Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zasačila sem ga, ko si je bril noge

Zasačila sem ga, ko si je bril noge

Z mojim partnerjem sem poročena že 2 leti. Ves čas je bil izjemno skrben in ljubeč, je poskrbel za romantiko. Zadnjih nekaj mesecev pa se mu je čisto obrnilo. Nehal mi je nositi rože, sploh me ne opazi več, cele dneve samo hodi okrog. Prijatelji, prijatelji, prijatelji, to je vse o čem govori, začel je poslušati drugačno musko, se drugače oblačiti. Pravi, da je čas za transformacijo. Kakšno transformacijo?? Okej, vredu, to še nekako potrpim, ampak včeraj me je resnično zaskrbelo, ko sem ga zasačila v kopalnici, ko si je bril noge! Nisem mogla verjet, a je to normalno za moškega? Meni se ne zdi. Kaj se dogaja z njim? Obnaša se kot bi ga obsedlo nekaj, kje je moj mož? Naj vztrajam? Čist sem zmešana …

Odgovor na objavo uporabnika
kajsedogajaznjim, 23.05.2022 ob 18:00

Z mojim partnerjem sem poročena že 2 leti. Ves čas je bil izjemno skrben in ljubeč, je poskrbel za romantiko. Zadnjih nekaj mesecev pa se mu je čisto obrnilo. Nehal mi je nositi rože, sploh me ne opazi več, cele dneve samo hodi okrog. Prijatelji, prijatelji, prijatelji, to je vse o čem govori, začel je poslušati drugačno musko, se drugače oblačiti. Pravi, da je čas za transformacijo. Kakšno transformacijo?? Okej, vredu, to še nekako potrpim, ampak včeraj me je resnično zaskrbelo, ko sem ga zasačila v kopalnici, ko si je bril noge! Nisem mogla verjet, a je to normalno za moškega? Meni se ne zdi. Kaj se dogaja z njim? Obnaša se kot bi ga obsedlo nekaj, kje je moj mož? Naj vztrajam? Čist sem zmešana …

Drugo ima. Brez dvoma

Moj partner si jih obcasno obrije ker kolesari in ce pride do kake poskodbe je tak za resevalce lazje. Je pa mozno pri tvojem da je odkril da mu je bolj do moskih? Ne vem, jaz bi ga postavila pred dejatvo da ti pove kaj se dogaja ali pa ga zapustis in se tega drzis. Ker kaj sploh mas od tega da vztrajas z dedom, ki te niti ne opazi?

Sonce649, 24.05.2022 ob 18:20

Drugo ima. Brez dvoma

Zakaj bi si zaradi druge zenske bril noge? 🤣🤣 prej bi rekla da je odkril da mu bolj moski pasejo kot zenske 🙈

PEDER JE AHTAJ SE GA TE BO OKUŽU Z AJCU ALI PA KOZIM

KRISTUS USMIL SE KOLIKO JE PEDROV LP. LOJZE.

Veliko moških – kolesarjev si brije noge.

veliko se jih, 24.05.2022 ob 18:43

Veliko moških – kolesarjev si brije noge.

PEDRI  SI BRIJEJO NOGE   LP.LOJZE.

Kakšno muziko pa je začel poslušat? Village people? Boy George? …

samprašam, 24.05.2022 ob 18:56

Kakšno muziko pa je začel poslušat? Village people? Boy George? …

PEDER JE    A TI NI   JASNO    LOJZE

Viharni jezdec, kaj misliš o tem, če ženska plača moškemu za?sex?

Lojze995, 24.05.2022 ob 18:50

PEDRI  SI BRIJEJO NOGE   LP.LOJZE.

“LOJZE”,

kako, da ti se ti spoznaš toliko na navade pedrov?

Normalno je, da si moški brije pod pazduho – HIGIENA.

In da si brije hrbet in rit – ESTETIKA. In da ne boste s pedri težili vam povem, da je ogromno puncam všeč če ma tip rit obrito zato, ker je rit ena prvih stvari, ki jih punce pri tipu pogledajo.

Veliko punc ima radih če ima tip prsni koš pobrit.

Meni pa je oboje všeč. Ker mi je seksi če ima tip prsni koš kosmat, ker mi to deluje možato.

Noge pa si redki tipi brijejo. Pedri in nepedri. Meni se zdi to brezveze.

To je spoznavni znak pedrov.

neparni nepedri

pusti svoje noge kosmate, kupi strap on in ga nabij v rit, da bo vedu kdo zdaj nosi hlače

Ampak, kako je to možno, da bi mu bili šele zdaj po 2 letih všeč? Prej ni kazal nobenih znakov. Je možno, da nekdo spremeni spolno usmerjenost po nekaj časa kar iz lufta?

kajsedogajaznjim, 25.05.2022 ob 17:21

Ampak, kako je to možno, da bi mu bili šele zdaj po 2 letih všeč? Prej ni kazal nobenih znakov. Je možno, da nekdo spremeni spolno usmerjenost po nekaj časa kar iz lufta?

Nevrjetno da še zdaj vstrajaš pri trapariji, da sta britje nog in spolna usmerjenost povezana.

Kaj kolesari?

Lojze995, 24.05.2022 ob 18:28

PEDER JE AHTAJ SE GA TE BO OKUŽU Z AJCU ALI PA KOZIM

KRISTUS USMIL SE KOLIKO JE PEDROV LP. LOJZE.

Lojze, kaj si tako nadrkan? Ga danes se nisi povlekel?

Moj je imel obdobje, ko je gledal Bineta volčiča tako zaljubljeno, – po TV, da mi ni bilo nič jasno. Mene ne briga. Tema je sicer provokacija. Dokler je moj dec doma že vsa leta ob isti uri, ne hodi ven,  se tudi za enega volcica ne sekiram.

Jaz tudi mislim da je psderčina.

DA si briješ noge moraš pa res bit GEJ. Kolesarji, ki si brijejo noge so profiči. Brijejo si jih zato, da jih maserji lažje zmasirajo. Rekreativni kolesarji si brijejo noge, ker so geji al pa debili. Jaz kolesarim že 30 let pa mi na kraj pameti tut enkrat ni prišlo, da bi si noge obril, pa sem kar konkretno kosmat. Gej pa tut nisem. Nekaj smrdi pri tem njegovem britju in izjavah.

Kekec_pokec, 26.05.2022 ob 08:16

DA si briješ noge moraš pa res bit GEJ. Kolesarji, ki si brijejo noge so profiči. Brijejo si jih zato, da jih maserji lažje zmasirajo. Rekreativni kolesarji si brijejo noge, ker so geji al pa debili. Jaz kolesarim že 30 let pa mi na kraj pameti tut enkrat ni prišlo, da bi si noge obril, pa sem kar konkretno kosmat. Gej pa tut nisem. Nekaj smrdi pri tem njegovem britju in izjavah.

Kaj ima to veze z geji?

Kak ste ljudje debilni 😂 to je v bistvu sam dokaz kaki kmetavzarji ste na tem forumu. Pa pustite ljudi da sami živijo svoj lajf, pizda če nekomu paše da je obrit mu pač paše, eni to delajo zato ker jim pač lepše zgleda, drugi zaradi športa ker majo bolj definirane mišice, tretji zaradi tetovaž mislim pa to je že tako glupo da se mi že gabi.

Wau, celo inteligenten človek na tem forumu? Maš moj respekt haha

New Report

Close