Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Zbolela tudi partnerka zdravnika iz UKC MB

Zbolela tudi partnerka zdravnika iz UKC MB

Pravkar so objavili. Tudi ona je seveda zaposlena v UKC MB in tudi ona je bila okužena v službi.

So nam tete povedale, da ni nobenega problema, ker so sedaj vzpostavili protokol dela 🙂 in ni potrebno nobene izolacije tistih s katerimi sta bila ta dva nesrečneža v stiku.

To je zanesljiv recept, da bo Slovenija postala druga severna Italija.
Jasno, da nikoli niso bili in nikoli ne bodo pripravljeni.

So nam tete povedale, da ni nobenega problema, ker so sedaj vzpostavili protokol dela 🙂 in ni potrebno nobene izolacije tistih s katerimi sta bila ta dva nesrečneža v stiku.
[/quote]
ko una bjonda reparjeva izjavi to besedo, mi gredo lasi pokonc… in če že hoče o protokolih očitno imajo nikakve in tudi še huje prav nič se iz lastnih napak ne naučijo:
najprej pustijo zaposlenega,da jim prinese okužbo in potem ko bi človek vsaj zdaj pričakoval da se zresnijo in začno delovati strogo preventivno, ne oni udarijo še enkrat total mimo in na delu in to v BOLNICI pustijo visoko tvegano nepotrjeno kužno osebo… že zdavnaj bi morali vsi letet…
in se ne bo za čudit, če bomo imeli goro okužb, ampak ne zaradi neodgovornega ravnanja ljudi, ampak zaradi neodgovornega ravnanja vseh strokovnih odgovornih – vključno z dohtarji, ki se gre smučat na visoko tvegano območje in potem na šiht.

In če bo ratala panika bo upravičeno, ker je total jasno,da tem ljudem ni več za zaupat niti ene stvari ki jo povedo. Ni se zanest,da dajejo prave strokovne nasvete – vse to je jasen dokaz.

Sta onadva šla smučat v Italijo? Na fakultetah so takim študentom priporočili, naj nekaj časa ostanejo doma. Onadva, kot zdravstvena delavca bi morala vedeti, da ne smeta ogrožazi drugih.

New Report

Close