstopil vidno prehlajen moški in povedal, da je bil v Italiji in v stiku z okuženimi s koronavirusom. Takoj so ga napotili na vstopno točko, stavbo ZD zaprli in jo razkužujejo. Popisali so vse, ki so bili v njegovi bližini, ko je hodil po ZD.

Če je to res, bi jih pa resno mogli začeti kaznovati. Teleta zarukana. Kaj res nekateri živijo v svojem svetu, da sedaj ne slišijo napotkov, kako se je treba obnašati! Tudi stroške razkuževanja in vseh testiranj!

ne razumem tega ravnanja odraslih ljudi- ali so opravilno nesposobni, ali imajo nezmožnost osnovnega razumevanja ali kaj je s takimi, da se obnašajo tako, kljub jasnim navodilom.
res za take je treba uvesti kazen…

me pa čudi zakaj nimajo vsaj na vratih nekoga, ki povpraša o simptomih – v vseh ZDjih imajo to… in če je bil vidno prehlajen bi ga ja že na vratih triaža ustavila in pospremila na točko za testiranje. ne razumem zakaj ta varovalka ne deluje,v primeru takih neodgovornih bedakov.

prav tako se mi zdi prav – se je včeraj omenjalo pri oddaji faktor, če se bo izkazalo,da bo prišlo do epidemije in resnih posledic kot posledica napačnih navodil nijz, ki vztrajajo,da okužen človek brez bolezenskih znakov virusa ne širi in se lahko prosto šeta povsod, čeprav je dokazano in potrjeno tudi s primeri drugače, menim, da bodo morali tudi koga klicati na kazensko odgovornost zaradi napačnih navodil, ki tako povzročajo razširitev virusa in ogrožanje javnega zdravja državljanov.


Se na telefone ne oglašajo,oziroma ti rečejo bodi doma ,in če ti je hudo?je verjetno kar šel,bodo morali malo bolj resno vzet ,tako medicinci kot mi

Pomoje ljudje najprej kličejo, pa dobijo nasvet, da naj počakajo doma par dni. In ker se jim to ne da ali ne zdi smiselno, grejo direkt v ZD in izsilijo test. Po eni strani jih razumem.

Pa, dobr no, a test greš v čakalnico ZD izsiliti al kaj? Valjda greš na eno od tistih vstopnih točk!

Koliko časa ta tip hodi naokoli po Obali? Kje stanuje? Kje je bil v zadnjem času?
Če bo pozitiven in tega ne povedo bo pol Obale bolne.
Lažnjiva zdravnica, smučar zdravnik na okuženem področju, ta tip v Kopru sami taki kalibri na testiranjih .. ni upanja!

Zdravnika s smucarije,a na mariborskega se kar pozabilo

New Report

Close