zaščita pri swingerstvu
Za tiste, ki imate izkušnje… delate to z neznanci, dobrimi prijatelji…? Kako poskrbite za zaščito? Ali pa zaupate?
Jaz sem se pred leti sicer pridružil paru, pa nismo bili zaščiteni, a se mi je zdelo, da sta čista, zdrava in zaupanja vredna, starša 2 otrok. Nalezel se nisem ničesar, za kondom sem itak napisal, da ga ne maram, ker me moti to, da ni v živo, ampak preko plastike oz. gume (pač je lepši občutek, tudi v glavi, če se intimno dotikaš intimnega, ne pa gume), ampak… nikoli se ne ve, morda sem imel pa srečo.
Na zunaj pač ne moreš ugotoviti, koliko zdrav je kdo, pa ne mislim samo aidsa, še bolj hepatitis, ki ga je bistveno več (hm, morda se bo pa treba cepit)
V kakem swinger klubu, kjer se seksa vsepovprek, pa je zaščita še bolj aktualna.
Kako tisti, ki se greste take igrice? Aja… pa oralna zadovoljitev? Tudi preko kondoma? Kako pa pri ženskah? Kako pa poljubljanje?
Razpišite se.
Ti povem, da je to super sranje. Ti si imel pač srečo. Poznam pa folk, ki je ni imel. Jaz se sicer tega ne udeležujem, vem pa, da se problemi lahko sprožijo že pri navadni orali. Dosti je že, če ona spušča vulvo, ti jo pa potem fašeš, ko snemaš kondom… En moj prijatelj je tako fasal sicer samo gljivice. Najprej sploh ni dojel kako bi to lahko dobil, potem sva malo debatirala in je bil to edini razlog: snemanje kondoma. Banalna zadeva, ampak se prenese! Zato se ti bolj splača “aktivirat” stalnega partnerja ali pa ga zamenjat. Je manj rizično.