Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek zastoji na avtocesti iz Dolenjske proti LJ

zastoji na avtocesti iz Dolenjske proti LJ

Za tiste, ki ste več na tej relaciji:

Med tednom enkrat pozno dopoldne bom šla iz Dolenjske proti LJ, pa me zanima kakšni so zastoji tik pred Ljubljano, na tistem delu kjer obnavljajo avtocesto oziroma tunele. Se pravi tam, kjer se dolenjska avtocesta priključi ljubljanski obvoznici (proti Barju).

Lep dan.

haj
po 9 uri se ponavadi ne čaka več, če pa se slučajno ustavi pred predorom se stoji kvečjemu kakih 5 min, naprej se pa vozi v tekoči koloni.
Svetujem ti, da si enkrat ko boš v Trebnjem ali pa tam okoli poiščeš na radiu postajo Zeleni val, ker kar pogosto poročajo o zastojih ali pa celo nesreči na tem odcepu. Če se ti to zgodi pojdi v Grosupljem dol za smer Škofljica.

Darja

p.s. samo izogibaj se petka

točno tako, kot je napisala d-r-j. Po 9 se ti praviloma me splača iskati kakšne druge variante.

Ne, ne grem na petek v LJ pač pa v torek in sicer naj bi se tam predvidoma znašla med 11 in 12 uro.

Hvala obema.

Mi smo šli v soboto dopoldne. Povsod so opozarjali na zastoje na avtocesti. Nekaj gneče je bilo res v Trebnjem, ampak vse v nasprotno smer, proti morju. Proti Ljubljani je promet ves čas potekal gladko, brez gneče. Mislim, da sredi tedna ne bi smelo biti težav.

še to v primeru da greš nazaj proti Dolenjski se zastoji začnejo okoli 14 ure in trajajo kar do 19 ure (gužva iz strani Barja in BTCja)

Darja

Ja, popoldne se vračam proti Dolenjski ampak takrat se mi ne bo mudilo.
Točna moram biti ob prihodu v LJ, popoldne bom pa že nekako potrpela :-((

lp

New Report

Close