Zasačila sem ga, ko si je bril noge
Z mojim partnerjem sem poročena že 2 leti. Ves čas je bil izjemno skrben in ljubeč, je poskrbel za romantiko. Zadnjih nekaj mesecev pa se mu je čisto obrnilo. Nehal mi je nositi rože, sploh me ne opazi več, cele dneve samo hodi okrog. Prijatelji, prijatelji, prijatelji, to je vse o čem govori, začel je poslušati drugačno musko, se drugače oblačiti. Pravi, da je čas za transformacijo. Kakšno transformacijo?? Okej, vredu, to še nekako potrpim, ampak včeraj me je resnično zaskrbelo, ko sem ga zasačila v kopalnici, ko si je bril noge! Nisem mogla verjet, a je to normalno za moškega? Meni se ne zdi. Kaj se dogaja z njim? Obnaša se kot bi ga obsedlo nekaj, kje je moj mož? Naj vztrajam? Čist sem zmešana …
kajsedogajaznjim, 23.05.2022 ob 18:00
Z mojim partnerjem sem poročena že 2 leti. Ves čas je bil izjemno skrben in ljubeč, je poskrbel za romantiko. Zadnjih nekaj mesecev pa se mu je čisto obrnilo. Nehal mi je nositi rože, sploh me ne opazi več, cele dneve samo hodi okrog. Prijatelji, prijatelji, prijatelji, to je vse o čem govori, začel je poslušati drugačno musko, se drugače oblačiti. Pravi, da je čas za transformacijo. Kakšno transformacijo?? Okej, vredu, to še nekako potrpim, ampak včeraj me je resnično zaskrbelo, ko sem ga zasačila v kopalnici, ko si je bril noge! Nisem mogla verjet, a je to normalno za moškega? Meni se ne zdi. Kaj se dogaja z njim? Obnaša se kot bi ga obsedlo nekaj, kje je moj mož? Naj vztrajam? Čist sem zmešana …
Drugo ima. Brez dvoma
Moj partner si jih obcasno obrije ker kolesari in ce pride do kake poskodbe je tak za resevalce lazje. Je pa mozno pri tvojem da je odkril da mu je bolj do moskih? Ne vem, jaz bi ga postavila pred dejatvo da ti pove kaj se dogaja ali pa ga zapustis in se tega drzis. Ker kaj sploh mas od tega da vztrajas z dedom, ki te niti ne opazi?
Normalno je, da si moški brije pod pazduho – HIGIENA.
In da si brije hrbet in rit – ESTETIKA. In da ne boste s pedri težili vam povem, da je ogromno puncam všeč če ma tip rit obrito zato, ker je rit ena prvih stvari, ki jih punce pri tipu pogledajo.
Veliko punc ima radih če ima tip prsni koš pobrit.
Meni pa je oboje všeč. Ker mi je seksi če ima tip prsni koš kosmat, ker mi to deluje možato.
Noge pa si redki tipi brijejo. Pedri in nepedri. Meni se zdi to brezveze.
kajsedogajaznjim, 25.05.2022 ob 17:21
Ampak, kako je to možno, da bi mu bili šele zdaj po 2 letih všeč? Prej ni kazal nobenih znakov. Je možno, da nekdo spremeni spolno usmerjenost po nekaj časa kar iz lufta?
Nevrjetno da še zdaj vstrajaš pri trapariji, da sta britje nog in spolna usmerjenost povezana.
DA si briješ noge moraš pa res bit GEJ. Kolesarji, ki si brijejo noge so profiči. Brijejo si jih zato, da jih maserji lažje zmasirajo. Rekreativni kolesarji si brijejo noge, ker so geji al pa debili. Jaz kolesarim že 30 let pa mi na kraj pameti tut enkrat ni prišlo, da bi si noge obril, pa sem kar konkretno kosmat. Gej pa tut nisem. Nekaj smrdi pri tem njegovem britju in izjavah.
Kekec_pokec, 26.05.2022 ob 08:16
DA si briješ noge moraš pa res bit GEJ. Kolesarji, ki si brijejo noge so profiči. Brijejo si jih zato, da jih maserji lažje zmasirajo. Rekreativni kolesarji si brijejo noge, ker so geji al pa debili. Jaz kolesarim že 30 let pa mi na kraj pameti tut enkrat ni prišlo, da bi si noge obril, pa sem kar konkretno kosmat. Gej pa tut nisem. Nekaj smrdi pri tem njegovem britju in izjavah.
Kaj ima to veze z geji?
Kak ste ljudje debilni to je v bistvu sam dokaz kaki kmetavzarji ste na tem forumu. Pa pustite ljudi da sami živijo svoj lajf, pizda če nekomu paše da je obrit mu pač paše, eni to delajo zato ker jim pač lepše zgleda, drugi zaradi športa ker majo bolj definirane mišice, tretji zaradi tetovaž mislim pa to je že tako glupo da se mi že gabi.