Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaradi moje »napake« bi se rada ločila

Zaradi moje »napake« bi se rada ločila

Sepravi da večino časa dihaš na usta. Kar pomeni da si v dominantnem stanju boja ali bega.

Svetujem ti obravnave pri učitelju dihanja. V vmesnem času ko si pa še ne boš mogel spremeniti podzavestnega dihanja, pa sevetujem da si usta pred spanjem zalepiš. Tako boš dihal na nos in smrčanja ne bo.

Odgovor na objavo uporabnika
Hrgolko, 21.08.2023 ob 08:29

Pa kaj te moderne babe mislijo da bodo dobile pizdič poženščene nekosmate prince, ki ne hrgolijo, ne serjejo, se ne rabijo briti in pijejo samo vodo, da ne bi pridobili kilogramčkov?

Če ti je dala tak ultimat se naj zamisli nad sabo. Saj vem da je jeba nenaspanost a vendarle… Pa naj gre. In naj najde deda ki ne hrgoli. Tudi ženske znajo. Pa še kak.

Moj ne smrči. Ima sicer normalno kg, dokaj mišic, ker je športnik. Daleč stran od nekega poženščenega, si včasih želim, da bi bil, ker ima hud ego, težek karakter, precej avtoritativna osebnost. 😀 Pa ne bi ga glih pustila zaradi smrčanja.

fugas, 21.08.2023 ob 08:35

Nažen jo, naj gre po svoji srečni poti. Ti se boš naspal oz boš spal. Ona bo pa sanjala, kako ima mir. Nisi prvi primer in verejtno tudi zadnji ne, da babnce take stvari motijo. Nima te rada.

On se bo naspal, ona se pa ne rabi? A bejš no? S tem komentarjem si pokazal svoj domet.

Ena sveta pomocnica, 22.08.2023 ob 08:30

Ne vem a je to izmisljena tema sli resno mislis. Ce je resno, potem zena sam izgovor isce, ker te hoce zapustit. Resno no. Moj tudi smrci ko nor, so sli fantje pozimi na dopust in je vedno imel svojo sobo, ker z njim noben ne zdrzi, pa vsi so pol govoril, da kako jaz z njim v sobi zdrzim.

na vikendu imamo hise precej skupaj in cela  ulica ve, kako moj smrci, ponavad stransko okno zaprem, da ne moti soseda, ceprav se soseda tud k nam slisi kako zaga gozd.

Se to, te locene spalnice in kaprice zensk, se pogovarjamo in vse imajo dost svojih moz, sam mir naj da, nic stiskanja in kljunckanja, kaj sele sex, sam njegova kreditna kartica je ok. In vse te spijo v loceni spalnici, ker ne zdrzijo, ker on tooooooolk smrci. Moski pa se verjamejo to stanje.

Moški niso zdržali s tvojim smrčačem, ena uboga ženska bi pa morala. Pa kje ti spiš, da te ne ukradejo, ko si tako pametna? Če tebi tvoj smrčač paše, ni panike. Ne se pa norca delat iz drugih žensk, ker ne prenesejo smrčanja svojih moških. Kvaliteten spanec je zelo pomemben. Kako bo ženska po neprespanih nočeh delala? Res nimaš nobene širine. Škoda, da si ženska

Lea509, 21.08.2023 ob 16:41

Kakorkoli tako izkušnjo imam tudi jaz..Lahko se delate norca in da ga nima rada..Ampak ,ķo zaradi partnerjevega smrčanja ne spiš in hodiš v službo neprespan in utrujen ni luštno..prejokala marsikatero noč zaradi tega..IN NE NI PRIJETNO..ČE NE PRoBAŠ ne veš..LEP POZDRAV

Še ena taka. Nisva več skupaj…pa ne samo zaradi smrčanja…tudi druge stvari so postale neznosne. Obupno smrčanje je bilo samo še pika na i.

Ma druzga za to pa je tak ultimat k se ga ne da resit……vsi smrcimo ….to ni razlog za razhod ..moja gre tud na kavc 😀😀😀😉👍

Pikapoka489, 21.08.2023 ob 14:47

Sama sem pa ena izmed tistih, ki verjamete ali ne ampak, ko moj začne smrčat je zame kot uspavalo.

Resno to mene tako noro uspava.

Lahko še smrči koliko hoče mene to ne gane in me ne zbudi.

Smo pa bili enkrat na morju z prijatelji in noben ni mogel spat ker je moj smrčal.

In so mene budili da sem ga budila.

In se drug dan čudili kako nisem nič slišala.

Enako😊. Če jaz ne bi spala, ko moj mož smrči, potem bi bila že skoraj 30 let brez spanca🤣. On se uleže in že smrči. Celo noč. Zaspim in potem spim. Ga ne poslušam in se s tem ne obremenjujem.
    Po moje smo po tem času vsi daleč od tega kar smo bili. Pa ne bo nič bolje.

S tistim belim trakom si zalep usta 🙂

Jaz bi ji dal za avtobus…..

Moja žena tudi smrči, pa zaradi tega ji nisem nikoli dajal kakih ultimatov…tisto v dobrem in slabem bi naj nekaj pomenilo….

Ampak da je smrčanje razlog za ločitev? Ah daj no….ko se bo tisti ta skriti sprostil in tudi začel smrčati pa bo vse ok?..???

Če bi smrčanje bilo razlog za razhod…bi vsi  moji in ženini sorodniki ter midva bili samski…

Moj svak je tudi zelo smrčal, in ima kar veliko prevec kg. Šel je zgolj po naključju na postenje 7 dni, samo na čisti juhi in sokovih in skoraj nič več ne smrči. Moj mož smrči, spala sva večinoma ločeno, zadnje čase pa prakticiram z čepki za ušesa in kar gre. Včasih se zbudim do 3x na noč, ko mi izpade čepek, mi pa uspe spati tudi celo noč ob njemu. Grozno pa, da je to pogoj ali zgolj izgovor… Kako bi bilo, če bi bila situacija obratna?

Poišči si tako, ki je naglušna in ima slušni aparat. Ena od “prednosti” slušnega aparata je, da ga lahko izlopi. Ta pa je bolj napsihirana na to kdaj te bo zaslišala, to bo ostala njena trauma še naprej. Vse in vsak jo bo motil…

PS, situacija iz resničnega življenja…

New Report

Close