Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu zaščita pri swingerstvu

zaščita pri swingerstvu

Za tiste, ki imate izkušnje… delate to z neznanci, dobrimi prijatelji…? Kako poskrbite za zaščito? Ali pa zaupate?

Jaz sem se pred leti sicer pridružil paru, pa nismo bili zaščiteni, a se mi je zdelo, da sta čista, zdrava in zaupanja vredna, starša 2 otrok. Nalezel se nisem ničesar, za kondom sem itak napisal, da ga ne maram, ker me moti to, da ni v živo, ampak preko plastike oz. gume (pač je lepši občutek, tudi v glavi, če se intimno dotikaš intimnega, ne pa gume), ampak… nikoli se ne ve, morda sem imel pa srečo.

Na zunaj pač ne moreš ugotoviti, koliko zdrav je kdo, pa ne mislim samo aidsa, še bolj hepatitis, ki ga je bistveno več (hm, morda se bo pa treba cepit)

V kakem swinger klubu, kjer se seksa vsepovprek, pa je zaščita še bolj aktualna.

Kako tisti, ki se greste take igrice? Aja… pa oralna zadovoljitev? Tudi preko kondoma? Kako pa pri ženskah? Kako pa poljubljanje?

Razpišite se.

Zaščita je še kako aktualna tudi izven teh klubov in tudi z osebo, ki jo poznaš nisi varen. Da se nalezeš je dovolj že en sam spolni odnos.

ja, itak… še z rednim partnerjem, ki ti skače čez plot :))))

Saj je lahko stalni partner okužen že od prej. Inkubacijske dobe so lahko tudi več let.
Lahko si okužen, ne da bi vedel.

ja, itak… potemtakem nič brez potrdila … :)))) Pa še vedno je lahko potrdilo že naslednji dan brezpredmetno…

Jebat ga… na koncu koncev je tako, da po mojem mnenju je treba malo pazit s kom in s kolikimi, da pa zraven malo tvegamo pa itak. Sicer pa te takoj po seksu lahko povozi tudi avto.

MM, en sam kako pa!

Ti povem, da je to super sranje. Ti si imel pač srečo. Poznam pa folk, ki je ni imel. Jaz se sicer tega ne udeležujem, vem pa, da se problemi lahko sprožijo že pri navadni orali. Dosti je že, če ona spušča vulvo, ti jo pa potem fašeš, ko snemaš kondom… En moj prijatelj je tako fasal sicer samo gljivice. Najprej sploh ni dojel kako bi to lahko dobil, potem sva malo debatirala in je bil to edini razlog: snemanje kondoma. Banalna zadeva, ampak se prenese! Zato se ti bolj splača “aktivirat” stalnega partnerja ali pa ga zamenjat. Je manj rizično.

kaj? a partner?

pa če te prevara… spet ni garancije.

do sedaj sva pri vseh menjavah uporabljala kondom, tudi za ostale je bilo logicno.
le za oralo brez.

New Report

Close